Vernieuwingen, toevoegingen en uitbreidingen

We zijn altijd bezig om Duinrell nóg leuker te maken. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle laatste vernieuwingen en ontwikkelingen.

Duinrell opent nieuw Amsterdams themagebied

Duinrell heeft met een spetterende show het Amsterdamse themagebied geopend. De opening was een grootse gebeurtenis, bijgewoond door gasten van Duinrell, influencers en personeel. Naast de introductie van twee gloednieuwe attracties, zijn ook bestaande attracties zoals de Botsboten en de Trampolines volledig vernieuwd. 

 

Bekijk de attracties       Doe een Duinrell-dag 

Video

Nieuw Amsterdams themagebied
Nieuw Amsterdams themagebied
Nieuw Amsterdams themagebied

Nieuw Amsterdams themagebied

Nieuw in 2023

Nieuw in 2023

Nieuw in 2022

Nieuw in 2022

Nieuw in 2020

Nieuw in 2020

Nieuw in 2019!

Nieuw in 2019!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

Kids waterpark Playa<br>speciaal voor kinderen!

Kids waterpark Playa
speciaal voor kinderen!

Nieuwe Luxe Lodgetenten

Nieuwe Luxe Lodgetenten

Nieuwe Premium Plus Duingalows (2p)

April 2024

Er worden 2 super toffe Wellness Premium Plus Duingalows voor 2 personen gerealiseerd. Deze Duingalows zijn voorzien van een hottub, dubbele inloopdouche en een ruime slaapkamer. 

Nieuwe Premium Plus Duingalows (6p)

April 2024

Er komen 91 nieuwe Premium Plus Duingalows voor 6 personen. Deze vervangen al onze huidige Budget Duingalows. Er worden twee types gerealiseerd. Een type met Sun Shower en UV infraroodlamp en een type zonder.

Nieuwe familieattractie op Duinrell: De Oude Lijnbaan

Juli 2023
In juli 2023 opent Duinrell een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdams themagebied. 

Nieuw themagebied in het attractiepark

Mei 2023

Wij gaan het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines upgraden. Het gebied wordt volledig gethematiseerd in het thema Amsterdamse grachten. De arcade gamehal en de trampolines worden helemaal vernieuwd, ook krijgen de Botsboten en Playfountain een nieuwe locatie.

Nieuwe Premium Duingalows (5p)

April 2023

We plaatsen 10 nieuwe 5-persoons Premium Duingalows. In deze Tiny Houses heb je de luxe van thuis in een comfortabele en compacte vakantiewoning. Mét airco, overdekt terras, warmtepomp en zonnepanelen.

Nieuwe Premium Plus Duingalows (8p)

April 2023

Er komen 21 nieuwe Premium Plus Duingalow. Deze populaire vakantievilla’s zijn geschikt voor acht personen, zijn extra luxe én extra groot (ze hebben zelfs een verdieping). Met o.a. een infraroodsauna, airco, warmtepomp en zonnepanelen.

Nieuwe Airstreams

April 2022

Op het Hertenkamp komen dit jaar drie gloednieuwe Airstreams. Deze hippe trailers zijn voorzien van alle luxe en beschikken over een extra comfortabele tweepersoonstent. Hiermee is de Airstream geschikt voor 4 personen. 

Ranger Lodges voor 7 personen

April 2022

Onze nieuwe Ranger Lodges voor 7 personen zijn perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin. De Luxe Lodgetenten hebben een vide met mini lodgetent en een hangnet speciaal voor kids.

Family Lodge voor 12 personen

April 2022

De Family Lodge is geschikt voor grotere groepen tot 12 personen. Ideaal voor families of bijvoorbeeld een grote vriendengroep. 

Luxe thermotenten voor 5 personen

April 2022

Onze nieuwe Luxe Thermotenten voor 5 personen zijn voorzien van een speciaal infrarood verwarmingspaneel, waardoor je ook met het koude weer kunt genieten van een heerlijke glamping-vakantie op Duinrell.

Luxe lodgetenten voor 2 personen

April 2022

In onze Duinvallei komt een gloednieuwe Luxe Lodgetent voor 2 personen. De lodgetent is van alle gemakken voorzien en heeft een houten veranda met twee heerlijke loungestoelen.

Vernieuwing Receptie

April 2022

Onze receptie krijgt een complete make-over. De indeling wordt aangepast en voorzien van veel natuurlijke elementen. Zo zorgen we ervoor dat jouw zorgeloze vakantie op Duinrell nóg fijner begint. 

Nieuwe sportfaciliteiten

April 2022

Voor de sportieve vakantiegangers komen er twee nieuwe Padelbanen en een nieuw volleybalveld. Daarnaast worden de wandelpaden in ons bos- en duingebied verbeterd. 

Extra privé-sanitair Bosrand

April 2022

Op campingveld de Bosrand voorzien we 25 kampeerplekken van nieuw privé sanitair. Met een kampeerplek voorzien van een eigen wc, douche en wastafel ervaar je nog meer comfort tijdens je vakantie. 

Luxe Lodgetent voor 7 personen

April 2021

In onze nieuwste en Luxe Lodgetenten heb je de vrijheid en het buitengevoel van kamperen en het comfort en luxe van een vakantiehuis!

Premium Duingalow voor 5 personen

April 2021

In onze nieuwe 5-persoons Premium Duingalow heb je de luxe van thuis in een comfortabele en compacte vakantiewoning. Mét airco & overdekt terras.

19 nieuwe Premium Plus Duingalows

April 2021

Onze nieuwe 8-persoons Premium Plus Duingalows zijn extra luxe én extra groot (ze hebben zelfs een verdieping). Met o.a. een infraroodsauna en airco.

Nieuwe Luxe Lodgetenten

April 2021

Op de Overloop plaatsen we nieuwe Luxe Lodgetenten voor 5 personen en 6 personen. Hier kun je luxe kamperen aan de rand van het attractiepark. Ook komen er 4 extra ruime Luxe Lodgetenten.

Upgrade familiecamping

April 2020

Nog meer comfort op onze camping: er komen 30 plekken met privé-sanitair, nieuwe waterpunten en stroompunten met meer vermogen.

Nieuwe Luxe Lodgetenten

April 2020

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze Lodgetenten. Helemaal nieuw zijn onze luxe Lodgetenten voor 6 personen.

Nieuwe Duinrell-entree

April 2020

De weg naar de attracties wordt heel speciaal met een groot plein en ons Duinrell-icoon, Rick de Kikker, krijgt natuurlijk een ereplek.

Bezig met laden