Het leukste vakantiepark voor het hele gezin!

Dicht bij het strand: check! Midden in de natuur: check! Meer dan 40 attracties in je achtertuin en plezier voor jong en oud: check, check! Het grootste zwemparadijs van de Benelux met meer dan 1,5 kilometer glijplezier: dubbelcheck! Vakantiepark Duinrell heeft alle ingrediënten voor een heerlijke familievakantie.

Duingalows

Duingalows
Optimaal vakantie vieren

De Duingalows liggen midden in de natuur en zijn er in drie verschillende klassen. Kies voor Premium, Comfort of Budget.

Camping

Camping
Gezellige familiecamping

Op Duinrell zijn maar liefst veertien  kampeervelden waar je helemaal je eigen plekje kunt creëren.

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen!

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze (Luxe) Lodgetenten.

NIEUW IN 2019!

NIEUW IN 2019!

Duinrell is voorbereid op een lange, warme zomer. Het Tikibad is uitgebreid naar buiten, dus dat betekent nog meer waterfun voor de hele familie! Daarnaast is het vakantiepark uitgebreid met acht nieuwe lodgetenten, acht nieuwe Premium Plus Duingalows en luxe familieverblijf De Oranjerie (voor maar liefst 24 personen). Het La Place-restaurant in Duinrell Plaza is in een nieuw jasje gestoken. Dat wordt dus een vakantie op Duinrell met heel veel waterfun en luxe!

Vakantiepark in Zuid-holland vol actie en plezier!

Kom voor een weekend weg of langere vakantie naar vakantiepark Duinrell in Wassenaar, gelegen midden in een bos- en duingebied en vlakbij het strand. Duinrell biedt groene kampeerplekken, knusse Duingalows en luxe lodgetenten met een attractiepark én waterpark in de achtertuin! Elke dag heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark. Lees hieronder de toegangsregelingen voor het Tikibad. Boek nu een veelzijdig verblijf voor jong en oud! Een vakantie of een weekendje weg op een vakantiepark in Zuid-Holland boek je bij Duinrell!

 

Overnachten in onze Duingalows

Ons vakantiepark in Zuid-Holland biedt de mogelijkheid om te overnachten in diverse vakantiehuisjes, onder de naam Duingalows. Van een Duingalow in de Budgetklasse tot de zeer comfortabele Premium. Elke Duingalow-gast heeft tijdens een verblijf van april t/m oktober iedere dag toegang tot het attractiepark en tussen 10.00 en 14.00 uur twee uur toegang tot het Tikibad en buitenbad. Buiten deze maanden is het attractiepark (deels) gesloten; in dat geval heb je onbeperkt toegang tot het Tikibad.

 

Kamperen op de familiecamping

Op het terrein van de gezellige familiecamping is een divers aantal typen kampeerplaatsen beschikbaar. Alle kampeerplaatsen hebben een stroomaansluiting. De familiecamping van Duinrell is de perfecte camping voor een vakantie vlakbij zee en strand. Van april t/m oktober loop je als campinggast zo het attractiepark op, zo vaak je maar wilt! Je profiteert ook van het speciale Tikibad-tarief van € 5,- per twee uur toegang.

 

Groepsaccommodatie in het vakantiepark

Ook met een groep kun je terecht op het vakantiepark van Duinrell. Of je nu met je familie wilt overnachten, of met een gezelschap van 100 man, onze groepsaccommodaties zijn perfecte plekken voor een groepsovernachting. In ons Duinhostel vind je praktisch ingerichte kamers en keukens voor gezamenlijk gebruik. De Oranjerie biedt een zee van luxe!

 

Reserveren?

Wil je jouw overnachting of vakantie op ons vakantiepark in Wassenaar te Zuid-Holland reserveren? Boek direct een Duingalow- of kampeervakantie online of bel de Reserveringsafdeling: (070) 5155 255. Boek vandaag nog jouw vakantie op Vakantiepark Duinrell in Zuid-Holland.

Bezig met laden
Boeken