Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

E-tickets kopen

Horeca


Honger en dorst gekregen van alle spanning en sensatie?

Op het attractiepark zijn verschillende locaties voor een hapje en een drankje.

La Place restaurant Schaapskooi

La Place restaurant Schaapskooi ligt middenin het attractiepark. Het terras heeft uitzicht op de nostalgische speeltuin. Bij het buffet vindt u naast de bekende broodjes kruidenkaas, vlees of vis van de grill ook lekkere smoothies of versgeperste sappen.

Take away Kiosk

Ga voor lekkere frieten en snacks naar de Take away Kiosk naast La Place restaurant Schaapskooi. Er staan hier picknicktafels onder de luifel zodat u droog zit als het regent. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een lekkere kop koffie of een ijsje.

Take away Paardenstal

Voor de kleine trek en lunch serveert Take away Paardenstal naast snacks en frieten ook koffie of thee. Als het zonnetje schijnt zit u heerlijk op het gezellige terras met uitkijk op de Aqua Shute.

Take away Splash

Op het terras van Take away Splash heeft u uitzicht op de Splash, Falcon en Mad Mill. In de koelte van de schaduw van de bomen geniet u van lekkere snacks en friet, maar ook voor een kop koffie kunt u bij de Take away Splash terecht.

Duinrell Plaza

Wilt u na een gezellige attractieparkdag even de file ontwijken en rustig bijkomen? In Duinrell Plaza, centraal gelegen op het landgoed, zijn er 3 restaurants.

La Place restaurant Duinrell Plaza

In dit zelfbedieningsrestaurant kunt u ook na sluitingstijd van het attractiepark terecht. Sluit de dag af in het gezellige restaurant. La Place restaurant Duinrell Plaza is een lekkere en gezonde keuze.

Buffetrestaurant Toscane

Buffetrestaurant Toscane is ook open na de sluiting van het attractiepark. Terwijl de file oplost geniet u rustig met de familie voor een scherpe prijs van het familiebuffet. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet.

Take away Duinrell Plaza

Voor de snelle en makkelijk trek. Deze Take away is ook ’s avonds geopend. Dit is een voordelig alternatief.

Poffertjeskraam

Zin in ouderwets lekkere poffertjes? Tegenover de Locomotion staat de Oudhollandse Poffertjeskraam, waar deze lekkernijen op authentieke wijze met poedersuiker en boter worden bereid.

Pannenkoeken in de Carrousel

Een lekkere pannenkoek gaat er altijd wel in. Rond het oude Carrousel kunt u aan een van de tafeltjes genieten van een lekkere pannenkoek. U komt helemaal in nostalgische sfeer!

Picknicken

Picknicken is toegestaan op het park. Er zijn diverse locaties op het park waar dit kan.