Duingalows

Een Duingalow is niet zomaar een vakantiehuisje. Het is jullie basis. Even thuiskomen, maar dan ‘op vakantie’. Alle Duingalows hebben een keuken, douche en fijne bedden. Boek je een Duingalow, dan kun je onbeperkt genieten van onze attracties, Tikibad Buiten (indien geopend) en krijg je 2 uur per dag toegang tot Tikibad Binnen.

Alle Duingalows

Alle Duingalows
Kies jouw type Duingalow

Voor iedereen is er een geschikte Duingalow. Kies jouw favoriet: Premium Plus, Premium, Comfort of Budget.

Prijzen vergelijken

Prijzen vergelijken
Alle prijzen op een rij

Ben je flexibel en wil je prijzen vergelijken? Geen probleem. We zetten ze op een rij.

Premium Duingalow

Premium Duingalow
Tip: boek een Premium Duingalow

Deze zeer ruime Duingalows bieden alle mogelijkheden voor een zeer comfortabele vakantie.

Toegang attractiepark en Tikibad

Bij een verblijf tussen april en oktober is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen. Je hebt dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad (tussen 10.00 - 14.00 uur), en kunt (in de zomermaanden) lekker afkoelen in het vernieuwde buitengebied. Als je in de periode tussen november en maart op Duinrell overnacht is onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad inbegrepen. 

 

Duingalows: onze comfortabele bungalows!

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin. Spetteren en opwarmen in het tropische Tikibad en uitwaaien in het heerlijke bos en duingebied. Duinrell is het perfecte vakantiepark voor de hele familie! De grote speeltuin is het hele jaar open en het Entertainmentteam komt je in weekenden en de schoolvakanties vermaken! Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van een heerlijke wandeling of fietstocht in het Duinrell-bos?

 

Of je een hele week komt of voor een lekker weekendje weg, op Duinrell verveelt niemand zich. Boek ook snel een Duingalow en kom genieten van al het mooie van Duinrell.

#Duinrell 

Deel jouw Duinrell-beelden!

 

Meer Duinrell beelden

 

Ontdek het vakantiepark

Ontdek het vakantiepark

Bezig met laden
Nu boeken