Met de hele klas op schoolreisje

Wat is er nu leuker dan een schoolreisje in een pretpark? We hebben meer dan 40 attracties en 21 glijbanen voor alle leeftijden. Bekijk hier onze arrangementen en praktische informatie zodat je goed voorbereid op schoolreis kunt.

 

 

Meer informatie nodig?

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 070 5155 255

 • Kosteloos wijzigen of annuleren

 • Gratis begeleider per 6 kinderen

 • Gratis parkeren voor auto's en bussen

 • Veilig en overzichtelijk

Attractiepark

Attractiepark
Schoolreis attractiepark
 • Reserveer je schoolreisje online
 • Toegang tot attracties
 • Per 6 leerlingen, 1 begeleider gratis
 • Touringcar/auto gratis parkeren

Tikibad

Tikibad
Schoolreis Tikibad
 • Reserveer je schoolreisje online
 • 4 uur lang toegang, entree vanaf 16.00 uur
 • Per 6 leerlingen 1 begeleider gratis
 • Touringcar/auto gratis parkeren

Attractiepark + Tikibad

 Attractiepark + Tikibad
Toegang attractiepark + Tikibad
 • Reserveer je schoolreisje online
 • Toegang tot attracties en 2 uur toegang tot het Tikibad
 • Per 6 leerlingen, 1 begeleider gratis
 • Touringcar/auto gratis parkeren
Schoolreislunch

Schoolreislunch

Verras de klas met onze schoolreislunch! Bij te boeken tijdens het reserveren van een schoolreis.

Schoolreislunch (frites mayo, 3 kipnuggets, drinken) €5,75
Frites met saus €2,95
Schoolreislunch Gezond (belegd broodje, minikrentenbol, handfruit en sap) €5,75
Docentenlunch (La Place-broodje, smoothie) €9,50
Waterijsje €1,20
Koffie/theebon €2,25
Zakje chips en pakje drinken €2,75

Schoolreisje voor de waaghalzen: groep 6 t/m 8 en middelbare school

Maak je klaar voor een schoolreisje waar je nog lang over zal napraten! Voel de wind door je haren in de spannende achtbanen en beleef duizelingwekkende avonturen in de meest opwindende attracties. Van de snelle Falcon tot de zwierige Wild Wings, bij Duinrell is er voor ieder wat wils!

Schoolreisje voor de stoere avonturiers: groep 3 t/m 5

Ben je klaar voor een grandioos avontuur? Duinrell wordt jouw eigen speeltuin met achtbanen en attracties die je hart sneller laten kloppen.

 

Durf jij in de super snelle Aqua Swing of de unieke Dragonfly? Maak je klaar voor een schoolreisje vol lachen, gillen en plezier maken! Bekijk ons totale aanbod voor kleine kinderen.

Schoolreisje voor de kleintjes: groep 1 en 2

​Hé daar, kleine ontdekkers! Bij Duinrell transformeren we in een speelparadijs speciaal voor jou. Ontmoet de vrolijkste kikker in het land, Rick de Kikker, en beleef schoolreisje vol plezier en avontuur.

 

Van de ballenzee tot de grote speeltuin, er zijn zoveel leuke dingen om te doen! En weet je wat nog meer super leuk is? Jullie kunnen veilig spetteren in het Kids waterpark Playa, zelfs als je nog geen zwemdiploma hebt. Hoe cool is dat? Bekijk alle attracties voor kleuters.

Praktische informatie: een schoolreis naar Duinrell

Natuurlijk wil je dat de leerlingen een onvergetelijke dag hebben, maar je wilt tegelijkertijd ook als leerkracht een zorgeloze en stressvrije schoolreis. Bij Duinrell snappen we dat heel goed en daarom proberen we zo veel mogelijk voor jullie te regelen en uit handen te nemen. We hebben daarom alle praktische info op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid naar Duinrell toe.

 

1. Reserveren & wijzigen

Bij Duinrell houden we niet van gedoe. Daarom ontvang je na reservering gelijk jullie groepsticket per mail, ter plekke hoef je niets meer op te halen of te regelen. Je betaalt bij ons naderhand en dus op rekening. Bij aankomst tellen we de leerlingen. Kinderen ziek of hadden toch geen zin om mee te komen? Die halen we van de rekening af. Dat geldt ook voor de lunch. Wel zo eerlijk!

 

2. Aankomst & parkeren

Aankomst bij Duinrell, hoe gaat dat? Wat ons betreft zo snel en vlekkeloos mogelijk. De bussen en auto's parkeren jullie gratis op ons parkeerterrein. Bij de ingang kunnen jullie met één groepsticket naar binnen. Hier tellen wij alle leerlingen en begeleiders. Daarna kan de schoolreis beginnen! 

 

3. Begeleiders

Per zes leerlingen gaat er één (gratis) begeleider mee. Willen jullie toch nog extra begeleiders meenemen tijdens de schoolreis? Zij hoeven geen regulier ticket te kopen, maar mogen mee voor het schoolreistarief. Voor extra auto’s hoef je niets extra’s te betalen op onze parkeerplaats. Wist je trouwens ook dat het bij ons mogelijk is om koffiebonnen alvast te reserveren?

 

4. Schoolreislunch

Verras de klas met een schoolreislunch! Je hebt keuze uit verschillende luncharrangementen tijdens je reservering. Terwijl jullie met de klas nog een keer de Dragonfly in gaan, zorgen wij ervoor dat rond lunchtijd de schoolreislunch klaarstaat. Zo hoeven jullie niet lang te wachten en kan er snel gesmuld worden. Bij slecht weer regelen we overdekte lunchplekken. Eigen boterhammen meenemen? Dat mag!

 

Schoolreis reserveren

Vanaf hoeveel leerlingen kan ik een schoolreisje aanvragen?

Dit kan al vanaf 20 leerlingen.
 

Mag er gratis begeleiding mee?

Per 6 leerlingen is 1 begeleider gratis. Dus ga je met 30 leerlingen dan mogen er 5 begeleiders gratis mee.
Bezig met laden
Reserveren