Schoolreis

Met de hele klas op avontuur!

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor jouw schoolreisje? Ga voor een schoolreisje in een attractiepark! Bij Duinrell ben je aan het goede adres. Een dagje Duinrell is een onvergetelijke schoolreis op een attractiepark vol gezelligheid en vermaak.

Schoolreispakket 1
Onbeperkt toegang attractiepark
Twee uur toegang Tikibad
Inclusief lekkere maaltijd

Prijs: € 19,50 p.p.
Schoolreispakket 2
Onbeperkt toegang attractiepark
Twee uur toegang Tikibad


Prijs: € 15,- p.p.
Schoolreispakket 3
Onbeperkt toegang attractieparkPrijs: € 11,85 p.p.

Schoolreisje attractiepark? Reserveer!

Reserveer de schoolreis direct online! Let op! Reserveren (minimaal drie dagen van tevoren) is verplicht. Of bel de schoolreislijn van Duinrell (070) 5155 420 (bereikbaar tijdens kantooruren).


Maak van een schoolreisje attractiepark een schoolkamp

Een schoolreis naar Duinrell kan perfect uitgebreid worden tot een schoolkamp met een overnachting in de groepsaccommodatie het Duinhostel.


Een schoolreis vol spanning en sensatie

Een schoolreisje naar attractiepark Duinrell is een dag vol spanning en sensatie, waar leerlingen het nog lang over zullen hebben. Attractiepark Duinrell biedt voor zowel de onderbouw- als bovenbouwkinderen een schoolreis vol avontuur en plezier. Er is veel te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Bekijk de attracties voor een impressie. Nog nooit op Attractiepark Duinrell geweest? Bel de schoolreislijn (070) 5155 420 en ontvang onder speciale voorwaarden twee vrijkaartjes. Zo kun je je optimaal oriënteren op de komende schoolreis.

Bezig met laden