Schoolreis

Met de hele klas op avontuur!

Met een bezoek aan Duinrell beleeft de hele klas een onvergetelijke schoolreis. Duinrell is met meer dan 40 attracties en de centrale ligging in de randstad de ideale schoolreisbestemming. Het attractiepark is overzichtelijk en er is superveel te beleven voor kleuters, onder- en bovenbouw.

 

Een schoolreis naar het attractiepark is te boeken vanaf 24 maart t/m 12 oktober 2018.

Schoolreis

Schoolreis
Attractiepark

Met meer dan veertig attracties beleven alle kinderen de (school)dag van hun leven.  Er zijn attracties voor de kleine kinderen, zoals Wonderland, Rick’s Avonturen Burcht en de grote speeltuin. De oudere kinderen vermaken zich in alle stoere attracties zoals de Splash, achtbaan Dragonfly en de duizelingwekkende Mad Mill. Vanaf € 10,95 p.p.

Schoolreis

Schoolreis
Attractiepark & Tikibad

Geef de schoolreis nét dat beetje extra en ga ook naar het Tikibad. Met het nieuwe kids waterpark Playa is het Tikibad leuk voor de hele school! De kleine kinderen vermaken zich uren met de nieuwe glijbanen van het overzichtelijke Playa, terwijl de grotere kinderen razendsnel naar beneden roetsjen van alle andere spannende glijbanen.Vanaf € 14,50 p.p.

Schoolreislunch

Schoolreislunch
Verras de klas met onze schoolreislunch

Rennen, springen, vliegen en… even bijkomen tijdens de gezamenlijke lunch. Verras de klas met onze schoolreislunch: friet met mayonaise, kipnuggets en een pakje Taksi. De schoolreislunch kun je per persoon apart bijboeken. Het is ook mogelijk om alleen een patatje of snack te reserveren. 

Extra informatie

 • Hele dag entree attractiepark.
 • Gratis plattegrond per begeleider.
 • Per zes leerlingen is één begeleider gratis.
 • Gratis terugkomkaartje Attractiepark Duinrell*.
  *Geldig in combinatie met minimaal drie betalende familieleden. Let op: deze bon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet inwisselbaar tegen contant geld.
   

Belangrijk!

 • Reserveren (min. drie dagen van tevoren) is verplicht.
 • De schoolreisprijzen gelden alleen op weekdagen, niet op weekenddagen en niet in schoolvakanties.
 • Per groep/klas dient tenminste één begeleider op zes leerlingen aanwezig te zijn zowel in het attractiepark alsmede in het Tikibad.
 • Bekijk de veiligheidsregels van het attractiepark en de veiligheidsregels van het Tikibad.
 • Je kunt ook telefonisch reserveren (minimaal drie dagen van te voren) door te bellen naar de schoolreislijn van Duinrell: (070) 5155 255.


Maak van een schoolreisje attractiepark een schoolkamp

Een schoolreis naar Duinrell kan perfect uitgebreid worden tot een schoolkamp met een overnachting in de groepsaccommodatie het Duinhostel.


Een schoolreis vol spanning en sensatie

Een schoolreisje naar attractiepark Duinrell is een dag vol spanning en sensatie, waar leerlingen het nog lang over zullen hebben. Attractiepark Duinrell biedt voor zowel de onderbouw- als bovenbouwkinderen een schoolreis vol avontuur en plezier. Er is veel te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Bekijk de attracties voor een impressie. Nog nooit op Attractiepark Duinrell geweest? Bel de schoolreislijn (070) 5155 255 en ontvang onder speciale voorwaarden twee vrijkaartjes. Zo kun je je optimaal oriënteren op de komende schoolreis.

Bezig met laden