Oh kom maar eens kijken...

Kom naar Duinrell voor het leukste uitje met Sinterklaas. Sint en zijn Pieten maken er op 21 & 22 nov. en 28 nov. & 29 nov. 2020  weer één groot feest van met hele leuke Sinterklaas-activiteiten, zoals het SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas. 

 

Je beleeft op Duinrell een geweldig dagje weg met Sinterklaas! Wil je een heel weekend naar het Landgoed? Blijf dan slapen!

SISASINTERKLAASCONCERT in het theater

Het SiSaSinterklaasconcert in ons theater is het leukste concert van het jaar! Laat je allercoolste dans-moves zien aan de Party-Pieten tijdens de Pietendisco en zing samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaas-hits. Natuurlijk eindigt dit geweldige Sinterklaasfeest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf!

 

Showtijden: 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur

huis van sinterklaas & Pieten Parade

Wil jij weten waar de Pieten en Sinterklaas op Duinrell slapen? En waar alle cadeautjes worden ingepakt? Neem dan een kijkje binnen in Het Huis van Sinterklaas! Leer een wijze Pietenles in de Pietenschool en eet een hapje mee in het Pietenrestaurant. Mmmm!

 

In de Pieten Parade trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Kies een plekje langs de kant en geniet van een swingende optocht.

In de attracties & het Tikibad

Wat zullen ze op school raar opkijken als je zegt dat je met alle Pieten in het Kikkerrad bent geweest. Enne… dat kan dus écht! Afhankelijk van het weer zijn er tijdens Het Landgoed van Sinterklaas verschillende Duinrell-attracties geopend.

 

Nog energie over? Beleef dan heel veel waterfun in het grootste indoor waterpark van de Benelux: het Tikibad. Voor kinderen onder de 120cm is er het supertoffe kids waterpark Playa met vier te gekke glijbanen.

Blijf slapen op het Landgoed!

Blijf slapen op het Landgoed!

Krijg je geen genoeg van alle Sinterklaaspret op Duinrell? Maak er dan een weekendje weg van! Met een overnachting in een Duingalow hoef je niks van het evenement te missen. Toegang tot attractiepark, Tikibad en alle Sinterklaasactiviteiten is inbegrepen.

Bezig met laden
Tickets