Schoolreis reserveren

Leuk, een schoolreisje naar Duinrell! Onderaan reserveer je in een paar simpele stappen de schoolreis voor jullie groep. Komen er toch minder personen mee? Dan verrekenen we dat achteraf. Het is mogelijk om je reservering kosteloos te annuleren of te wijzigen.

 

 

Schoolreis reserveren

Stappenplan reserveren

  1. Selecteer hieronder het aantal leerlingen (minimaal 20 betalende personen). 
  2. Voeg eventuele horeca toe aan de reservering. LET OP: Het is voor groepen niet meer mogelijk om ter plaatse een bestelling te plaatsen.
  3. Vul de gegevens in van jullie school.
  4. Betaal gemakkelijk online.
  5. Je ontvangt direct je tickets. Jullie hoeven je niet meer te melden bij de kassa en de hele school kan direct het park op. Veel plezier!

 

 

Hulp nodig bij reserveren? Bel ons gerust op 070 5155 255

 

GEMAKKELIJK ONLINE BETALEN

Aankomst
Met het e-ticket kan de gehele school direct doorlopen naar de ingangscontrole. Het is niet nodig om je te melden bij de kassa.

 

Meer/minder personen dan vooraf aangegeven?
Geen probleem, het aantal personen wordt op de dag zelf geteld door onze ingangscontroleur. Aan de hand van deze aantallen wordt de factuur opgemaakt. Jullie hoeven je niet van te voren te melden bij de kassa.

 

OVERIGE PRAKTISCHE INFORMATIE

Horeca
Hebben jullie horeca bijgeboekt? Dan ontvang je uiterlijk één week van te voren het tijdstip en de locatie van de gekozen horeca.

 

Wijzigingen in de reservering
Controleer de bevestiging van de schoolreis goed. Eventuele wijzigingen kun je telefonisch doorgeven via (070) 5155 255 of mailen naar [email protected]. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe (online) reservering te maken!

 

Parkeren
Bussen en auto's kunnen gratis parkeren. Indien je met de auto komt, parkeer dan op parkeerplaats P1. Houd op drukke dagen deze brief bij aankomst op Duinrell bij de hand, zodat het personeel je naar het juiste parkeerterrein kan doorverwijzen. Parkeren voor scholen is gratis. Kom je met de fiets? Laat ons dit dan tijdig weten via [email protected].

 

Tips
Bekijk op de website alle overige praktische informatie over schoolreisjes en vertrek goed voorbereid op naar Duinrell. Wij wensen jullie alvast een spetterende schoolreis toe en heel veel plezier op Duinrell. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen via telefoonnummer: (070) 5155 255.

 

Bezig met laden