Vakantiepark

in een veelzijdige omgeving
1 persoon
Aantal 21+ jaar
Aantal 4 - 20 jaar
Aantal 0 - 3 jaar
1 persoon
Aantal 21+ jaar
Aantal 4 - 20 jaar
Aantal 0 - 3 jaar
1 persoon
Aantal 21+ jaar
Aantal 4 - 20 jaar
Aantal 0 - 3 jaar

Duingalows

Duingalows
Heerlijk comfortabele Duingalows

Kies voor een heerlijke vakantie in een van de comfortabele Duingalows.

Camping

Camping
Back to basic!

Geniet van de rustgevende omgeving of kampeer juist dichtbij het attractiepark. Bekijk de verschillende kampeervelden.

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen!

Het gevoel van kamperen maar de luxe van een Duingalow. Bekijk snel meer informatie over lodgetenten op Duinrell.

VERNIEUWINGEN, TOEVOEGINGEN EN UITBREIDINGEN

VERNIEUWINGEN, TOEVOEGINGEN EN UITBREIDINGEN

Het is weer tijd voor een spetterend nieuw seizoen op Duinrell! Op ons mooiste campingveld zijn er 14 nieuwe luxe lodgetenten gebouwd en in Duinrell Plaza is de benedenverdieping omgetoverd tot een compleet family fun center. Je vindt er maar liefst negen mini-bowlingbanen, super toffe arcade games, een nieuwe bar! Bekijk snel wat er nog meer vernieuwd is!

Vakantie vieren in een vakantiepark in Zuid-holland vol actie en plezier?

Kom voor een weekend weg of langere vakantie naar vakantiepark Duinrell in Wassenaar, gelegen midden in een bos- en duingebied en vlakbij het strand. Duinrell biedt groene kampeerplekken, knusse Duingalows en luxe lodgetenten met het attractiepark en het Tikibad in de achtertuin!! Elke dag heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark. Lees hieronder de toegangsregelingen voor het Tikibad. Boek nu een veelzijdig verblijf voor jong en oud! Een vakantie of een weekendje weg op een vakantiepark in Zuid-Holland boek je bij Duinrell!

 

Overnachten in onze Duingalows

Ons vakantiepark in Zuid-Holland biedt diverse typen Duingalows, van een Duingalow in de Budgetklasse tot de zeer comfortabele Premium. Elke Duingalow-gast heeft tijdens een verblijf van april t/m oktober iedere dag toegang tot het attractiepark en tussen 10.00 en 14.00 uur twee uur toegang tot het Tikibad. Buiten deze periode is het attractiepark gesloten en heb je onbeperkt toegang tot het Tikibad.

 

Kamperen op de familiecamping

Op het terrein van de gezellige familiecamping is een divers aantal typen kampeerplaatsen beschikbaar. Alle kampeerplaatsen hebben een stroomaansluiting. De familiecamping van Duinrell is de perfecte camping voor een vakantie vlakbij zee en strand. Van april t/m oktober loop je  als campinggast zo het attractiepark op, zo vaak u maar wilt! Je profiteert ook van het speciale Tikibad-tarief van € 5,- per twee uur toegang.

 

Groepsaccommodatie het Duinhostel

Groepsaccommodatie het Duinhostel is de perfecte locatie voor een groepsovernachting. Maar ook met jouw gezin kun je komen logeren in een van de praktisch ingerichte kamers. De gezelschapsruimte en de compleet ingerichte keukens zijn voor gezamenlijk gebruik.

 

Reserveren?

Wil je jouw vakantie op ons vakantiepark in Wassenaar te Zuid-Holland reserveren? Boek direct een Duingalow- of kampeervakantie online of bel de Reserveringsafdeling: (070) 5155 255. Boek vandaag nog jouw vakantie op Vakantiepark Duinrell in Zuid-Holland.

Bezig met laden
Boeken