Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Last minute vakantie in Nederland aan zee!


Last minute vakantie in Nederland aan zee

De mogelijkheden op Vakantie- en attractiepark Duinrell zijn eindeloos. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een last minute vakantie in Nederland aan zee, dan bent u ook op Duinrell op het juiste adres. Met de zee op slechts 4 kilometer afstand, fietst u er gemakkelijk naar toe en kunt u lekker uitwaaien op het strand of een wandeling maken in het duingebied. Lees hieronder meer informatie over een last minute vakantie in Nederland aan zee.

Last minute vakantie

Op Duinrell boekt u gemakkelijk een Last minute vakantie in Nederland aan zee. Of u nu lekker wilt verblijven in een comfortabele Duingalow of midden in de natuur wil overnachten op de camping, het is allemaal mogelijk. Naast een overnachting in een Duingalow of op de camping, is er ook nog de mogelijkheid om een last minute vakantie te boeken in een lodgetent. De riante zespersoons lodgetenten met een ruime veranda, zijn ideaal voor een geweldige glampingvakantie.Last minute vakantie in Nederland aan zee Wilt u met uw kinderen een last minute vakantie boeken? Dit is mogelijk. Met het attractiepark in de achtertuin en het Tikibad om de hoek, vervelen uw kinderen zich geen minuut. Een last minute vakantie op Duinrell betekent plezier voor de hele familie. Er zijn verschillende voordelige arrangementen beschikbaar waarmee u extra voordelig een last minute vakantie boekt. Bekijk snel hieronder de verschillende arrangementen.

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen voor u beschikbaar, of u nu zoekt voor een last minute camping vakantie of een last minute Duingalow vakantie. Zo zijn er voor een Duingalow vakantie het familie arrangement, eropuit arrangement, waanzinnig mini-weekend. Wilt u liever kamperen? Dan heeft u de keuze uit 7 nachten special of Crazy kampeerarrangement. Welk arrangement u ook boekt, u boekt altijd een geweldige last minute vakantie in Nederland aan zee.

In Nederland aan zee

Vakantie- en attractiepark Duinrell ligt in het mooie, pittoreske dorpje Wassenaar. Wassenaar ligt vlakbij het strand Wassenaarse Slag. Doordat Wassenaar in Nederland aan zee ligt, is dit de ideale omgeving voor een onvergetelijke vakantie! Hieronder kunt u meer lezen over de omgeving en wat u bij Duinrell kunt krijgen of huren om uw last minute vakantie in Nederland aan zee onvergetelijk te maken.

Zee, Duinen en bos

Zoals hierboven beschreven is, ligt Duinrell vlakbij het strand Wassenaarse Slag. Dit rustige strand kenmerkt zich door haar schoonheid. Daarnaast zijn er ook enkele strandpaviljoens, zoals Strandhuys de Gouden bal, waar u zomers heerlijk kunt genieten van een verfrissend drankje. Naast zee, kunt ook heerlijk tot rust komen in het Duingebied. Huur een fiets op Duinrell en geniet heerlijk van de omgeving. Duinrell kenmerkt zich onder andere door de mooie, bosrijke omgeving. Boek vandaag noguw last minute vakantie in Nederland aan zee en maak er een onvergetelijke vakantie van!