Persinformatie

Journalisten en fotografen zijn van harte welkom op Duinrell. Als u vooraf contact opneemt met de afdeling communicatie, dan melden we u aan bij onze portier. Op vertoon van uw eigen perskaart heeft u geen vrije toegang tot het park.

Persinformatie en contact

E-mail: [email protected]

Telefoon: 070 5155155

Op zoek naar mooi beeldmateriaal van Duinrell? Beeldmateriaal (vrij van copyright) is hier te vinden:

 

Beeldbank

Bekijk hieronder alle persberichten

Valentijns gratis mee op speeddate naar het Tikibad

Duinrell viert de liefde wel heel groots met een speciale Valentijnsdag-actie. Op 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Uniek, want dit is de allereerste keer dat Duinrell op zo’n grote schaal gratis tickets aan zo’n breed publiek weggeeft.

2e editie Duinrell Fun Run!

Na de succesvolle eerste editie van de Duinrell Fun Run keert op zondag 3 maart 2019 dit gezellige hardloopevenement terug op Duinrell. Tijdens de Duinrell Fun Run lopen de deelnemers dwars door Duinrell: langs de attracties en door het bos- en duingebied. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 1KM, 3KM, 6KM of 9KM.

Duinrell breidt het Tikibad uit naar buiten!

Na de bouw van de driedubbele cone glijbaan Triton en kids waterpark Playa in 2017, breidt het Tikibad in 2019 uit naar buiten. Duinrell brengt eveneens vernieuwingen aan in het vakantiepark.

Landgoed van Sinterklaas

Op 24 en 25 november en 1 en 2 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beleef het leukste dagje uit met alloze Sinterklaas-activiteiten!

Dino's op Duinrell!

De herfst is begonnen en dat betekent dino’s op Duinrell! We nemen iedereen mee terug naar het tijdperk van de dino’s. Tot 1 november zijn de dino’s te vinden op het attractiepark.

Overlijden grondlegger Duinrell, H.R.J. graaf van Zuylen van Nijevelt

Met ongeloof en veel verdriet hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van de grondlegger van ons bedrijf Duinrell, H.R.J. graaf van Zuylen van Nijevelt.

Hitteplan op Duinrell: 7 tips om het hoofd koel te houden tijdens een dagje uit

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Met deze zomertips houd jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel tijdens je dagje uit op Duinrell.
 

Duinrell viert zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en dat betekent extra veel fun op Duinrell. De attracties zijn elke dag tot 18.00 uur open en in het Tikibad kunnen gasten dagelijks tot 22.00 uur genieten van alle spectaculaire waterglijbanen. 

Ruim 650 deelnemers aan de start van de FunRun op Duinrell
Afgelopen zondag vond de FunRun op Duinrell plaats. De eerste FunRun door een attractiepark in Nederland! Ruim 650 deelnemers, voor het grootste gedeelte kinderen, zamelden geld in voor Stichting Opkikker en Ronald McDonald Huis Den Haag.
250.000ste bezoeker Tikibad sinds opening Playa
Vandaag heeft Duinrell de 250.000ste bezoeker van het Tikibad, sinds de opening van kids waterpark Playa, verwelkomt. Wess van Pareren (7 jaar) was de gelukkige, die op dat moment opgewacht werd door YouTube presentator Ed en Rick de Kikker.
Nieuwe Zomershow ‘Cirque Magique’ op Duinrell van 15 jul t/m 27 aug

De splinternieuwe zomershow Cirque Magique, die Duinrell dit jaar in het Zomertheater brengt, staat in het teken van magie. 25 jaar geleden debuteerde Hans Klok met Sittah in dit theater met de eerste Magic show die ooit in een theater werd gebracht.

Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’ in gebruik

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.

Bezig met laden