Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Vakantie vieren in een vakantiepark in Zuid-holland vol actie en plezier?


Kom voor een weekend weg of langere vakantie naar vakantiepark Duinrell in Wassenaar, gelegen midden in een bos- en duingebied en vlakbij het strand. Duinrell biedt groene kampeerplekken, knusse Duingalows en luxe lodgetenten met het attractiepark en het Tikibad in de achtertuin!! Elke dag heeft u onbeperkt toegang tot het attractiepark. Lees hieronder de toegangsregelingen voor het Tikibad. Boek nu een veelzijdig verblijf voor jong en oud! Een vakantie of een weekendje weg op een vakantiepark in Zuid-Holland boek je bij Duinrell!

Overnachten in onze Duingalows

Ons vakantiepark in Zuid-Holland biedt diverse typen Duingalows, van een Duingalow in de Budgetklasse tot de zeer comfortabele Premium XL. Elke Duingalow-gast heeft tijdens een verblijf van april t/m oktober iedere dag toegang tot het attractiepark en tussen 10.00 en 14.00 uur twee uur toegang tot het Tikibad. Buiten deze periode is het attractiepark gesloten en heeft u onbeperkt toegang tot het Tikibad.

Kamperen op de familiecamping

Op het terrein van de gezellige familiecamping is een divers aantal typen kampeerplaatsen beschikbaar. Alle kampeerplaatsen hebben een stroomaansluiting. De familiecamping van Duinrell is de perfecte camping voor een vakantie vlakbij zee en strand. Van april t/m oktober loopt u als campinggast zo het attractiepark op, zo vaak u maar wilt! U profiteert ook van het speciale Tikibad-tarief van € 4,- per twee uur toegang. Als het attractiepark gesloten is, kunt u onbeperkt gebruik maken van het Tikibad!

Groepsaccommodatie het Duinhostel

Groepsaccommodatie het Duinhostel is de perfecte locatie voor een groepsovernachting. Maar ook met uw gezin kunt u komen logeren in een van de praktisch ingerichte kamers. De gezelschapsruimte en de compleet ingerichte keukens zijn voor gezamenlijk gebruik.

Reserveren?

Wilt u uw vakantie op ons vakantiepark in Wassenaar te Zuid-Holland reserveren? Boek direct uw Duingalow- of kampeervakantie online of bel de Reserveringsafdeling: (070) 5155 255. Boek vandaag nog uw vakantie op Vakantiepark Duinrell in Zuid-Holland.
: (070) 5155 255.