Betaling op rekening

Aankomst
Met het e-ticket kan de gehele school direct doorlopen naar de ingangscontrole. Het is niet nodig om je te melden bij de kassa.

Meer/minder personen dan vooraf aangegeven?
Geen probleem, het aantal personen wordt op de dag zelf geteld door onze ingangscontroleur. Aan de hand van deze aantallen wordt de factuur opgemaakt. Jullie hoeven je niet van te voren te melden bij de kassa.
 

Betaling iDeal / Creditcard

Aankomst
Met het e-ticket kan de gehele school direct doorlopen naar de ingangscontrole. Het is niet nodig om je te melden bij de kassa.

Meer personen dan vooraf aangegeven?
Dit hoeft niet vooraf te worden doorgegeven. Eventuele extra personen kunnen bij de kassa of online extra schoolreistickets kopen. De rest van de school kan al naar binnen op vertoon van dit ticket.

Minder personen dan vooraf aangegeven?
Dit hoeft niet vooraf te worden doorgegeven. Het aantal personen wordt bij de ingangscontrole geteld. Zodra de gehele school naar binnen is ontvangen jullie een terugbetalingsformulier. Deze dienen jullie in te vullen en aan het einde van de dag in te leveren bij de kassa. Het geld wordt binnen 5 werkdagen retour gestort.


Overige praktische informatie

Horeca
Hebben jullie horeca bijgeboekt? Dan ontvang je uiterlijk één week van te voren het tijdstip en de locatie van de gekozen horeca.

Wijzigingen in de reservering
Controleer de bevestiging van de schoolreis goed. Eventuele wijzigingen kun je telefonisch doorgeven via (070) 5155 255 of mailen naar [email protected]. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe (online) reservering te maken!

Parkeren
Bussen kunnen gratis parkeren. Indien je met de auto komt, parkeer dan op parkeerplaats P1. Houd op drukke dagen deze brief bij aankomst op Duinrell bij de hand, zodat het personeel je naar het juiste parkeerterrein kan doorverwijzen. Parkeren voor scholen is gratis. Kom je met de fiets? Laat ons dit dan tijdig weten via [email protected].

Tips
Bekijk op de website alle overige praktische informatie over schoolreisjes en vertrek goed voorbereid op naar Duinrell. Wij wensen jullie alvast een spetterende schoolreis toe en heel veel plezier op Duinrell. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen via telefoonnummer: (070) 5155 255.

Bezig met laden