Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Kamperen op de familiecamping van Duinrell
Het ultieme vrije vakantiegevoel in Zuid-Holland


De familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland is de oorsprong van Duinrell en is in de voorjaarsvakantie van 13 feb t/m 2 mrt geopend. In het zomerseizoen is de camping dagelijks geopend! Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. Ook ligt de familiecamping van Duinrell op slechts vier km van het Wassenaarse strand.

Kampeervakantie die uw kinderen niet snel vergeten

In de schoolvakanties organiseert het Entertainmentteam een leuk entertainment-programma. Bekijk snel alle typen kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie die uw kinderen niet snel zullen vergeten. Duinrell is de leukste camping in Zuid-Holland.

Toegang attractiepark en Tikibad

In het winterseizoen (27 oktober t/m 2 april 2015) kunt u onbeperkt gebruik maken van het Tikibad in de periodes dat campingplaatsen beschikbaar zijn! Het attractiepark van Duinrell is dan gesloten. In het zomerseizoen (3 april t/m 1 november 2015) is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot het attractiepark voor de hele duur van uw vakantie. In de zomer kunt u voor de nodige verkoeling dagelijks voordelig spetteren voor slechts €4,- per twee uur in het tropische Tikibad.
 
 
De familiecamping van Duinrell te Wassenaar  is een ANWB erkende camping.