Camping met privé sanitair in Nederland

Op de gezellige familiecamping van Duinrell in Nederland vind je verschillende kampeerplekken met privé sanitair. Geniet van kamperen in de natuur, maar met de luxe van een eigen wastafel, douche en toilet! Slaap dicht bij de attracties en het welbekende Tikibad! 

Camping met privé-sanitair, zwembad én attracties!

De familiecamping van Duinrell is ideaal voor gezinnen die in Zuid-Holland willen kamperen met iets meer comfort. Het is namelijk mogelijk om een kampeerplek voor je tent, caravan of camper te boeken met eigen douche, wastafel en toilet. Daarnaast kun je genieten van meer dan 40 attracties, het subtropische zwembad Tikibad en talloze faciliteiten in het vakantiepark. De camping ligt vlak bij de zee en de mooie stranden van Wassenaar en Scheveningen.

 

Boek direct

Duinrell heeft vier kampeervelden met privé sanitair

Wanneer je gaat kamperen op Landgoed Duinrell dan heb je meerdere kampeervelden waar je uit kunt kiezen als je een kampeerplek wilt hebben met een eigen sanitairgebouw. En sinds 2022 heeft Duinrell nog meer kampeervelden met een privé sanitairgebouw! Duinrell heeft 2 verschillende opties voor een campingplek met privé sanitair. Er zijn twee velden met eigen sanitair op loopafstand en vier velden met eigen sanitair op je plek. Wat niet verschilt is dat alle camping plaatsen opbeperkt gebruik mogen maken van het attractiepark en toegang tot het Tikibad tegen voordeeltarief hebben.   

 

Bekijk hieronder onze camping velden met privé sanitair: 

Kampeerveld Lindenveld met privé-sanitair

Zoek jij een veld dat voelt alsof je midden in de natuur zit, maar ook dicht bij de gezelligheid? Het Lindenveld is een gezellig opgezet veld aan de bosrand van het Duinrell-bos en wordt slechts door een beekje gescheiden van het bos.

Kampeerveld Beukenveld met privé sanitair

Het Beukenveld dankt zijn naam aan de vele beukenbomen die vroeger op het veld stonden, maar inmiddels is het veld allerlei mooie bomen rijker. Het fijne aan het Beukenveld is dat het dichtbij de attracties ligt, namelijk minder dan 5 minuten lopen, maar je toch het gevoel hebt dat je midden in de natuur zit.

Kampeerveld Hertenkamp met privé-sanitair

Het Hertenkamp draagt niet voor niets deze naam, want vroeger was het echt een hertenkamp. Op het veld vind je zelfs de oorspronkelijke hertenschuur! De bomen op het veld zorgen voor veel schaduwrijke plekken. Het Hertenkamp grenst aan het water.

Kampeerveld Bosrand met privé-sanitair

Verscholen achter het Tikibad en het Superroetsj-veld ligt kampeerveld de Bosrand. Het veld ligt aan het rand van het Duinrell-bos en aan het water. Het voelt alsof je midden in de natuur zit en toch zit je dicht bij de attracties. Door de bomen is het veld ook erg schaduwrijk. Het fijne aan de Bosrand is dat je vlakbij de attracties en het Tikibad kampeert, maar je ook midden in de natuur zit.

Wat is het voordeel van een camping met privé sanitair?

Het voordeel van een camping met privé sanitair is dat je gemakkelijk en zonder ver te lopen naar de wc, douche of wastafel kunt gaan. Zeker met kinderen is dit ideaal, omdat je dan nooit hoeft te wachten op de douche en je rustig alle tijd kunt nemen wanneer je een privé-sanitair hebt. Tevens is privé-sanitair een stuk hygiënischer, omdat je de douche en wc niet deelt met andere kampeerders. 

 

Ben je vanwege medische omstandigheden minder mobiel? Dan is een campingplek met privé sanitair ook zeker een uitkomst. Of vind je het gewoon niet fijn om sanitair te gebruiken waar andere kampeerders ook gebruik van maken? dan is privé-sanitair een echte uitkomst!

 

Bezig met laden