Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Op zoek naar een unieke feestavond? Kom naar Duinrell!


Wanneer u ideeŽn aan het opdoen bent voor een unieke feestavond, bent u op Duinrell bij het juiste adres. Wat de gelegenheid ook is, Duinrell maakt er een complete en onbezorgde avond van! Wilt u een winter-spektakel met warme chocolademelk en een stampottenbuffet of een tropische feestavond in het Tikibad? Er is van alles mogelijk! Lees hieronder meer over de unieke feestlocaties op Duinrell!

Unieke feestlocaties

Op het landgoed van Duinrell beschikken wij over een aantal unieke feestlocaties. Duinrell plaza, de Lighthouse Lounge, de Duinrell Pub, de Schaapskooi ťn het tropische Tikibad maken uw feest tot een avond om nooit meer te vergeten. Wij zoeken graag met u naar de meest geschikte locatie om een bijzonder en betaalbaar feest te organiseren voor uw groep of bedrijf. Elke locatie heeft haar eigen sfeervolle karakter en uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid.

Het programma voor een feestavond op Duinrell kan er als volgt uitzien:

  • Ontvangst met een bruisend welkom
  • La Place dinerbuffet
  • Unieke ervaring: beleef enkele attracties in het donker
  • Feest met spetterend entertainment
  • Gehele avond onbeperkt bier/wijn/fris

Bekijk de flyer met gedetailleerde informatie en bekijk onderstaande video.

Boek snel of meer informatie

Doe eenvoudig een online reserveringsaanvraag. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de unieke feestlocaties of andere ideeŽn kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via sales@duinrell.nl of bel (070) 5155 111.