Praktische info: een schoolreisje naar Duinrell

Natuurlijk wil je dat de leerlingen een onvergetelijke dag hebben, maar je wilt tegelijkertijd ook als leerkracht een zorgeloze en stressvrije schoolreis. Bij Duinrell snappen we dat heel goed en daarom proberen we zo veel mogelijk voor jullie te regelen en uit handen te nemen. We hebben daarom alle praktische info op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid naar Duinrell toe.

Reserveren & wijzigen

Bij Duinrell houden we niet van gedoe. Daarom ontvang je na reservering gelijk jullie groepsticket per mail, ter plekke hoef je niets meer op te halen of te regelen. Je betaalt bij ons naderhand en dus op rekening. Bij aankomst tellen we de leerlingen. Kinderen ziek of hadden toch geen zin om mee te komen? Die halen we van de rekening af. Dat geldt ook voor de lunch. Wel zo eerlijk!

Aankomst en parkeren

Aankomst bij Duinrell, hoe gaat dat? Wat ons betreft zo snel en vlekkeloos mogelijk. De bussen en auto's parkeren jullie gratis op ons parkeerterrein. Bij de ingang kunnen jullie met één groepsticket naar binnen. Hier tellen wij alle leerlingen en begeleiders. Daarna kan de schoolreis beginnen! 

 

Begeleiders

Per zes leerlingen gaat er één (gratis) begeleider mee. Willen jullie toch nog extra begeleiders meenemen tijdens de schoolreis? Zij hoeven geen regulier ticket te kopen, maar mogen mee voor het schoolreistarief. Voor extra auto’s hoef je niets extra’s te betalen op onze parkeerplaats. Wist je trouwens ook dat het bij ons mogelijk is om koffiebonnen alvast te reserveren?

Schoolreislunch

Verras de klas met een schoolreislunch! Je hebt keuze uit verschillende luncharrangementen tijdens je reservering. Terwijl jullie met de klas nog een keer de Dragonfly in gaan, zorgen wij ervoor dat rond lunchtijd de schoolreislunch klaarstaat. Zo hoeven jullie niet lang te wachten en kan er snel gesmuld worden. Bij slecht weer regelen we overdekte lunchplekken. Eigen boterhammen meenemen? Dat mag!

Plattegrond

Voor scholen hebben we aparte plattegronden. Deze zijn compact en je kunt er eenvoudig de verschillende lunchlocaties op terugvinden. Op de achterkant vind je een superleuke educatieve speurtocht voor de kinderen. Zo hebben de leerlingen een leuke dag, maar leren ze óók nog iets bij. Bekijk alvast de attractieparkplattegrond en de plattegrond van het Tikibad

EHBO

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Eerste hulp nodig tijdens jullie schoolreis? Je vindt onze EHBO-plekken bij de entree en in het Tikibad. De EHBO-plekken staan ook aangegeven op de plattegrond. Meer spoed? Schiet dan een medewerker aan.

Attracties

Duinrell is een overzichtelijk park en we hebben voor elke leeftijd wel iets. In totaal zijn er 40 attracties. De helft is ongeveer voor avonturiers onder de 1.20 m en de andere helft voor lefgozers boven de 1.20 m. Kleine kinderen vermaken zich in de Aqua Swing of in het Kikkerrad, terwijl de bovenbouw gierend in de Falcon of Wild Wings gaat. Voor de ingang van elke attractie vind je de minimumlengte. Vooraf oriënteren op onze site kan natuurlijk ook!

Tikibad

Het Tikibad is het grootste glijbanenparadijs van de Benelux. We bieden 21 unieke glijbanen. Van sommige glijbanen glijd je naar beneden met meer dan 60 km/u! Is het Tikibad alleen voor oudere kinderen? Nee, absoluut niet! Want sinds 2017 hebben we kids waterpark Playa, speciaal voor kinderen onder de 1.20 m (ook zonder zwemdiploma). Het water is er nooit boven de 15 cm. Ook helemaal nieuw is Tikibad Buiten met een buitenbad, 5 glijbanen en een supertof waterspeelhuis. 

Reserveren

Wordt Duinrell de bestemming van jullie volgende schoolreis? Reserveer direct jullie trip op een dag naar keuze. Eerst meer weten? Bekijk dan de verschillende pakketten voor een onvergetelijk dagje attractiepark en/of Tikibad.

Bezig met laden