Camping met privé sanitair in Nederland

Op de gezellige familiecamping van Duinrell in Nederland vind je verschillende kampeerplekken met privé sanitair. Geniet van kamperen in de natuur, maar met de luxe van een eigen wastafel, douche, toilet en zelfs een ligbad! Slaap dicht bij de attracties en het welbekende Tikibad! 

Camping met privé-sanitair, zwembad én attracties!

De familiecamping van Duinrell is ideaal voor gezinnen die in Zuid-Holland willen kamperen met iets meer comfort. Het is namelijk mogelijk om een kampeerplek voor je tent, caravan of camper te boeken met eigen douche, wastafel en toilet. Daarnaast kun je genieten van meer dan 40 attracties, het subtropische zwembad Tikibad en talloze faciliteiten in het vakantiepark. De camping ligt vlak bij de zee en de mooie stranden van Wassenaar en Scheveningen.

 

Bekijk aanbod

Duinrell heeft 6 kampeervelden met privé sanitair

Wanneer je gaat kamperen op Landgoed Duinrell dan heb je meerdere kampeervelden waar je uit kunt kiezen als je een kampeerplek wilt hebben met een eigen sanitairgebouw. Er zijn 2 verschillende opties voor een campingplek met een privé sanitair.

 

Er zijn twee velden met eigen sanitair op loopafstand en zes velden met eigen sanitair op je plek. Hiervan zijn er ook kampeerplekken met een privé-sanitair met ligbad en zijn er kampeerplekken met een privé sanitair met safaritent. 

 

 

Bekijk hieronder onze camping velden met privé sanitair: 

Wat is het voordeel van een camping met privé sanitair?

Het voordeel van een camping met privé sanitair is dat je gemakkelijk en zonder ver te lopen naar de wc, douche of wastafel kunt gaan. Zeker met kinderen is dit ideaal, omdat je dan nooit hoeft te wachten op de douche en je rustig alle tijd kunt nemen wanneer je een privé-sanitair hebt. Tevens is privé-sanitair een stuk hygiënischer, omdat je de douche en wc niet deelt met andere kampeerders. 

 

Ben je vanwege medische omstandigheden minder mobiel? Dan is een campingplek met privé sanitair ook zeker een uitkomst. Of vind je het gewoon niet fijn om sanitair te gebruiken waar andere kampeerders ook gebruik van maken? dan is privé-sanitair een echte uitkomst!

 

Bezig met laden