Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

OP VAKANTIE IN JUNI


Kom alvast helemaal in de vakantiestemming! Op Vakantiepark Duinrell geniet je samen van de prachtige natuur, 40 verschillende attracties en meer dan een kilometer aan glijbaanplezier!
Een verblijf op Duinrell is heerlijk veelzijdig. Bekijk snel de mogelijkheden.

ATTRACTIEPARK

Een verblijf in juni is inclusief dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark. Op het attractiepark zijn meer dan 40 attracties te vinden voor jong en oud! Bekijk alle attracties en maak alvast een lijstje met attracties die je zeker niet wilt missen!

TIKIBAD

Naast dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark, heeft u ook nog eens dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad van 10.00 tot 14.00 uur. Dat betekent spetteren en glijden in het grootste indoor waterglijbanenparadijs van de Benelux!

TIKIBAD BREIDT UIT!

Het Tikibad breidt uit! Sinds 1 mei is er een nieuwe spectaculaire glijbaan geopend in het Tikibad: de driedubbele cone glijbaan Triton van maar liefst 163 meter lang! In deze glijbaan glijdt u op grote hoogte heen en weer door drie cones. Bekijk meer informatie over de uitbreidingen van het Tikibad!

OMGEVING

De omgeving van het vakantiepark is prachtig. Huur een fiets bij de Fietsverhuur en maak prachtige tochten door de Bollenstreek of langs de landgoederen van Wassenaar of wandel door het uitgestrekte bos- en duingebied. Zonaanbidders genieten met volle teugen op het strand van de Wassenaarse Slag.

BOEK DIRECT

Hieronder boekt u eenvoudig een verblijf op Duinrell in juni. Bekijk de verschillende perioden en kies een accommodatie.


Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden (bijv. week + weekend) of neem bij een afwijkende periode contact op met de reserveringsafdeling via (070) 5155 255.
 
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).
 
Bekijk de tarief info voor bij te boeken service. Bekijk ook de tarief info voor de lodgetenten.