Duingalows

Een bron van comfort

Zoek en Boek

Zoek en Boek
Wanneer kom jij genieten?

Kies een accommodatie type en een datum en boek in enkele stappen jouw onvergetelijke vakantie!

Typen

Typen
Voor ieder wat wils

Bekijk alle typen Duingalows op een rij en filter op jouw voorkeuren. Van Budget Duingalows tot de nieuwe Premium Plus Duingalows!

Omgeving

Omgeving
Ontdek de veelzijdige omgeving

Benieuwd wat je allemaal in de omgeving kunt doen? Bekijk hier een overzicht van de veelzijdige omgeving van het landgoed van Duinrell.

Duingalows, een bron van comfort...

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin. Spetteren en opwarmen in het tropische Tikibad en uitwaaien in het heerlijke bos en duingebied van Duinrell. Duinrell is het perfecte vakantiepark voor de hele familie!  De grote speeltuin is het hele jaar open en het Entertainmentteam komt je in de schoolvakanties vermaken! Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van een heerlijke wandeling of fietstocht in het Duinrell-bos? Of je een hele week komt of voor een lekker weekendje weg, op Duinrell verveelt niemand zich. Boek ook snel een Duingalow en kom genieten van al het mooie van Duinrell.

 

 

Toegang attractiepark en Tikibad

Als je in het winterseizoen op Duinrell overnacht is onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad inbegrepen. Bij een verblijf in het zomerseizoen is onbeperkt toegang tot het attractiepark ingebegrepen en heb je dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad (tussen 10.00 - 14.00 uur)!

Direct reserveren?

Bekijk de tarieven en beschikbaarheid en boek online of bel naar de Reserveringsafdeling: (070) 5155 255. Bekijk de plattegrond van het vakantiepark.

Bezig met laden
Boeken