Persinformatie

Journalisten en fotografen zijn van harte welkom op Duinrell. Neem voor een bezoek contact op met de afdeling PR. Een perskaart geeft geen vrije toegang tot het park zonder vooraf toestemming van een Duinrell-medewerker.

Beeldmateriaal

Op zoek naar mooi beeldmateriaal van Duinrell? Beeldmateriaal (vrij van copyright) is hier te vinden:

 

Beeldbank

Contact

Wil je schrijven over Duinrell? Neem dan via onderstaand formulier contact op met onze PR-afdeling.

 

Contactverzoek

Alle persberichten

La Place restaurant compleet vernieuwd!

Op Duinrell was het afgelopen vrijdag 19 april groot feest, want La Place en Duinrell openden samen met vijftien gezinnen de deuren van het gloednieuwe La Place restaurant Duinrell Plaza. Duinrell en La Place maken hiermee de statement dat een dagje pretpark ook verantwoord en bewust kan zijn.

Ga met Pasen op zoek naar het Gouden Ei

Kom je met Pasen naar Duinrell, houd dan dit jaar je ogen extra goed open. Ergens op het Duinrell-landgoed ligt namelijk een Gouden Ei verstopt. En vind je dit Gouden Ei, dan mag je van Duinrell de rest van het jaar elke dag helemaal gratis naar het attractiepark en het Tikibad terugkomen.  Zowel op eerste als tweede paasdag wordt er een Gouden Ei verstopt.

Duinrell introduceert Hyperloopsysteem

Vanaf april 2020 zal familiepark Duinrell, in samenwerking met TU Delft-team Delft Hyperloop, een unieke ervaring bieden aan haar bezoekers; namelijk de HyperKik. Ondergronds worden alle 40 attracties van Duinrell met elkaar verbonden doormiddel van een Hyperloopsysteem. Binnen één uur tijd kun je daarom alle attracties doen en sta je terug op de parkeerplaats.

Valentijns gratis mee op speeddate naar het Tikibad

Duinrell viert de liefde wel heel groots met een speciale Valentijnsdag-actie. Op 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Uniek, want dit is de allereerste keer dat Duinrell op zo’n grote schaal gratis tickets aan zo’n breed publiek weggeeft.

2e editie Duinrell Fun Run!

Na de succesvolle eerste editie van de Duinrell Fun Run keert op zondag 3 maart 2019 dit gezellige hardloopevenement terug op Duinrell. Tijdens de Duinrell Fun Run lopen de deelnemers dwars door Duinrell: langs de attracties en door het bos- en duingebied. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 1KM, 3KM, 6KM of 9KM.

Duinrell breidt het Tikibad uit naar buiten!

Na de bouw van de driedubbele cone glijbaan Triton en kids waterpark Playa in 2017, breidt het Tikibad in 2019 uit naar buiten. Duinrell brengt eveneens vernieuwingen aan in het vakantiepark.

Landgoed van Sinterklaas

Op 24 en 25 november en 1 en 2 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beleef het leukste dagje uit met alloze Sinterklaas-activiteiten!

Dino's op Duinrell!

De herfst is begonnen en dat betekent dino’s op Duinrell! We nemen iedereen mee terug naar het tijdperk van de dino’s. Tot 1 november zijn de dino’s te vinden op het attractiepark.

Hitteplan op Duinrell: 7 tips om het hoofd koel te houden tijdens een dagje uit

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Met deze zomertips houd jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel tijdens je dagje uit op Duinrell.
 

Duinrell viert zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en dat betekent extra veel fun op Duinrell. De attracties zijn elke dag tot 18.00 uur open en in het Tikibad kunnen gasten dagelijks tot 22.00 uur genieten van alle spectaculaire waterglijbanen. 

250.000ste bezoeker Tikibad sinds opening Playa
Vandaag heeft Duinrell de 250.000ste bezoeker van het Tikibad, sinds de opening van kids waterpark Playa, verwelkomt. Wess van Pareren (7 jaar) was de gelukkige, die op dat moment opgewacht werd door YouTube presentator Ed en Rick de Kikker.
Nieuwe Zomershow ‘Cirque Magique’ op Duinrell van 15 jul t/m 27 aug

De splinternieuwe zomershow Cirque Magique, die Duinrell dit jaar in het Zomertheater brengt, staat in het teken van magie. 25 jaar geleden debuteerde Hans Klok met Sittah in dit theater met de eerste Magic show die ooit in een theater werd gebracht.

Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’ in gebruik

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.

Bezig met laden

Contactverzoek pers

We hebben nog wat informatie van je nodig. Vul de rode velden in.
Bedankt voor je contactverzoek via Duinrell.nl
* verplicht veld
Bezig met laden