Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Doe een Duinrell-dag!

E-tickets kopen

Attractiepark Duinrell

Een betaalbaar dagje uit voor het hele gezin!

Op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven.

Elk weekend in maart extra geopend!

Het attractiepark is elke weekend in maart extra geopend! Het attractiepark is alleen te bezoeken in combinatie met het Tikibad. Raas van alle glijbanen in het Tikibad en geniet van diverse attracties op het attractiepark! Bekijk de openingstijden.

Verbreek jij hét record in Wild Wings?

Tegenover de Kikkerachtbaan vind je de nieuwe Wild Wings. Stap in een van de twaalf vliegtuigjes en doe op 22 meter je allereerste aerobatics move: the roll! Probeer het record met het aantal rolls maar eens te verbreken!

  Glijbanenparadijs Tikibad

  Midden op het attractiepark ligt het tropische Tikibad. Met elf glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. Met elf unieke glijbanen verveel je je geen moment!

  Het langste dagje uit van Nederland

  Blijf een nachtje slapen! Maak van uw dagje Duinrell het langste dagje uit van Nederland en boek een vakantie op Duinrell. Het vakantiepark biedt veel mogelijkheden, van kamperen op de familiecamping tot een weekendje weg in een van de comfortabele Duingalows of in groepsaccommodatie het Duinhostel.


  You tubeNieuw in 2017!

  <font color=#00b2f0>Nieuw in 2017!</font>

  Bekijk hier meer over de uitbreidingen in 2017!