Pers

Persinformatie

Journalisten en fotografen zijn van harte welkom op Vakantie- en attractiepark Duinrell. Als u vooraf contact opneemt met de afdeling pr en voorlichting, dan melden we u aan bij onze portier en ligt er een persinformatiemap voor u klaar. Natuurlijk kunnen we u ook begeleiden over het park. Op vertoon van uw eigen perskaart heeft u geen vrije toegang tot het park.

Persinformatie en contact

Download Persinformatie 2017

 

Robbert Tigchelaar
PR medewerker
pr@duinrell.nl
06 51 19 36 67  LET OP! dit nummer is alleen bedoeld voor journalisten en persrelaties.
Twitter: @r_tigchelaar

Bekijk hieronder alle persberichten

Ruim 650 deelnemers aan de start van de FunRun op Duinrell
Afgelopen zondag vond de FunRun op Duinrell plaats. De eerste FunRun door een attractiepark in Nederland! Ruim 650 deelnemers, voor het grootste gedeelte kinderen, zamelden geld in voor Stichting Opkikker en Ronald McDonald Huis Den Haag.
250.000ste bezoeker Tikibad sinds opening Playa
Vandaag heeft Duinrell de 250.000ste bezoeker van het Tikibad, sinds de opening van kids waterpark Playa, verwelkomt. Wess van Pareren (7 jaar) was de gelukkige, die op dat moment opgewacht werd door YouTube presentator Ed en Rick de Kikker.
Robbert Tigchelaar nieuwe PR medewerker Duinrell
Robbert Tigchelaar (27) is met ingang van 28 augustus 2017 binnen Duinrell verantwoordelijk voor de PR en woordvoering. Vanuit deze functie is hij de nieuwe contactpersoon voor journalisten, bloggers en vloggers.
Nieuwe Zomershow ‘Cirque Magique’ op Duinrell van 15 juli tot en met 27 augustus aanstaande
De splinternieuwe zomershow Cirque Magique, die Duinrell dit jaar in het Zomertheater brengt, staat in het teken van magie. 25 jaar geleden debuteerde Hans Klok met Sittah in dit theater met de eerste Magic show die ooit in een theater werd gebracht.
Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’, Tikibad Duinrell in gebruik
In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het startschot en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.
Bezig met laden