Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Persinformatie

Persberichten

Persfoto's

Persberichten


07-06-2017 - DUINRELL ZET VOLGENDE STAP IN ONTWIKKELING MET NIEUW GOVERNANCEMODEL

Roderick van Zuylen nieuwe commissarisDUINRELL ZET VOLGENDE STAP IN ONTWIKKELING MET NIEUW GOVERNANCEMODELDuinrell zet een belangrijke stap in haar ontwikkeling met de invoering van een nieuw governancemodel dat past bij deze fase van het familiebedrijf. Op 1 november 2017 zal Hugo van Zuylen, de grondlegger van Duinrell, terugtreden als ..


23-05-2017 - Duinrell verwelkomt eerste gasten in Premium Plus Duingalows

Na een succesvolle testperiode begroette de directie van Duinrell dit weekend de familie Elzas, de eerste gasten van de nieuwe, riante Premium Plus Duingalows. Deze enthousiaste familie uit Vlissingen vierde dit weekend met een feesttaart de verjaardag van hun oudste dochter op Duinrell. De 41, aan de bosrand van het vakantiepark gebouwde..


01-05-2017 - Driedubbele Cone glijbaan Duinrell “Triton” vandaag geopend in het Tikibad

Vandaag is de driedubbele Cone glijbaan geopend in het Tikibad van Duinrell Wassenaar. Vijf prijswinnaars onthulden de naam van deze glijbaan: Triton. Deze vijf prijswinnaars van een wedstrijd op de social media kanalen van Duinrell verrichtten de opening onder leiding van Ed, de presentator van het YouTube-kanaal. Samen onthulden zij ..


03-04-2017 - OPENINGSWEEKEND ATTRACTIEPARK DUINRELL MET INGEBRUIKNEMING GROTE GLIJBAANTOREN

Vandaag opende een aantal kinderen onder leiding van Rick de Kikker het seizoen met de ingebruikneming van de nieuwe glijbaantoren van attractiepark Duinrell.De 22 meter hoge glijbaantoren met drie glijbanen staat in de bekende nostalgische speeltuin van Duinrell. De kinderen beleefden veel speel- en glijplezier in de toren. Zij vermaakt..


27-03-2017 - ZATERDAG AANSTAANDE OPENT DUINRELL DE POORTEN VAN HET ATTRACTIEPARK

PERSINFORMATIE - Wassenaar, 27 maart 2017Duinrell opent aanstaande zaterdag de attractieparkpoorten voor de gasten die Duinrell in het nieuwe seizoen bezoeken. In de nostalgische speeltuin van het attractiepark is dan de nieuwe glijbaantoren klaar voor de kinderen. De 22 meter hoge toren heeft drie glijbanen om nog meer speel- en glijple..


07-03-2017 - DUINRELL BREIDT WATERPARK TIKIBAD UIT MET DRIEDUBBELE CONE GLIJBAAN EN INDOOR WATERSPEELTUIN PLAYA

PERSBERICHT Wassenaar, 7 maart 2017 Vandaag is in het Tikibad van Duinrell op indrukwekkende wijze de invulling en de naam van het nieuwe gedeelte van het Tikibad bekend gemaakt. Duinrell verstrekte eveneens informatie over de vernieuwingen in het vakantiepark en attractiepark in seizoen 2017. Driedubbele Cone glijbaan De nieuwe s..


12-12-2016 - Kerstvakantie op Duinrell
een fijne familievakantie of een leuk dagje uit

In de kerstvakantie biedt Duinrell, Wassenaar ook dit jaar weer veel winterplezier voor de hele familie in het Tikibad en het Attractiepark. Activiteiten vakantiegasten Vakantiegasten, die in de Duingalows logeren, hebben onbeperkt toegang tot het Tikibad voor eindeloze waterpret met meer dan één kilometer waterglijbaanplezier. Een a..


08-11-2016 - Tikibad Duinrell wordt uitgebreid

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 8 november 2016De bouwvergunning voor uitbreiding van het Tikibad op Duinrell is onlangs door de gemeente Wassenaar verleend en de bouwwerkzaamheden zijn van start gegaan. De uitbreiding betreft een gedeelte tussen de Lazy River en het binnen-/buitenbad, met veel waterfun voor kinderen. Ook wordt er een s..


24-10-2016 - Duinrell in de winter

N I E U W S B E R I C H T - Wassenaar, 24 oktober 2016 Nieuw flexibel prijssysteem Tikibad en attractiepark in november weekenden voordelig geopendWinteropenstelling Tikibad met nieuw flexibel prijssysteemOm de drukte te spreiden start Duinrell vanaf 7 november voor het eerst met een flexibel prijssysteem. (Dynamic Pricing). Een entreetic..


22-09-2016 - Duinrell sinds kort erkend leerbedrijf

 P E R S B E R I C H T Wassenaar, 21 september 2016Onlangs mocht Yannick Dolman, stage coördinator van Duinrell, de award “Erkend Leerbedrijf” in ontvangst nemen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hiermee werd onderstreept dat Duinrell is erkend als leerbedrijf.SBB verricht wettelijke take..


01-08-2016 - Cast zomershow ‘Cirque Lumière’ Duinrell geniet in nieuwe vliegattractie ‘Wild Wings’

Ook de cast van de succesvolle Duinrell zomershow ‘Cirque Lumière’ testte onlangs de nieuwe vliegattractie ‘Wild Wings’. Deze attractie kreeg niet voor niets een prominente plaats in het lasergedeelte van de zomershow. De artiesten van de show, Tobit en Jasmijn, circusartiest Jovel, de voormalig vice wereldkampioen..


25-07-2016 - Wild Wing Battle op Duinrell, Wassenaar woensdag 25 juli 2016 om 14.00 uur

Op woensdag 27 juli aanstaande vindt er in de nieuwe vliegattractie een ‘Wild Wings Battle’ plaats op Attractiepark Duinrell. Radio 538 dj, Jeroen Nieuwenhuize gaat dan de strijd aan met 23 uitverkoren winnaars van de actie op de Duinrell Facebook pagina.Wild Wings is een buitengewone vliegattractie met een arm die twaalf kant..


12-07-2016 - Tina-dag viert 25ste editie met optreden van Douwe Bob

De Tina-dag, het grootste meidenfeest van Nederland, bestaat dit jaar 25 jaar en is inmiddels een begrip binnen de doelgroep meisjes van 7 t/m 15 jaar en hun moeders. Wat klein begon als een dagje uit voor een paar honderd bezoeksters, is uitgegroeid tot een meidenevenement in Duinrell met 25.000 bezoekers verspreid over 2 dagen. Deze 25..


11-07-2016 - Groot succes eerste dag zomershow ‘Cirque Lumière’ op Duinrell Wassenaar

De reacties van de bezoekers op de vernieuwde zomershow Cirque Lumière in het zomertheater van Duinrell waren de eerste dagen erg lovend. De opvallende acts van het duo Tobit en Jasmijn sprongen er uit, maar ook de optredens van allround circusartiest Jovel en de acrobate Renske Endel, voormalig vice wereldkampioen turnen op het onde..


20-06-2016 - Zomershow ‘Cirque Lumière’ op Duinrell Wassenaar van 9 juli tot en met 21 augustus 2016

Wegens het grote succes in 2015 wordt Cirque Lumière, met enkele spectaculaire wijzigingen, geprolongeerd. Deze familieshow, die dagelijks in het Zomertheater wordt opgevoerd om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur, werd door zowel publiek als pers als een van de beste zomershows op Duinrell van de afgelopen decennia beoordeeld. De sterke..


19-05-2016 - 25 jaar Eindeloos Buitenplezier op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 16 mei 2016Tijdens de koude, maar gezellige pinksterdagen ontving Duinrell een vriendengroep van 25 personen ( opa’s, oma’s kinderen en kleinkinderen) die voor de vijfentwintigste keer op de Camping van Duinrell verbleven. Zij stonden met hun caravans, camper en tent op acht campingplaatsen. ..


21-04-2016 - Sensationele opening vliegattractie Wild Wings Duinrell

Onder grote belangstelling werd vandaag de nieuwe vliegattractie Wild Wings op sensationele wijze op Duinrell geopend. Voorafgaand aan de ingebruikname van deze attractie vond er een air show plaats, die nog niet eerder in de Randstad is vertoond.Frank Versteegh, Nederlands bekendste aerobatics vliegenier (kunstvlieger), presenteerde deze..


12-04-2016 - Nieuwe vliegtuigattractie Wild Wings, Duinrell enthousiast ontvangen door tweehonderd pretparkfanaten

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 12 april 2016 Vanmorgen probeerden tweehonderd pretparkfanaten de nieuwe attractie Wild Wings van Duinrell. Zij waren enthousiast en vonden deze vliegattractie, die na de officiële opening op 21 april wordt opengesteld, een aanwinst voor het park. Wild Wings is een bijzondere vliegattractie met een arm ..


09-03-2016 - Hoogste punt aerobatic attractie Wild Wings, Duinrell

Vanmiddag werd het hoogste punt bereikt van de nieuwe, in aanbouw zijnde attractie Wild Wings op Duinrell.De naam Wild Wings is gebaseerd op de sensatie en dynamiek van de attractie. De opening van Wild Wings met een echt vliegtuig als eyecatcher, vindt naar verwachting plaats op 21 april aanstaande.Wild WingsWild Wings is een buitengewo..


17-02-2016 - Nieuws over nieuwe aerobatics attractie Wild Wings, Duinrell
Nu op www.duinrell.nl/youtube

P E R S I N F O R M A T I E Wassenaar, 16 februari 2016Vanaf vandaag is er weer een nieuw filmpje over Wild Wings op Duinrell in de lucht met nieuws over deze aerobatics attractie.In het filmpje neemt presentator Ed de kijker mee naar de voortgang van de bouw van de attractie en hij neemt een kijkje bij de decoratieafdeling.Ed gaat ook la..


26-01-2016 - Nieuwe aerobatics attractie van Duinrell heet Wild Wings

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 26 januari 2016Vandaag werd op spectaculaire wijze de naam en het thema van de nieuwe Duinrell-attractie bekendgemaakt. De naam Wild Wings benadrukt de sensatie en dynamiek van de attractie die naar verwachting op 21 april 2016 officieel zal worden geopend.Aerobatics Wild Wings is een buitengewone vliegtu..


18-01-2016 - Duinrell onthult naam en thema nieuwe attractie op 26 januari

P E R S U I T N O D I G I N G Wassenaar, 18 januari 2016 U bent van harte uitgenodigd bij de onthulling op dinsdag 26 januari aanstaande. Tijdens een informatieve persbijeenkomst wordt de naam en het thema van de nieuwe attractie van Duinrell gepresenteerd. Naar verwachting wordt de attractie in de derde week van april in gebruik genomen...


04-01-2016 - Duinrell weer aanwezig op de Vakantiebeurs met de leus “Vakantie vieren vol actie en plezier’

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 4 januari 2016 Van 13 tot en met 17 januari aanstaande presenteert Duinrell het Vakantiepark weer op de Vakantiebeurs in Utrecht met de leus ‘Vakantie vieren vol actie en plezier’. Het vakantiepark heeft een ‘Kids corner’ ingericht in hal 11 stand 11E 013 op de grens van hal 10 na..


18-12-2015 - "Kerstduik" in Tikibad Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T   Wassenaar, 18 december 2015Vandaag ‘dook’ de Middelbare School GSG Leo Vroman school uit Gouda met ruim 300 leerlingen voor het vijfde jaar in het golfslagbad van het tropische Tikibad van Duinrell.Deze kerstduik vormde de aftrap voor de kerstvakantie en was voor de scholieren het ideale vertier na alle..


15-12-2015 - Gemeente Wassenaar verleent Duinrell vergunning voor bouw nieuwe attractie

P E R S I N F O R M A T I E Wassenaar, 15 december 2015Vandaag verleende de gemeente Wassenaar de vergunning aan Vakantie- en attractiepark Duinrell voor de bouw van een nieuwe attractie; een bijzondere zweefmolen met vliegtuigjes.Op basis van deze vergunning werkt Duinrell nu aan de planning van de bouw en thematisering van de nieuwe a..


16-11-2015 - Landgoed van Sinterklaas op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 16 november 2015Landgoed van SinterklaasHet Landgoed is op 21, 22, 28 en 29 november aanstaande open van 10.00 uur tot 16.30 uur voor alle kinderen en hun ouders of verzorgers.Op het Landgoed staat het Huis van Sinterklaas met kamers zoals de Werk- en Slaapkamer van de Sint, de Pietenkamer, de Pepernotenpr..


05-11-2015 - Winter Tikibad ingeluid door jonge veelbelovende dichter uit Bleiswijk

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 4 novemberVandaag was Ruben Koornneef te gast in het Tikibad van Duinrell. Zijn juf, mevrouw Yvonne Groenewold-Van Velzen van CBS De Poort uit Bleiswijk, attendeerde Duinrell op een door hem geschreven lofdicht over zijn bezoek aan het Tikibad. De medewerkers van Duinrell waren onder de indruk van zijn di..


16-10-2015 - Duinrell ontving ruim 250 vrijwilligers Stichting Opkikker bij de voorstelling ‘ Soldaat van Oranje-de musical

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 15 oktober 2015De directie van Duinrell ontving vandaag ruim 250 vrijwilligers Stichting Opkikker bij de voorstelling ‘Soldaat van Oranje – de musical.’ Deze vrijwilligers werken geheel belangeloos voor deze Stichting.Duinrell en Stichting Opkikker werken al 20 jaar met veel plezier same..


29-09-2015 - Tina-dag XL één groot feest met veel YouTubers!

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 28 augustus 2015 Wassenaar, 27 september 2015 – De Tina-dag XL was dit jaar weer een megagroot succes. De 24ste editie van het Tina feestje was met 25.000 bezoekers volledig uitverkocht, waarvan een deel al vanaf vrijdag op het vakantiepark verbleef van Duinrell. Grote YouTube-sterren als Enzo Knol, ..


12-08-2015 - Ontvangst grote groep 80-jarigen als eregasten met partner en kleinkinderen op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 11 augustus 2015Duinrell ontving vandaag bij de zomershow ‘Cirque Lumière’ (dagelijks om 14.00 u., 15.30 u. en 16.00 uur) ruim zestig 80-jarigen als ‘VIP-gasten’ met partner en kleinkinderen.De ontvangst stond in het teken van het thema ’80 jaar Familieplezier op Duinrell̵..


03-08-2015 - 11 augustus: Ontvangst groep 80 jarigen met kleinkinderen op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 3 augustus 2015  In het kader van ’80 jaar Familieplezier op Duinrell’ nam Duinrell samen met de Wassenaarse Krant het initiatief om voor 80 jarigen en hun kleinkinderen op 11 augustus aanstaande een speciale dag te organiseren.Zij kunnen genieten van een ‘Dagje Duinrell’ en zijn b..


27-07-2015 - Extra garderobevoorziening 1e etage Tikibad Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 27 juli 2015Vandaag is op de eerste etage van het Tikibad van Duinrell – het grootste overdekte waterglijbanencomplex van de Benelux – een extra grote garderobe in gebruik genomen.Deze nieuwe voorziening werd mede gebouwd naar aanleiding van de suggesties van vele bezoekers.Vandaag is op de eer..


29-06-2015 - Cirque Lumière; nieuwe zomershow op Attractiepark Duinrell van 11 juli tot en met 23 augustus

P E R S B E R I C H T Valkenburg/Wassenaar, 29 juni 2015De jaarlijkse zomershow van Duinrell wordt dit jaar van 11 juli tot en met 23 augustus in het Zomershow opgevoerd. In dit jubileumjaar is gekozen voor een totaal nieuwe show met de titel ‘Cirque Lumière’.Cirque LumièreDrie keer per dag kan het publiek genieten van wervel..


29-06-2015 - Praktijkles ‘Middelpuntvliedende Kracht’ op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

P E RS B E R I C H T Wassenaar, 29 juni 2015De kinderen uit groep 7D van de Lorentzschool in Leiden kregen vanmorgen, kort voor hun vakantie, en voor dat het vakantie- en attractiepark Duinrell haar deuren voor de bezoekers opende, een praktijkles ‘Middelpuntvliedende kracht’. Jan van der Graaff, manager techniek, beantwoordde..


08-06-2015 - Praktijkles 'Middelpuntvliedende Kracht' op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar 29 juni van 9.00 tot 10.00 uur

P E R S B E R I C H T Leiden/Wassenaar, 8 juni 2015 Op 13 april jl. heeft groep 7D van de Lorentzschool in Leiden van juffrouw Cindy een natuur- en techniekles over de middelpuntvliedende kracht. Eén groepje besluit daarop tot het schrijven van een brief aan de directeur en er ontstaat een korte briefwisseling: "Beste Meester Henk, Wij (7..


21-05-2015 - Opening “Rick’s Feesthuis” op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 21 mei 2015Vandaag opende Duinrell’s gastheer Rick de Kikker met zijn vriendin Lelie ‘Rick’s Feesthuis’ op een ludieke manier. De crew is klaar voor de pinksterdrukte en het hoogseizoen.Deze winkel, die door de oud-Duinrell medewerkers Sander Nieuwenhuizen en Peter Weijkamp wordt ge..


11-05-2015 - Duinrell opent nieuwe winkel 'Rick’s Feesthuis'

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 11 mei 2015Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar opent op 21 mei aanstaande op het Promenadeplein een bijzondere winkel: ‘Rick’s Feesthuis’.Sander Nieuwenhuizen en Peter Weijkamp, die elkaar nog kennen uit de periode dat zij op Duinrell werkten, gaan het feesthuis exploiteren. Ti..


02-04-2015 - Seizoenopening; 80 jaar familieplezier op Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 2 april 2015 Vandaag is het attractieparkseizoen op Duinrell van start gegaan. Met de onthulling van een 3D lakzegel met het seizoenmotto ’80 jaar familieplezier op Duinrell’ werd de opening van het seizoen een feit.Onthulling 3D lakzegelDe directie van Duinrell, de heren Philip en Roderick van..


24-03-2015 - Integratie Tikibad met Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 24 maart 2015 Door vervanging van een muur aan de lange zijde van het golfslagbad door een glazen wand van 14.5 m x 5.25 m is een verdere integratie van het Tikibad met Vakantie- en attractiepark Duinrell tot stand gebracht. Een extra voordeel van deze vervanging is dat in het Tikibad veel meer daglic..


27-11-2014 - Winter Wonder Park: het leukste dagje uit tijdens de kerstvakantie

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 28 november 2014  Van zaterdag 20 december t/m zondag 4 januari vindt de eerste editie van Winter Wonder Park plaats in attractiepark Duinrell. In Winter Wonder Park, dat georganiseerd wordt door de merken van Sanoma, SBS en Duinrell, kunnen bezoekers zich laten betoveren door een winterse wonderwereld vol..


11-11-2014 - Officiële opening Landgoed van Sinterklaas op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 11 november 2014 Namens Sinterklaas, de directie van Duinrell en stichting Zeldzame Ziekte Fonds (ZZF) nodig ik u uit voor de officiële opening van het Landgoed op zaterdag 22 november aanstaande om 12.00 uur.De openingshandeling wordt verricht door de ambassadeurs van het Zeldzame Ziekte Fonds Daphne Deck..


20-10-2014 - Vakantie- en attractiepark Duinrell Wassenaar ook na de herfstvakantie zeker de moeite waard

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 20 oktober 2014 Vanaf 26 oktober aanstaande – na de herfstvakantie – biedt Vakantie- en attractiepark Duinrell weer veel mogelijkheden voor een dagje/avondje uit of een leuke, korte vakantie. In de komende maanden staan er veel activiteiten op het programma.Attractiepark ..


11-08-2014 - 21 september 2014 De eerste Nationale Meet & Greet Dag op Vakantie- en attractiepark Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 11 augustus 2014 Attractiepark Duinrell organiseert in samenwerking met Van Hoorne Entertainment op zondag 21 september aanstaande de eerste Nationale Meet & Greet Dag met Rick de Kikker als gastheer. Op deze dag zijn meer dan vijftig kinderhelden, bekend van televisie, op het vakantie- en attractiepark ..


03-07-2014 - Duinrell viert dertig jaar Zomershows Zomershow 2014 - Summer Parade 3.0 van 19 juli tot en met 31 augustus

P E R S B E R I C H T wassenaar, 30 juni 2014De dertigste zomershow Summer Parade 3.0 van Duinrell Wassenaar is voor de vakantie- en attractieparkbezoekers van zaterdag 19 juli tot en met 31 augustus aanstaande dagelijks te zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur in het Zomertheater .Na het succes van de zomershow nieuwe stijl, die vori..


10-06-2014 - Vakantie- en attractiepark Duinrell Wassenaar kijkt met plezier terug op een geslaagd pinksterweekend

 P E R S B E R I C H T Wassenaar, 10 juni 2014  Vakantie- en attractiepark Duinrell Wassenaar kijkt met plezier terug op een geslaagd pinksterweekend. Alle  Duingalows waren bezet evenals alle kampeerplaatsen en de lodgetenten voor het zogenaamd ”glamorous kamperen.” Kamperen met eigen tent of caravan zit weer in de lift..


24-04-2014 - Bijzondere ontvangst in dertigjarig Tikibad op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 23 april 2014 Bijzondere ontvangst in dertigjarig Tikibad op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar  Vandaag, de dertigste verjaardag van het Tikibad, was het eerste herenteam en een deel van het damesteam van HGC te gast op Vakantie- en attractiepark Duinrell. Aan de voor..


15-04-2014 - Sinterklaas en de Politiepiet even in Nederland

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 15 april 2014  Sinterklaas en de Politiepiet even in Nederland Tot verrassing van ANWB directeur, Guido van Woerkom waren Sinterklaas en de Politiepiet even in Nederland bij de verkiezing van het ‘Meest Innovatieve Uitje 2014’ in Den Haag.Sint en Piet waren ervan op de hoogte gesteld dat het &..


07-04-2014 - Succesvolle start van het attractieparkseizoen op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 7 april 2014 Succesvolle start van het attractieparkseizoen op Duinrell Wassenaar, Tijdens het succesvolle familiefeest van 100% NL namen gastheer Rick de Kikker en zijn vriendin Lelie samen met directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt het afgelopen weekend de nieuw gebouwde ingang van het attractiepark ..


27-03-2014 - 5 en 6 april opening seizoen Duinrell, Wassenaar met 100% NL Familiefeest

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 26 maart 2014 5 en 6 april opening seizoen Duinrell, Wassenaar met 100% NL Familiefeest Ter gelegenheid van de start van het attractieparkseizoen organiseert 100% NL in het weekend van 5 en 6 april een spetterend familiefeest op Duinrell in Wassenaar. Aftrap seizoen Tijdens de feestelijke a..


10-02-2014 - Metamorfose voorgevel Tikibad Duinrell na 30 jaar in nieuw jasje

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 10 februari 2014 Metamorfose voorgevel Tikibad Duinrell na 30 jaar in nieuw jasje De voorgevel van het nationaal en internationaal bekende Tikibad is na dertig jaar in een nieuw jasje gestoken. De initiatiefnemer en bouwer van het Tikibad, de heer Hugo Graaf van Zuylen van Nijevelt legde onlangs de laatste..


13-01-2014 - Tikibad Duinrell na grondige onderhoudsbeurt op 25 januari aanstaande weer open

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 13 januari 2014 Tikibad Duinrell na grondige onderhoudsbeurtop 25 januari aanstaande weer open Op 25 januari gaat het Tikibad Duinrell na een grondige onderhoudsbeurt weer open voor naar schatting 700.000 bezoekers, die in 2014 – het jaar van het 30 jarig bestaan van het Tikibad – worden verwac..


10-12-2013 - Kerstsfeer in Vakantie- & attractiepark Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 10 december 2013 Kerstsfeer in Vakantie- & attractiepark Duinrell  Vakantie- en attractiepark Duinrell straalt deze periode natuurlijk kerstsfeer uit. In de tijd rond Kerstmis genieten de Tikibadbezoekers van ‘Eindeloos Glijbaanplezier’ en van een bijzondere filmavond op 13 december aanstaande...


11-11-2013 - Opening 'Huis van Sinterklaas' op 'Landgoed van Sinterklaas'

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 11 november 2013Opening ‘Huis van Sinterklaas’ op ‘Landgoed van Sinterklaas’ op 17 november aanstaande om 14.00 uur op DuinrellIn het kader van een speciale dag van de stichting Zeldzame Ziekten Fonds wordt ‘Het Huis van Sinterklaas’ op zondag 17 november rond 14.00 uur..


25-10-2013 - Van achtbaan naar glijbaan

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 24 oktober 2013“Van Achtbaan naar Glijbaan”(Vakantie- en attractiepark Duinrell na de herfstvakantie)Nu het attractieparkseizoen 2013 bijna ten einde loopt (het attractiepark is tot en met 31 oktober nog beperkt geopend), kijkt Duinrell tevreden terug op deze periode. De eerste week van de herf..


07-10-2013 - SpangaS viert op 25 oktober 1000e aflevering

 P E R S B E R I C H T Wassenaar, 7 oktober 2013  SpangaS viert op 25 oktober 1000e aflevering Op vrijdag 25 oktober 2013 zendt Zapp (NCRV) de 1000ste aflevering van SpangaS uit. Al sinds september 2007 volgen iedere dag rond de 350.000 kijkers deze jeugdserie. Na 999 spraakmakende, grappige en ontroerende uitzendingen moet dit natuurlij..


07-10-2013 - Duinrell, Wassenaar voor groepen in de winter een ideale bestemming

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 7 oktober 2013 Duinrell, Wassenaar voor groepen in de winter een ideale bestemmingHet evenementenbureau van Duinrell ontwikkelde voor de komende najaar- en winterperiode veel arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Naast groepen, die bestaan uit medewerkers of familieleden van bedrijven, kunnen indiv..


07-10-2013 - In de herfstvakantie oneindig familieplezier op Attractiepark Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 7 oktober 2013 In de herfstvakantie oneindig familieplezier op Attractiepark DuinrellExtra openstelling van 28 tot en met 31 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur Attractiepark Duinrell biedt ook in de herfstvakantie oneindig veel familieplezier. Aansluitend aan deze vakantie is het attractiepark nog geopen..


24-06-2013 - Voorbereiding Duinrell Zomershow ‘Summer Parade’ in volle gang

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 24 juni 2013Voorbereiding Duinrell Zomershow ‘Summer Parade’ in volle gang In het Zomertheater van Vakantie- en attractiepark Duinrell wordt van 13 juli tot en met 25 augustus dagelijks om 13.00 u., 14.30 u. en 16.00 uur de nieuwe show ‘Summer Parade’ opgevoerd.Dagelijks tonen negen..


03-06-2013 - In juli en augustus volop entertainment op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 3 juni 2013  In juli en augustus volop entertainment op Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar Vakantie- en attractiepark Duinrell biedt de vakantiegasten en attractieparkbezoekers in de maanden juli en augustus een scala aan extra entertainment aan. Duinrell stelde voor het Zomertheater een bijzon..


21-04-2013 - Veertig kunstschildertjes in de dop kleuren megawand in op 8 mei 2013 op Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 22 april 2013 Veertig kunstschildertjes in de dop kleuren megawand in op 8 mei aanstaande op Duinrell, Wassenaar Op woensdag 8 mei gaan circa veertig kinderen op Attractiepark Duinrell een megawand van 30 meter inkleuren. Het ontwerp van de megawand is ontwikkeld door de decoratiedienst van Duinrell. Verde..


02-04-2013 - Op de succesvolle vakbeurs Event 2013 toonde Duinrell zich van een andere kant

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 2 april 2013 Vakantie- en attractiepark Duinrell liet zich op de beurs Event 2013 van een heel andere kant zien. Op deze beurs presenteerde Duinrell zich als een sterke partner voor de organisatie van familiedagen en groepsuitjes. Bovendien werden de beursbezoekers geattendeerd op de mogelijkheid van Sinte..


01-04-2013 - Vakantie- en attractiepark Duinrell tevreden over seizoenstart

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 1 april 2013 Ondanks de vroege Pasen met weersomstandigheden, die nog aan de winter deden denken, is Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar tevreden over de bezoekersaantallen aan de start van het seizoen.De Duingalows op het vakantiepark waren vanaf Goede Vrijdag allemaal bezet, in de nieuwe l..


12-03-2013 - Op 29 maart aanstaande opent Attractiepark Duinrell weer haar poorten voor nieuw seizoen

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 12 maart 2013 Het Attractiepark Duinrell opent op 29 maart aanstaande weer haar poorten voor het seizoen 2013. Het Duinrell-team werkte in de afgelopen ‘winterse’ periode weer hard om alle facetten van het park in orde te krijgen. Alles is klaar om de te verwachten honderdduizenden gasten in h..


04-02-2013 - Duinrell breidt vakantieaanbod uit met glamping; glamorous kamperen in compleet ingerichte lodgetenten

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 4 februari 2013 Op 29 maart aanstaande breidt Duinrell het vakantiepark uit met vier compleet ingerichte lodgetenten.De gasten krijgen daarmee de mogelijkheid om op Duinrell te glamperen dat staat voor in luxe in de natuur kamperen.Deze riante zespersoonstenten met een vloeroppervlak van 5 x 9 meter en een..


04-02-2013 - Duinrell team zoekt seizoencollega’s

 P E R S B E R I C H T Wassenaar, 4 februari 2013 Ter versterking van hun ploeg zoeken vele teams van Duinrell nieuwe collega’s voor het vakantieseizoen. Zij moeten zich gaan inzetten om de vele gasten van het Vakantie- en attractiepark een onvergetelijke vakantie of dagje uit te bezorgen.Van de scholieren en studenten, die in de we..


21-01-2013 - Tikibad vanaf 26 januari aanstaande weer open na geslaagde onderhoudstop

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 21 januari 2013 Tikibad vanaf 26 januari aanstaande weer open na geslaagde onderhoudstop Na de jaarlijkse groot onderhoudstop is het Tikibad, dat staat voor eindeloos glijbaanplezier, vanaf zaterdag 26 januari aanstaande weer open voor bezoekers.Eigen en externe medewerkers namen tijdens deze stop het comp..


10-12-2012 - Speciale openingstijden Tikibad Duinrell in de kerstvakantie
‘Van achtbaan naar glijbaan’

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 10 december 2012 In de kerstvakantie is het genieten van de vele waterattracties in het Tikibad. Met elf bijzondere glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte waterglijbanencomplex van de Benelux. De heftige Tyfoon, maar ook de Lazy River en de overige glijbanen bieden iedereen ontspanning en vertier...


31-10-2012 - 3 november aanstaande start "Winterseizoen" op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 31 oktober 2012 Terugkijkend op het seizoen is Duinrell, mede door de bouw van de nieuwe Duingalows ‘Premium XL’ en de ingebruikname in maart van de familieachtbaan ‘Dragonfly’, tevreden over de resultaten. Onder het motto: “Van achtbaan naar glijbaan” gaat het park vana..


04-06-2012 - In het hoogseizoen verrast Duinrell bezoekers met zomershow 'Musical Dream 2012'

P E R S B E R I C H T Valkenburg/Wassenaar, 4 juni 2012 Van 7 juli tot en met 26 augustus biedt Duinrell de vakantie- en attractieparkgasten een mooie zomershow aan. Naast vele attracties zoals de in dit voorjaar geopende familieachtbaan; de Dragonfly is er op Duinrell de zomershow ‘Musical Dream 2012’, die drie keer per dag o..


09-05-2012 - Officiële openstelling nieuw Duingalowterrein op Duinrell, Wassenaar

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 7 mei 2012 Vanmiddag werd door de heren Rogier v.d. Sande, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland en Jan Hoekema, burgemeester van Wassenaar, het nieuw aangelegde deelterrein met 39 luxe Duingalows “Premium XL” geopend. De Duingalows “Premium XL” zijn ruim bemeten vakantie..


28-03-2012 - Dragonfly - nieuwe familieachtbaan op Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 28 maart 2012 Vandaag onthulden drie generaties Van Zuylen van Nijevelt; H.R.J. en C.C.B. en hun zonen Philip en Roderick met hun gezin de naam ‘Dragonfly’ van de nieuwe familieachtbaan op Duinrell. De achtbaantrein scheert in vliegende vaart over een lengte van 361 meter met een toppunt van 15..


06-03-2012 - Eerste opgeleverde Duingalow Premium XL 'Jacoba van Beieren'

P E R S B E R I C H T  Wassenaar, 6 maart 2012 Op vakantiepark Duinrell kreeg de eerst opgeleverde Duingalow Premium XL vandaag de naam 'Jacoba van Beieren'. Onder toeziend oog van de heren Piet de Vries, directeur Keukenhof en de heren Roderick en Philip van Zuylen van Nijevelt, directeuren van Duinrell onthulde Jacoba, als Gravin van Ho..


01-02-2012 - Duinrell wint voor tweede keer de verkiezing ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’

P E R S B E R I C H T  Uitgegeven door Nationaal Schoolreis MagazineApeldoorn, 31 januari 2012Duinrell wint voor tweede keer de verkiezing ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’Schoolreisbestemming van het Jaar 2011Duinrell mag zich voor de tweede keer winnaar van de verkiezing ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’ noem..


23-01-2012 - Tikibad Duinrell, Wassenaar op 28 januari na winterstop weer open

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 23 januari 2012 Nadat tijdens de winterstop van 9 tot en met 27 januari 2012 door de medewerkers en een aantal externe bedrijven het jaarlijks groot onderhoud minutieus heeft plaatsgevonden, is het Tikibad met ingang van 28 januari weer open.Voor de gasten, die een korte of langere break doorbrengen in een..


23-12-2011 - Laatste transport nieuwe Duingalow “Premium XL”

Op donderdag 22 december 2011 vond op Vakantie- en attractiepark Duinrell het laatste transport plaats van de nieuwe Duingalow “Premium XL”.Duinrell realiseert een terrein voor circa veertig van deze Duingalows aan de rand van het vakantiepark.Het nieuwe type ruim bemeten vier- en zespersoons Duingalows is voorzien van alle c..


12-12-2011 - Eindeloos glijbaanplezier in de kerstvakantie

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 12 december 2011 In de kerstvakantie ‘Eindeloos glijbaanplezier’in het Tikibad van Duinrell De kerstvakantie is bij uitstek een periode van ontspanning, de bezoekers van het Tikibad in Duinrell kunnen dan weer genieten van eindeloos glijbaanplezier. Het bad is in deze periode dagelijks open van..


15-11-2011 - Sinterklaas weer op Duinrell

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 14 november 2011 In de weekends van 26 en 27 november en van 3 en 4 december woont Sinterklaas weer op Duinrell Op 26 en 27 november en 3 en 4 december woont Sinterklaas weer in zijn ‘Sinterklaashuis’ op Duinrell. In het huis, dat door de gasten van Duinrell kan worden bezocht, zijn de werk..


11-10-2011 - Duinrell in de herfstvakantie en in november en december zeer de moeite waard

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 10 oktober 2011 Vakantie- en attractiepark Duinrell is in de herfstvakantie de moeite waard voor een leuk en spannend dagje uit. In de maanden november en december brengt het tropische Tikibad warmte op kille dagen. In de weekends van 26 en 27 november en 3 en 4 december houdt Sinterklaas weer domici..


05-07-2011 - Geslaagde lancering Beuk Hop on hop off bij Nederzandt

P E R S B E R I C H T Uitgegeven door Koninklijke Beuk 4 juli 2011 Op zondag 3 juli jl. heeft Koninklijke Beuk de ‘Hop on hop off’ naar de mooiste attracties, musea, stranden én stadscentra uit de regio gelanceerd. Samen met projectpartners CORPUS ‘reis door de mens’, St(r)andplaats Nederzandt én Space Expo werd do..


28-06-2011 - In Duinrell volop entertainment en s how in de vakantieperiode

P E R S B E R I C H T  Valkenburg/Wassenaar, 27 juni 2011 Tussen 9 juli en 28 augustus aanstaande staat Duinrell bol van de activiteiten.De zomers how ‘Musical Dream’ is dagelijks driemaal per dag in het Zomertheater te zien. In deze s how kunnen de gasten van het park een selectie van de populairste musicals van vroeger en nu..


07-06-2011 - Beuk Hop on hop off deze zomer naar attracties, musea, stad en strand

P E R S B E R I C H T  Uitgegeven door Koninklijke Beuk 6 juni 2011 In navolging op de succesvolle Bollenstreek dagtocht, introduceert Koninklijke Beuk deze zomer de Hop on hop off naar de mooiste attracties, musea, stranden en stadscentra uit de regio. Van 12 juli tot en met 21 augustus 2011 wordt deze dagtocht naar de zomerse hotspots v..


31-05-2011 - Duinrell ontvangt vergunning voor bouw familieachtbaan

P E R S B E R I C H T Valkenburg/Wassenaar, 30 mei 2011 Vandaag ontving de directie van Duinrell het bericht van de gemeente Wassenaar dat er vergunning is verleend voor de bouw van een geluidsarme familieachtbaan met een hoogte van 15 meter en totale lengte van 361 meter. In de twaalf wagentjes, die als een trein over de baan rijden, is ..


23-05-2011 - Kamperen met eigen tent of caravan steeds meer in trek op de camping van Duinrell

P E R S B E R I C H T Valkenburg/Wassenaar, 23 mei 2011 Uit cijfers van 2010 blijkt dat kamperen een grote vlucht neemt. Ook medewerkers van de camping op Duinrell kunnen dit beamen; jaarlijks neemt het aantal kampeerders uit binnen- en buitenland toe. Voor de eigen tent of caravan staat kampeerders op Duinrell een plaats van 65 m² tot 14..


16-05-2011 - Shows & entertainment op Attractiepark Duinrell

P E R S B E R I C H T Valkenburg/Wassenaar, 26 mei 2011StraattheaterNa vele audities en daaropvolgende repetities is er een nieuwe straattheatergroep geformeerd op Duinrell onder de naam “Duinkids”. De groep is alle weekenden in juni en dagelijks van 9 juli t/m 22 augustus in het attractiepark te vinden. Naast entertainment in..


07-04-2011 - Opening Attractiepark Duinrell 16 april: Ontvangst Vrijwilligers Slachtofferhulp Nederland

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 7 april 2011 Op zaterdag 16 april 2011 opent Duinrell haar deuren voor de vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland met de speciale Vrijwilligersdag. Dat doet Duinrell omdat ze deze mensen, die hun vrije tijd in zetten om andere mensen te helpen, een heerlijke dag uit gunt. De vrijwilligers helpen jaarli..


16-03-2011 - Aanvraag bouwvergunning nieuwe attractie Duinrell Wassenaar

P E R S B E R I C H T Valkenburg, 15 maart 2011 Aanvraag bouwvergunning nieuwe attractie Duinrell Wassenaar Onlangs heeft Duinrell bij de gemeente Wassenaar een vergunning aangevraagd voor de bouw van een geluidsarme attractie; een family coaster. Deze attractie past binnen het eerder goedgekeurde bestemmingsplan. Zodra de hiervoor gelden..


21-11-2010 - Wegens succes extra SiSaSinterklaasconcert op 28 november

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 22 november 2010 Wegens succes extra show in het ‘Sinterklaastheater’ van Duinrell op 28 november aanstaande om 11.30 uurHet afgelopen weekend was het SiSa Sinterklaasfeest op het ‘Landgoed van Sinterklaas’ op Duinrell, Wassenaar een groot succes. Naast de vele attracties, die waren..


04-11-2010 - Nieuwe website online

P E R S B E R I C H T Wassenaar, 4 november 2010 Nieuwe website Duinrell, Wassenaar geopend door Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederlanden Gert-Jan Munneke, CEO Traffic4u.In aanwezigheid van de directie openden de heren Kees van Wijk en Gert-Jan Munneke met het aansnijden van een taart met de afbeelding van de nieuwe homepage vand..


13-04-2010 - Testgliders gezocht voor nieuwe glijbaan Tikibad

P E R S B E R I C H T Wassenaar/Valkenburg, 13 april 2010 Oproep aan “Testgliders” voor de nieuwe spraakmakende glijbaan in het Tikibad van Duinrell, WassenaarOp dit moment wordt in het Tikibad van Vakantie- en attractiepark Duinrell hard gewerkt aan de installatie van een nieuwe spraakmakende glijbaan. Deze als waterval gethe..