Vernieuwingen, toevoegingen en uitbreidingen

We zijn altijd bezig om Duinrell nóg leuker te maken. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle laatste vernieuwingen en ontwikkelingen.

Video

Nieuw in 2023
Nieuw in 2023
Nieuw in 2023

Nieuw in 2023

Nieuw in 2022

Nieuw in 2022

Nieuw in 2020

Nieuw in 2020

Nieuw in 2019!

Nieuw in 2019!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

Kids waterpark Playa<br>speciaal voor kinderen!

Kids waterpark Playa
speciaal voor kinderen!

Nieuwe Luxe Lodgetenten

Nieuwe Luxe Lodgetenten

Nieuw themagebied in het attractiepark

Mei 2023

Wij gaan het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines upgraden. Het gebied wordt volledig gethematiseerd in het thema Amsterdamse grachten. De arcade gamehal en de trampolines worden helemaal vernieuwd, de Botsboten en Playfountain krijgen een nieuwe locatie en de Midgetgolfbaan krijgt een upgrade.

Nieuwe Premium Duingalows (5p)

April 2023

We plaatsen 10 nieuwe 5-persoons Premium Duingalows. In deze Tiny Houses heb je de luxe van thuis in een comfortabele en compacte vakantiewoning. Mét airco, overdekt terras, warmtepomp en zonnepanelen.

Nieuwe Premium Plus Duingalows (8p)

April 2023

Er komen 21 nieuwe Premium Plus Duingalow. Deze populaire vakantievilla’s zijn geschikt voor acht personen, zijn extra luxe én extra groot (ze hebben zelfs een verdieping). Met o.a. een infraroodsauna, airco, warmtepomp en zonnepanelen.

Nieuwe Airstreams

April 2022

Op het Hertenkamp komen dit jaar drie gloednieuwe Airstreams. Deze hippe trailers zijn voorzien van alle luxe en beschikken over een extra comfortabele tweepersoonstent. Hiermee is de Airstream geschikt voor 4 personen. 

Ranger Lodges voor 7 personen

April 2022

Onze nieuwe Ranger Lodges voor 7 personen zijn perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin. De Luxe Lodgetenten hebben een vide met mini lodgetent en een hangnet speciaal voor kids.

Family Lodge voor 12 personen

April 2022

De Family Lodge is geschikt voor grotere groepen tot 12 personen. Ideaal voor families of bijvoorbeeld een grote vriendengroep. 

Luxe thermotenten voor 5 personen

April 2022

Onze nieuwe Luxe Thermotenten voor 5 personen zijn voorzien van een speciaal infrarood verwarmingspaneel, waardoor je ook met het koude weer kunt genieten van een heerlijke glamping-vakantie op Duinrell.

Luxe lodgetenten voor 2 personen

April 2022

In onze Duinvallei komt een gloednieuwe Luxe Lodgetent voor 2 personen. De lodgetent is van alle gemakken voorzien en heeft een houten veranda met twee heerlijke loungestoelen.

Vernieuwing Receptie

April 2022

Onze receptie krijgt een complete make-over. De indeling wordt aangepast en voorzien van veel natuurlijke elementen. Zo zorgen we ervoor dat jouw zorgeloze vakantie op Duinrell nóg fijner begint. 

Nieuwe sportfaciliteiten

April 2022

Voor de sportieve vakantiegangers komen er twee nieuwe Padelbanen en een nieuw volleybalveld. Daarnaast worden de wandelpaden in ons bos- en duingebied verbeterd. 

Extra privé-sanitair Bosrand

April 2022

Op campingveld de Bosrand voorzien we 25 kampeerplekken van nieuw privé sanitair. Met een kampeerplek voorzien van een eigen wc, douche en wastafel ervaar je nog meer comfort tijdens je vakantie. 

Luxe Lodgetent voor 7 personen

April 2021

In onze nieuwste en Luxe Lodgetenten heb je de vrijheid en het buitengevoel van kamperen en het comfort en luxe van een vakantiehuis!

Premium Duingalow voor 5 personen

April 2021

In onze nieuwe 5-persoons Premium Duingalow heb je de luxe van thuis in een comfortabele en compacte vakantiewoning. Mét airco & overdekt terras.

19 nieuwe Premium Plus Duingalows

April 2021

Onze nieuwe 8-persoons Premium Plus Duingalows zijn extra luxe én extra groot (ze hebben zelfs een verdieping). Met o.a. een infraroodsauna en airco.

Nieuwe Luxe Lodgetenten

April 2021

Op de Overloop plaatsen we nieuwe Luxe Lodgetenten voor 5 personen en 6 personen. Hier kun je luxe kamperen aan de rand van het attractiepark. Ook komen er 4 extra ruime Luxe Lodgetenten.

Upgrade familiecamping

April 2020

Nog meer comfort op onze camping: er komen 30 plekken met privé-sanitair, nieuwe waterpunten en stroompunten met meer vermogen.

Nieuwe Luxe Lodgetenten

April 2020

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze Lodgetenten. Helemaal nieuw zijn onze luxe Lodgetenten voor 6 personen.

Nieuwe Duinrell-entree

April 2020

De weg naar de attracties wordt heel speciaal met een groot plein en ons Duinrell-icoon, Rick de Kikker, krijgt natuurlijk een ereplek.

Rick’s Fun Factory

Mei 2020

Indoor speeltuin Rick’s Fun Factory wordt twee keer zo groot met nóg meer indoorspeeltoestellen en extra zitplaatsen voor ouders.

Botsauto's

Juli 2020

De Botsauto's krijgen een nieuwe locatie naast de Mad Mill. Ook wordt de attractie geheel vernieuwd. Kom je snel bij ons botsen?

Restaurant de Schaapskooi

April 2020

Met de opening in 1935 was restaurant de Schaapskooi het eerste restaurant op Duinrell. En nu met het 85-jarige jubileum wordt het restaurant geheel vernieuwd.

Taxistandplaats

April 2020

Aankomen en vertrekken op Duinrell wordt nog spoeler voor verblijfsgasten. We openen een taxistandplaats met een overdekt wachthuisje en lockers.

Luxe familiehuis Oranjerie

Augustus 2019
De oude theeschenkerij wordt verbouwd naar een luxe groepsaccommodatie en biedt plaats aan maar liefst 30 personen.

Het Tikibad breidt uit naar buiten!

Juli 2019
Duinrell is voorbereid op een lange, warme zomer. Het Tikibad wordt in 2019 uitgebreid naar buiten!

Luxe familiehuis Oranjerie

Augustus 2019
De oude theeschenkerij wordt verbouwd naar een luxe groepsaccommodatie en biedt plaats aan maar liefst 30 personen.

Premium Plus Duingalows

Juni 2019
Premium Plus Duingalows: extra ruime en luxe accommodaties. De Duingalows hebben een verdieping en beschikken over een sauna. 

Vernieuwing La Place restaurant

Maart 2019
Het La Place restaurant in Duinrell Plaza wordt in een nieuw jasje gestoken: een centraal marktplein met open keuken, diverse marktkramen en een vernieuwd assortiment.

Bezig met laden