Pers

Persinformatie

Journalisten en fotografen zijn van harte welkom op Duinrell. Als u vooraf contact opneemt met de afdeling communicatie, dan melden we u aan bij onze portier. Op vertoon van uw eigen perskaart heeft u geen vrije toegang tot het park.

Persinformatie en contact

E-mail: pr@duinrell.nl

Telefoon: 070 5155155

Bekijk hieronder alle persberichten

Overlijden van de grondlegger van ons bedrijf Duinrell,
H.R.J. graaf van Zuylen van Nijevelt

Met ongeloof en veel verdriet hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van de grondlegger van ons bedrijf Duinrell, H.R.J. graaf van Zuylen van Nijevelt.

Hitteplan op Duinrell: 7 tips om het hoofd koel te houden tijdens een dagje uit

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Met deze zomertips houd jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel tijdens je dagje uit op Duinrell.
 

Duinrell viert zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en dat betekent extra veel fun op Duinrell. De attracties zijn elke dag tot 18.00 uur open en in het Tikibad kunnen gasten dagelijks tot 22.00 uur genieten van alle spectaculaire waterglijbanen. 

Ruim 650 deelnemers aan de start van de FunRun op Duinrell
Afgelopen zondag vond de FunRun op Duinrell plaats. De eerste FunRun door een attractiepark in Nederland! Ruim 650 deelnemers, voor het grootste gedeelte kinderen, zamelden geld in voor Stichting Opkikker en Ronald McDonald Huis Den Haag.
250.000ste bezoeker Tikibad sinds opening Playa
Vandaag heeft Duinrell de 250.000ste bezoeker van het Tikibad, sinds de opening van kids waterpark Playa, verwelkomt. Wess van Pareren (7 jaar) was de gelukkige, die op dat moment opgewacht werd door YouTube presentator Ed en Rick de Kikker.
Robbert Tigchelaar nieuwe PR medewerker Duinrell
Robbert Tigchelaar (27) is met ingang van 28 augustus 2017 binnen Duinrell verantwoordelijk voor de PR en woordvoering. Vanuit deze functie is hij de nieuwe contactpersoon voor journalisten, bloggers en vloggers.
Nieuwe Zomershow ‘Cirque Magique’ op Duinrell van 15 juli tot en met 27 augustus aanstaande
De splinternieuwe zomershow Cirque Magique, die Duinrell dit jaar in het Zomertheater brengt, staat in het teken van magie. 25 jaar geleden debuteerde Hans Klok met Sittah in dit theater met de eerste Magic show die ooit in een theater werd gebracht.
Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’, Tikibad Duinrell in gebruik
In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.
Bezig met laden