Ontdek al onze faciliteiten

Hoera, het is vakantie! Kies voor gemak, want echt alles is aanwezig op ons vakantiepark.

Tikibad

Het meest veelzijdige glijbanenparadijs met 21 glijbanen voor jong en oud, binnen én buiten waterplezier en speciaal voor kleine waterratjes: kids waterpark Playa.

Meer dan 40 attracties

Voor kleine helden heel veel mini-attracties en voor de durfals stoere avonturen. We hebben attracties voor groot en klein.

Receptie

Wij heten je van harte welkom in onze receptie. Heb je vragen, of heb je iets nodig? Onze vriendelijke collega's staan voor je klaar!

Supermarkt: Duinrell Superstore

Van verse broodjes, heerlijke groente en fruit, vlees en lekkers tot alles wat je nodig hebt als je iets vergeten bent. Je vindt onze supermarkt in Duinrell Plaza, midden op het vakantiepark.

Sport Area

Padellen, voetballen, volleyballen, jeu des boulen, wandelen, hardlopen, klimmen, spelen … op Duinrell kan het allemaal! Blijf lekker fit tijdens je vakantie met de sportfaciliteiten op onze Sport Area. 

Eten en drinken

Geniet van huisgemaakte maaltijden in onze La Place-restaurants, of haal snacks en verse pizza's af bij de take-away. Je dagelijkse boodschappen doe je in de Superstore. 

Pub Duinrell Plaza
  • Voor een gezellige borrel
  • Live sport op groot scherm
  • Gamehal en mini-bowling
Mini-Bowling

Lukt het jou om alle kegels in een keer om te krijgen met jouw bowling-skills? In onze Duinrell Pub vind je de Mini-Bowling met 5 banen.

Arcade

Met meer dan 80 arcade games is er aan game plezier genoeg te beleven.

Games in de Duinrell pub

In de Duinrell Pub is een ruime overzichtelijke gameruimte te vinden achter de mini bowling.

Fietsverhuur

Duinrell heeft een ruim aanbod fietsen, inclusief elektrische fietsen, kinderfietsen en tandems. Een-, twee- én vierpersoons fietsen. Te huur op het eigen landgoed.

Skelter-, buggy- en rolstoelverhuur

Duinrell heeft naast fietsen ook een ruim assortiment skelters, buggy’s, rolstoelen en bolderwagens. Te huur bij de fietsverhuur op het eigen landgoed.

Twee speeltuinen

De originele speeltuinen waar het allemaal begon! Een voor kleintjes en een voor oudere kinderen t/m 12 jaar met een glijbaan. Tegenover de speeltuin ligt het buitenterras van La Place. Zo houd je makkelijk de kids in de gaten.

Gratis Wifi

Wifi is gratis wanneer je via Duinrell hebt geboekt. Tijdens je verblijf krijg je een wifi voucher die te gebruiken is voor maximaal 5 apparaten. 

Padelbanen

Ga met het hele gezin een potje padellen. Aan de duinen, op een prachtige locatie staan twee padelbanen. Voor €5,00 kan je een uur padellen inclusief materiaal (rackets en padelballen). Kan jij winnen van je vrienden of familie? 

Spelletjeskast

In onze Pub vind je een goed gevulde spelletjeskast. Kom gezellig langs en daag elkaar uit voor een potje 30 Seconds, Monopoly of een van de andere leuke spellen.

Beveiliging

Ons vakantiepark is alleen toegankelijk via de beveiliging met een geldig toegangsbewijs. Wij zien streng toe op de regels om veiligheid op het park te garanderen.

Speelkasteel

Een leuk speelkasteel met drie glijbanen. Iedere dag open. Vrij toegankelijk t/m 12 jaar.

Uitkijktoren

De uitkijktoren is het hoogste punt van Zuid-Holland! Kijk naar Scheveningen, Den Haag, Rotterdam en vele andere steden. Of geniet van alle lichtjes als het donker is.

Beachvolleybal

Midden in de natuur, op het zand, vind je onze beachvolleybalplek.

Voetbalveld

Lekker voetballen buiten in de natuur, dat kan ook op het vakantiepark! Het voetbalveld ligt midden in de natuur.

Jeu de boules

Bij vakantie hoort natuurlijk ... jeu de boules! Daag elkaar uit en probeer jouw bal het dichtst bij het kleine balletje te gooien.

Tafeltennistafels

Bij vakantie hoort natuurlijk een traditioneel potje tafeltennis! Neem je tafeltennisbatjes mee en versla je tegenstander (batjes en ballen voor een klein bedrag te koop in de Superstore). Op het terras van Duinrell Plaza. 

Tafelvoetbal

Op het terras van Duinrell Plaza vind je een aantal voetbaltafels. Gratis samen spelen!

Sporten op de Trimbaan

Begin je dag sportief met een rondje over onze Sport Trail in het Duinrell-bos. Hier vind je 17 uitdagende oefeningen. Van touwtje slingeren en buikspieroefeningen tot een evenwichtsbalk en boomstam lopen. 

Wandel- en hardlooppaden

Op landgoed Duinrell kun je fantastisch wandelen of hardlopen. Volg 5 km aan paden dwars door de natuur. Wil je 10 km lopen? Dan doe je gewoon twee rondjes!

Fietsroutes

We hebben verschillende fietsroutes ter beschikking. Trek eropuit naar het strand of naar omliggende historische steden.

Minibieb

Jouw boek uitgelezen? Met onze Minibieb geef je jouw boek een tweede leven. Hier vind je zelf ook (kinder)boeken, tijdschriften en kookboeken van andere gasten die je gratis mee kunt nemen.

Sanitair

Nette en schone sanitairgebouwen op verschillende locaties op het park.

Was- en droogruimtes

Duinrell biedt de mogelijkheden om kleding te wassen en te drogen.

Parkeerplaatsen

Voor elke gast is er een parkeerplaats beschikbaar. Meer parkeerplaatsen zijn tegen betaling beschikbaar.

Taxistandplaats

Vanaf de Taxistandplaats op Duinrell pak je gemakkelijk de taxi naar bestemmingen in de buurt. Ideaal voor een uitstapje of vervoer naar het station.

Bushalte

Met de bus naar het station of naar een nabijgelegen stad? Dat kan vanaf de ingang van het vakantiepark.

Lockers

Heb je bagage die je tijdelijk wil opbergen? Gebruik dan onze lockers bij onze Taxistandplaats. De lockers zijn te huur voor € 7,50 per dag. Om 00.00 uur worden alle lockers vrijgegeven.

Bezig met laden