Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Schoolreisje attractiepark? Met de hele klas naar Duinrell!


Bent u op zoek naar een leuke bestemming voor uw schoolreisje? Ga voor een schoolreisje attractiepark! Bij Duinrell bent u aan het goede adres. Een dagje Duinrell is een onvergetelijke schoolreis op een attractiepark vol gezelligheid en vermaak.

Schoolreis reserveren

Reserveer uw schoolreis direct online!


Let op!
Reserveren (minimaal drie dagen van tevoren) is verplicht. Of bel de schoolreislijn van Duinrell (070) 5155 420 (bereikbaar tijdens kantooruren).

Maak van een schoolreisje attractiepark een schoolkamp

Een schoolreis naar Duinrell kan perfect uitgebreid worden tot een schoolkamp met een overnachting in de groepsaccommodatie het Duinhostel.

Een schoolreis vol spanning en sensatie

Een schoolreisje naar attractiepark Duinrell is een dag vol spanning en sensatie, waar leerlingen het nog lang over zullen hebben. Attractiepark Duinrell biedt voor zowel de onderbouw- als bovenbouwkinderen een schoolreis vol avontuur en plezier. Er is veel te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Bekijk de attracties voor een impressie.
Nog nooit op Attractiepark Duinrell geweest? Bel de schoolreislijn (070) 5155 420 en ontvang onder speciale voorwaarden twee vrijkaartjes. Zo kunt u zich optimaal oriŽnteren op de komende schoolreis.