Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

E-tickets kopen

Het was weer een groot Sinterklaasfeest op Duinrell!


De Goedheiligman en zijn Pieten maakten er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van. Het Landgoed van Sinterklaas was geopend op 19, 20, 26 en 27 november 2016 van 10.00 tot 16.30 uur.

Lees hieronder wat er te doen was tijdens het Landgoed van Sinterklaas!

Huis van Sinterklaas

Neem een kijkje in het Huis van Sinterklaas, bij de Pietenschool en in de Pakjeskamer. Of ga op de foto met zijn trouwe schimmel Amerigo! In het huis van Sinterklaas is het een drukte van jewelste en dus is hier genoeg te beleven voor de kinderen.
Bekijk hier foto's van het huis van Sinterklaas

SiSaSinterklaasconcert met Pietendisco

Tijdens het SiSaSinterklaasconcert (± 30 min.) zetten zangeres Sita en de Party Pieten de boel op z’n kop met de grootste Pietendisco ooit! Het wordt swingen en zingen voor jong en oud. Natuurlijk eindigt dit geweldige feest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

Pieten Parade

Deze spectaculaire optocht trekt door het park met al zijn Pieten, zoals de Post Piet, Blus Piet, Politie Piet en vele andere. Sinterklaas met Amerigo zal uiteraard de hoofdrol hebben.

Attractiepark

Tijdens het Sinterklaasfeest was een groot aantal attracties van Attractiepark Duinrell geopend. Bekijk hier de lijst met attracties.