Alles aanwezig op vakantiepark Duinrell

Verse broodjes halen bij de Superstore, leuke extra activiteiten, dineren bij La Place en ’s avonds een drankje doen in de Pub. Alles is aanwezig op Duinrell. Dus als je een dagje geen zin hebt om het landgoed te verlaten, dan hoeft dat helemaal niet!

 

Bekijk alle openingstijden

Meer dan 40 attracties

Voor kleine helden heel veel mini-attracties en voor de durfals stoere avonturen. We hebben attracties voor groot en klein.

Tikibad

Het meest veelzijdige glijbanenparadijs met 21 glijbanen voor jong en oud, binnen én buiten waterplezier en speciaal voor kleine waterratjes: kids waterpark Playa.

 

Wij werken met tijdsloten om drukte te spreiden

Receptie

Vragen of heb je iets van ons nodig? Onze vriendelijke collega’s bij de receptie staan altijd voor je klaar.

Duinrell Superstore

Er is van alles te koop in onze Duinrell Superstore: verse broodjes, groente, fruit, vlees, koekjes ... je roept het maar! Onze supermarkt ligt midden op het vakantiepark.

Fietsverhuur

Waarom alles van huis meeslepen als je het ook op Duinrell heel makkelijk kunt huren? Van fietsen tot skelters en meer.

Eten en drinken

Boodschappen doen bij de Superstore, pannenkoeken eten bij de Carroussel, dineren bij La Place en drankje in de Pub. Waar heb je zin in?

Sanitair

Wassen, strijken, verschonen, douchen en naar het toilet. Op Duinrell vind je meerdere sanitairgebouwen.

Activiteiten en entertaiment

Ons hartverwarmende activiteitenteam weet altijd wel wat leuks te organiseren voor jong en oud.

Gamehal

Zin in een battle? Dan moet je wel even kiezen waar jij goed in bent om er zeker van te zijn dat je ook écht gaat winnen. Wordt het airhockey, poolen of een arcade game?

Mini-Bowling

Lukt het jouw om alle kegels in een keer om te krijgen met jouw bowling-skills? In onze Duinrell Pub vind je de Mini-Bowling met 5 banen.

Sport- en speelplaats

Tijd voor een potje in de frisse buitenlucht! Wat is jouw favoriete sport: voetbal, volleybal of jeu de boules?

Speeltuin

Het begon op Duinrell allemaal met een speeltuin en nog steeds is diezelfde speeltuin nog een groot succes. Kom je ook klimmen, glijden en schommelen?

Tafeltennistafels

Bij een vakantie hoort natuurlijk een traditioneel potje tafeltennis! Neem je tafeltennisbadjes mee en versla je tegenstander.

Trimbaan

Begin je ochtend met een rondje over onze trimbaan in het Duinrell-bos. Hier vind je 17 superleuke oefeningen die in totaal zo’n 1,5 uur duren.

Bezig met laden