Kamperen met eigen toilet en douche!

Op de gezellige familiecamping van Duinrell vind je verschillende kampeerplekken met eigen sanitair. Geniet van kamperen in de natuur, maar met de luxe van een eigen wastafel, douche en toilet!

 

  • Familiecamping in Zuid-Holland
  • Kamperen met eigen sanitair
  • Attracties en tropisch zwembad

Camping met privé-sanitair, zwembad én attracties!

De familiecamping van Duinrell is ideaal voor gezinnen die in Zuid-Holland willen kamperen met iets meer comfort. Het is namelijk mogelijk om een kampeerplek voor je tent, caravan of camper te boeken met eigen douche, wastafel en toilet. Daarnaast kun je genieten van meer dan 40 attracties, het subtropische zwembad Tikibad en talloze faciliteiten in het vakantiepark. De camping ligt vlak bij de zee en de mooie stranden van Wassenaar en Scheveningen.

 

Boek direct

Drie kampeervelden met eigen sanitair

De campingplaats van Duinrell heeft drie verschillende campingvelden waar je kunt kamperen met je eigen sanitaire voorzieningen. Zo geniet je van het plezier van buiten kamperen, met de luxe van je eigen toilet en privé-douche!

 

  • Plekken tussen 80 en 100 m²
  • Onbeperkt toegang tot geopende attracties
  • Toegang tot het Tikibad tegen voordeeltarief

 

Bekijk hieronder de plekken op onze camping met eigen sanitair:

 

Prijsinformatie

Lindenveld + privé-sanitair

Het Lindenveld is een gezellig opgezet veld aan de bosrand van het Duinrell-bos en wordt slechts door een beekje gescheiden van het bos.

Beukenveld + privé-sanitair

Het Beukenveld dankt zijn naam aan de vele beuken die er vroeger stonden. Het veld ligt op minder dan 5 minuten lopen van attracties, en toch bevind je je midden in de natuur.

Hertenkamp + privé-sanitair

Het Hertenkamp draagt niet voor niets deze naam, want vroeger was het echt een Hertenkamp. Op het veld vind je zelfs de oorspronkelijke hertenschuur!

Tip: luxe kamperen in een lodgetent

Tip: luxe kamperen in een lodgetent

Perfect voor wie van luxe houdt én graag kampeert: onze Lodgetenten. Je 'tent' staat klaar bij aankomst en biedt het comfort van fijne bedden, een keuken, eigen toilet en veranda. Boek je een Lodgetent, dan heb je onbeperkt toegang tot attracties en krijg je toegang tot het Tikibad.

Bezig met laden