Persinformatie

Journalisten en fotografen zijn van harte welkom op Duinrell. Neem voor een bezoek contact op met de afdeling PR. Een perskaart geeft geen vrije toegang tot het park zonder vooraf toestemming van een Duinrell-medewerker.

Beeldmateriaal

Op zoek naar mooi beeldmateriaal van Duinrell? Beeldmateriaal (vrij van copyright) is hier te vinden:

 

Beeldbank

Contact

Wil je schrijven over Duinrell? Neem dan via onderstaand formulier contact op met onze PR-afdeling.

 

Contactverzoek

Alle persberichten

Duinrell introduceert speciale activiteiten voor verveelde ouders
Duinrell heeft een unieke oplossing bedacht voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het attractiepark: een speciale opvang voor ouders die naar huis willen. Dit initiatief, bedoeld om 'verveelde' ouders te vermaken, wordt momenteel uitvoerig getest op Duinrell.
Nieuwe familieattractie op Duinrell in 2024
Duinrell staat klaar om gasten in het seizoen 2024 te verwelkomen met nieuwe toevoegingen aan zowel het attractiepark als het vakantiepark. Komend jaar wordt niet alleen geïnvesteerd in een nieuwe familieattractie, maar ook in nieuwe verblijfsaccommodaties met duurzame aspecten.
Dino Discovery is deze herfst weer terug op Duinrell

Vanaf 30 september t/m 5 november 2023 zijn er weer gigantisch grote dino’s op Duinrell. Gasten kunnen tijdens hun bezoek aan Duinrell deelnemen aan diverse dino-activiteiten waaronder speuren naar twintig levensgrote én bewegende dinosaurussen.

Opening nieuwe attractie: De Oude Lijnbaan

Vanochtend heeft Duinrell de nieuwste attractie “De Oude Lijnbaan” officieel geopend. In aanwezigheid van Duinrell directeur Philip van Zuylen van Nijevelt en Duinrell mascotte Rick de Kikker werd een feestelijke openingshandeling verricht.

Duinrell opent nieuw Amsterdams themagebied

Vandaag heeft Duinrell met trots het nieuwe themagebied “Amsterdam” geopend. Dit gebeurde met een speciale openingsshow gepresenteerd door Duinrell TikTok-ster Ed in aanwezigheid van Duinrell gasten, medewerkers en verschillende influencers.

 

Duinrell komt met oplossing voor gillende ouders

Duinrell heeft de oplossing gevonden voor gillende vaders en moeders in een achtbaan: het nonsans-masker. Vanaf het nieuwe zomerseizoen is dit speciale geluidsmasker verplicht voor alle ouders op Duinrell.

Nieuwe familieattractie op Duinrell: De Oude Lijnbaan

In juli 2023 opent Duinrell een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdams themagebied. 

Duinrell voegt nog meer speelplezier toe aan het attractiepark

Duinrell heeft onlangs twee nieuwe speeltoestellen aan haar attractiepark toegevoegd om nog meer speelplezier te bieden aan kinderen. Het park heeft een extra springkussen van 8,6 bij 8 meter toegevoegd aan de grote nostalgische speeltuin. Naast de Kikkerachtbaan is ook het nieuwe speeltoestel, genaamd Wauwels Nest, geplaatst.

Duinrell heeft een eigen naam in gebarentaal

Duinrell heeft een primeur: het park heeft een eigen naamgebaar in gebarentaal. Om dit zichtbaar te maken heeft Duinrell samengewerkt met Robin Frings en Tobias de Ronde. Deze twee jongens zijn al hun hele leven doof en sinds kort is Robin razend populair op social media, doordat hij, in samenwerking met Tobias van TYD, naamgebaren geeft aan BN’ers.

Neem jouw Valentijn gratis mee op (speed)date naar het Tikibad op Duinrell

Duinrell viert de liefde volgende week met een speciale Valentijnsdag-actie. Op dinsdag 14 februari mogen alle geliefden hun Valentijn helemaal gratis meenemen op (speed)date naar het Tikibad.

Duinrell viert samen met vakantiegasten National Roller Coaster Day: achtbanen een uur eerder open

Op dinsdag 16 augustus 2022 hadden gasten die verblijven op het vakantiepark van Duinrell een hele leuke ochtend. Speciaal voor National Roller Coaster Day opende Duinrell voor vakantiegasten drie achtbanen een uurtje eerder. Vakantiegasten konden tussen 9.00 en 10.00 uur ’s ochtends genieten van ontelbare ritjes in achtbaan Dragonfly, achtbaan Falcon en de Kikkerachtbaan.

Duinrell kondigt vernieuwd Amsterdams-themagebied aan

Duinrell kondigt vernieuwingen aan in het attractiepark en het vakantiepark in 2023. In het attractiepark wordt het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines helemaal vernieuwd en gethematiseerd. In het vakantiepark investeert Duinrell in nieuwe, energiezuinige verblijfsaccommodaties.

Gebøkkenløcht-bløzer in het Tikibad: 1 april!

Vanaf het nieuwe zomerseizoen heb je in het Tikibad nog steeds een handdoek nodig. Op dinsdag 29 maart jl. introduceerde Duinrell de gebøkkenløcht-bløzer. Een systeem uit Noorwegen dat ervoor zou zorgen dat je binnen enkele seconden droog geblazen wordt met … gebakken lucht. Gebakken lucht blijkt nu. 1 april!

Duinrell introduceert gebøkkenløcht-bløzer in het Tikibad

Vanaf het nieuwe zomerseizoen heb je in het Tikibad op Duinrell geen handdoek meer nodig om je af te drogen. Het park uit Wassenaar introduceert de gebøkkenløcht-bløzer. Dit is een systeem uit Noorwegen dat ervoor zorgt dat je binnen enkele seconden droog geblazen wordt met … gebakken lucht.

 

Nationale opkikker-momenten

Bezoekers en vakantiegasten kunnen eindelijk weer genieten van het attractiepark op Duinrell. En dat gaan we vieren door heel veel inwoners van Nederland een gratis opkikker te geven in deze coronatijd.

Duinrell is klaar voor het vakantieseizoen 2021

Deze winter heeft Duinrell niet stilgezeten. Het vakantiepark is uitgebreid met 20 luxe Duingalows en elf sfeervolle Lodgetenten.

Camping Duinrell door ANWB bekroond met 4,5 sterren

Na een onafhankelijke inspectie door de ANWB is de camping van Duinrell wederom erkend als officiële ANWB-camping. Camping Duinrell is in 2021 beoordeeld met 4,5 sterren. 

Veel liefs uit Duinrell

Duinrell heeft speciaal voor Valentijnsdag een parodie opgenomen van het populaire tv-programma First Dates. En dat levert liefdevolle en warme beelden op!

Dino's op Duinrell! - 2020

Oktober staat weer in het teken van dino's. Dit jaar staan er 20 levensgrote en bewegende dinosaurussen op Duinrell.

Duinrell heropent haar deuren!

In afstemming met de gemeente Wassenaar en in lijn met de coronaregels vanuit de overheid en veiligheidsregio heropent Duinrell vanaf heden haar vakantiepark voor verblijfsgasten. Voor daggasten zijn later in de maand een beperkt aantal tickets beschikbaar

Valentijns-actie 2020

Duinrell viert de liefde volgende week met een speciale Valentijnsdag-actie. Op vrijdag 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn (of beste vriend, broer, nicht, moeder …) helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad.

Duinrell wordt 85 jaar en viert jubileum met vernieuwingen

Sinds de opening op 19 april 1935, is Duinrell al bijna 85 jaar bezig om het landgoed voor haar gasten nog leuker, mooier en gezelliger te maken. Met de recente vernieuwingen in 2019, zoals de Premium Plus Duingalows, de luxe groepsaccommodatie de Oranjerie en het inmiddels geopende buitengebied van het Tikibad, blijft Duinrell in 2020 ook niet stilstaan.

Duinrell organiseert voor de 10e keer het Landgoed van Sinterklaas

Na het succes van afgelopen negen jaar, wordt Duinrell op 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019 voor het 10e jaar op rij omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beide weekenden zijn er van 10:00 uur tot 16:30 uur allerlei Sinterklaas-activiteiten te beleven waarbij ook veel activiteiten binnen zijn, zoals het swingende SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas.

Dino's op Duinrell!

De herfst is begonnen en dat betekent dino’s op Duinrell! We nemen iedereen mee terug naar het tijdperk van de dino’s. Tot 1 november zijn de dino’s te vinden op het attractiepark.

Duinrell 'lanceert' zomershow met astronautenact

Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong zijn eerste voet op de maan en nu precies 50 jaar later lanceert Duinrell een nieuwe zomershow, waarbij Illusionist Scott en Muriel als astronauten op avontuur gaan. De show van de Accidental Illusionists Scott & Muriel belooft een spetterende show te worden!

Met 51 jarige ‘eerste steen’ nieuw buitendeel Tikibad geopend

Duinrell is helemaal klaar voor de warme zomerdagen in Nederland. Vandaag is in aanwezigheid van vele kinderen, medewerkers en bouwpersoneel officieel het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad geopend. De nieuwe waterattracties zijn een buitenbad, vijf familie-glijbanen én een waterspeeltuin met de allergrootste ‘tipping’ bucket van Nederland. 

Jubilerend Tikibad breidt uit naar buiten!

het Tikibad staat al 35 jaar voor het meest veelzijdige glijbaanplezier. Ter ere van zijn 35-jarig jubileum wordt het Tikibad deze zomer door Duinrell naar buiten uitgebreid met onder andere 5 nieuwe familie-glijbanen en een waterspeelhuis.

Ontmoet Kwakus Kwebbel en Wauwel de Uil op Duinrell in levenden lijve

Poedele, poedele, poedele … lekker in 't water. De echte Duinrell-fan weet natuurlijk gelijk over wie we het hebben én Duinrell heeft daarom goed nieuws.  Vanaf zondag 9 juni, Eerste Pinksterdag, kun je hem in levenden lijve op Duinrell ontmoeten: Kwakus Kwebbel. En daar blijft het niet bij, want ook de wijze Wauwel de Uil loopt deze zomer dagelijks op Duinrell rond.

La Place restaurant compleet vernieuwd!

Op Duinrell was het afgelopen vrijdag 19 april groot feest, want La Place en Duinrell openden samen met vijftien gezinnen de deuren van het gloednieuwe La Place restaurant Duinrell Plaza. Duinrell en La Place maken hiermee de statement dat een dagje pretpark ook verantwoord en bewust kan zijn.

Ga met Pasen op zoek naar het Gouden Ei

Kom je met Pasen naar Duinrell, houd dan dit jaar je ogen extra goed open. Ergens op het Duinrell-landgoed ligt namelijk een Gouden Ei verstopt. En vind je dit Gouden Ei, dan mag je van Duinrell de rest van het jaar elke dag helemaal gratis naar het attractiepark en het Tikibad terugkomen.  Zowel op eerste als tweede paasdag wordt er een Gouden Ei verstopt.

Duinrell introduceert Hyperloopsysteem

Vanaf april 2020 zal familiepark Duinrell, in samenwerking met TU Delft-team Delft Hyperloop, een unieke ervaring bieden aan haar bezoekers; namelijk de HyperKik. Ondergronds worden alle 40 attracties van Duinrell met elkaar verbonden doormiddel van een Hyperloopsysteem. Binnen één uur tijd kun je daarom alle attracties doen en sta je terug op de parkeerplaats.

Valentijns gratis mee op speeddate naar het Tikibad

Duinrell viert de liefde wel heel groots met een speciale Valentijnsdag-actie. Op 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Uniek, want dit is de allereerste keer dat Duinrell op zo’n grote schaal gratis tickets aan zo’n breed publiek weggeeft.

2e editie Duinrell Fun Run!

Na de succesvolle eerste editie van de Duinrell Fun Run keert op zondag 3 maart 2019 dit gezellige hardloopevenement terug op Duinrell. Tijdens de Duinrell Fun Run lopen de deelnemers dwars door Duinrell: langs de attracties en door het bos- en duingebied. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 1KM, 3KM, 6KM of 9KM.

Duinrell breidt het Tikibad uit naar buiten!

Na de bouw van de driedubbele cone glijbaan Triton en kids waterpark Playa in 2017, breidt het Tikibad in 2019 uit naar buiten. Duinrell brengt eveneens vernieuwingen aan in het vakantiepark.

Landgoed van Sinterklaas

Op 24 en 25 november en 1 en 2 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beleef het leukste dagje uit met alloze Sinterklaas-activiteiten!

Hitteplan op Duinrell: 7 tips om het hoofd koel te houden tijdens een dagje uit

Het kwik blijft maar oplopen. Wordt het officieel een hittegolf in Nederland? Héél warm is het sowieso, de hoogste tijd dus om verkoeling te zoeken. Waar? Op Duinrell natuurlijk! Met deze zomertips houd jij zelfs in tropische temperaturen je hoofd koel tijdens je dagje uit op Duinrell.
 

Duinrell viert zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en dat betekent extra veel fun op Duinrell. De attracties zijn elke dag tot 18.00 uur open en in het Tikibad kunnen gasten dagelijks tot 22.00 uur genieten van alle spectaculaire waterglijbanen. 

250.000ste bezoeker Tikibad sinds opening Playa
Vandaag heeft Duinrell de 250.000ste bezoeker van het Tikibad, sinds de opening van kids waterpark Playa, verwelkomt. Wess van Pareren (7 jaar) was de gelukkige, die op dat moment opgewacht werd door YouTube presentator Ed en Rick de Kikker.
Nieuwe Zomershow ‘Cirque Magique’ op Duinrell van 15 jul t/m 27 aug

De splinternieuwe zomershow Cirque Magique, die Duinrell dit jaar in het Zomertheater brengt, staat in het teken van magie. 25 jaar geleden debuteerde Hans Klok met Sittah in dit theater met de eerste Magic show die ooit in een theater werd gebracht.

Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’ in gebruik

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.

Bezig met laden

Contactverzoek pers

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor het invullen van het contactformulier op duinrell.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
* verplicht veld
Bezig met laden