Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Doe een Duinrell-dag!

E-tickets kopen

Attractiepark Duinrell

Een betaalbaar dagje uit voor het hele gezin!

Op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven.

Familieachtbaan Dragonfly

Tussen de snelle Falcon en de duizelingwekkende Waterspin is  familieachtbaan Dragonfly een echte topper! Nieuwsgierig? Bekijk de langste achtbaan van Duinrell.

  Glijbanenparadijs Tikibad

  Midden op het attractiepark ligt het tropische Tikibad. Met elf glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. Tijdens de openingstijden van het attractiepark is het Tikibad uitsluitend te bezoeken met een combiticket bestaande uit toegang attractiepark en Tikibad. 

  Het langste dagje uit van Nederland

  Blijf een nachtje slapen! Maak van uw dagje Duinrell het langste dagje uit van Nederland en boek een vakantie op Duinrell. Het vakantiepark biedt veel mogelijkheden, van kamperen op de familiecamping tot een weekendje weg in een van de comfortabele Duingalows of in groepsaccommodatie het Duinhostel.
   
  De Niagara Superroetsj is gesloten van 19  t/m 23 september en op maandag 26 september.