Sinterklaas komt naar Duinrell

Kom naar hét leukste sinterklaas evenement van Nederland! Op 23 & 24 november en op 30 november & 1 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Sint en zijn Pieten maken er weer één groot feest van met heel veel leuke Sinterklaas-activiteiten. Ook bij iets minder weer zijn er genoeg binnen activiteiten om van te genieten!

 

Koop tickets

Oh kom maar eens kijken ...

… op het Landgoed van Sinterklaas! Geniet samen van een gezellig Sint-uitje vol met gezellige Sinterklaas-activiteiten, het indoor SiSaSinterklaasconcert en Huis van Sinterklaas, winterattracties én het Tikibad!

 

Tijdens de sinterklaasweekenden:

  • Dans mee met het indoor SiSaSinterklaasconcert
  • Neem een kijkje binnen in het knusse Huis van Sinterklaas
  • Geniet van de vrolijke Pieten Parade
  • Ga op de foto met Sinterklaas 
  • Ga samen in alle geopende winterattracties
  • Sluit de dag warm af met een bezoek aan het tropische Tikibad

 

Koop tickets     Bekijk het programma

 

 

SISASINTERKLAASCONCERT in het theater

Het SiSaSinterklaasconcert in ons theater is het leukste concert van het jaar! Laat je allercoolste dans-moves zien aan de Party-Pieten tijdens de Pietendisco en zing samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaas-hits. Natuurlijk eindigt dit geweldige Sinterklaasfeest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf!

huis van sinterklaas & Pieten Parade

Wil jij weten waar de Pieten en Sinterklaas op Duinrell slapen? En waar alle cadeautjes worden ingepakt? Neem dan een kijkje binnen in Het Huis van Sinterklaas!

 

In de Pieten Parade trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Kies een plekje langs de kant en geniet van een swingende optocht.

In de attracties & het Tikibad

Wat zullen ze op school raar opkijken als je zegt dat je met alle Pieten in het Kikkerrad bent geweest. Enne… dat kan dus écht! Afhankelijk van het weer zijn er tijdens Het Landgoed van Sinterklaas verschillende Duinrell-attracties geopend.

 

Nog energie over? Beleef dan heel veel waterfun in het grootste indoor waterpark van de Benelux: het Tikibad. Voor kinderen onder de 120cm is er het supertoffe kids waterpark Playa met vier te gekke glijbanen.

Blijf slapen op het Landgoed!

Blijf slapen op het Landgoed!

Krijg je geen genoeg van alle Sinterklaaspret op Duinrell? Maak er dan een weekendje weg van! Met een overnachting in een Duingalow hoef je niks van het evenement te missen. Toegang tot attractiepark, Tikibad en alle Sinterklaasactiviteiten is inbegrepen.

Bezig met laden
Tickets