Personeelsfeest op Duinrell

Heb je iets te vieren en zoek je een bijzondere feestlocatie vlakbij Den Haag met voldoende parkeergelegenheden? Kies dan voor een personeelsfeest op Duinrell. Start met een heerlijk diner, ga samen in verlichte attracties als het donker is en eindig met een swingend feestje. Kortom: wij regelen graag een feestavond met een bijzondere beleving voor jullie waar nog heel lang over nagepraat zal worden!

Waarom op Duinrell?

  • Event Center Duinrell Plaza: alle feestlocaties onder één dak

 

  • Midden in de randstad met voldoende parkeercapaciteit

 

  • Culinair dinerbuffet verzorgd door La Place 

 

  • Bijzonder: ga samen in verlichte attracties in het donker. 

 

  • Feestavond met muziek 

 

  • Leuk om bij te boeken: overnachting op Duinrell 

 

Een personeelsfeest op Duinrell in beeld

Klanten vertellen

"Wij zochten specifiek naar een centrale locatie midden in de randstad voor een grote groep van 500 personen. Via via kwamen we bij Duinrell terecht. Duinrell heeft ons eindejaarsfeest perfect georganiseerd. Een kers op de taart was dat we na het eten nog een ritje in achtbaan de Falcon maakten. Collega’s praten hier nog steeds over!"

DIT KUNNEN WE VOOR JE REGELEN

Proost, het is jullie feestje! Starten met een welkomstdrankje en vervolgens openen we het dinerbuffet. Bij de bar kan iedereen zijn drankje bestellen. En als iedereen genoten heeft van het diner, dan kan het echte feest beginnen: ga samen in onze verlichte attracties in het donker en sluit af met een swingend feestje met muziek, drankjes en bittergarnituur. Heb je extra verzoekjes zoals een themafeest of een spectaculaire opening? Geen probleem, wij regelen dat graag voor je.

Tip: grote groepen

Een personeelsfeest op Duinrell is ook ideaal voor groepen vanaf 500 personen. Heb jij specifieke wensen of wil je een eigen programma? Geen probleem, natuurlijk kunnen we dat voor je regelen. 

Wij denken graag met je mee!

Wij denken graag met je mee!

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons via +31 070 5155 135

… of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact