Voor je boekt even dit...

Heb je gekozen voor Duinrell als jouw vakantiebestemming? Neem eerst nog even deze belangrijke informatie door. Dan weet je zeker dat je bij jouw reservering van alles op de hoogte bent!

Voorwaarden

Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, direct of indirect gedaan bij Vakantie- en attractiepark Duinrell. De prijzen, data en tijden op www.duinrell.nl zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld, maar zijn echter niet bindend. Het maximale aantal personen van een accommodatie mag niet overschreden worden, ongeacht leeftijd. Duinrell B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren of een boeking af te wijzen. Bij boeking word je in kennis gesteld van de definitieve prijs en of je boeking gehonoreerd wordt zoals ingeboekt. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

 

Bekijk algemene voorwaarden

 

Bij het betreden van Duinrell ga je akkoord met onze huisregels en coronamaatregelen.

 

Informatie over je boeking

Alle informatie over en bevestiging van je vakantie op Duinrell ontvang je digitaal. Geen e-mail ontvangen? Controleer je ongewenste e-mail en neem eventueel contact op met Duinrell. Je ontvangt van Duinrell geen post.

 

Financiele voorwaarden

 • Indien na vaststelling van de overeengekomen prijs door een lastenverzwaring aan de zijde van Duinrell extra kosten ontstaan, als gevolg van lasten en/of heffingen (bijvoorbeeld BTW, toeristenbelasting etc.) die direct op het vakantieverblijf of de recreant betrekking hebben, kunnen deze aan de recreant / boeker door Duinrell worden doorberekend, ook na de afsluiting van de overeenkomst cq het maken van de boeking.
 • Duingalow- en Lodgetentprijzen inclusief water, elektriciteit, btw, schoonmaak en exclusief reserveringsfee, toeristenbelasting, bedlinnen en borg.
 • Camping-persoonsprijzen zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting en reserveringsfee.
 • Duinhostel- en Oranjerieprijzen zijn inclusief btw en schoonmaak en exclusief reserveringsfee, toeristenbelasting en borg.
 • Van eventuele kortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt indien de bevestiging/factuur reeds door Duinrell is verzonden.

 

Reserverings- en betalingsreglement

 • Na de reservering ontvang je een reserveringsovereenkomst met betaalinstructies en ga je akkoord met onze voorwaarden. Na ontvangst van jouw betaling ontvang je ongeveer één week voor aankomst een bevestiging met de benodigde informatie over jouw verblijf.
 • Indien je de reservering ruim vooraf maakt, dien je de eerste 25% van het totaalbedrag en de kosten voor de annuleringsregeling per direct na je reservering te voldoen. De overige 75% van het bedrag dient acht weken voor aankomst door Duinrell te zijn ontvangen.
 • Bij boekingen, gemaakt binnen acht weken voor aankomst, dien je het hele bedrag per direct bij de reservering te voldoen. Het is bij online boeken mogelijk direct via iDeal te betalen. 
 • Bij een last-minute reservering is het tot drie dagen voor aankomst mogelijk een boeking via internet/telebankieren te voldoen. Boek je binnen drie dagen voor aankomst dan informeert de telefoniste je over de wijze van betaling.
 • Per Duingalow, Lodgetent, kampeerplaats en kamer in het Duinhostel dient minimaal één persoon ouder dan 21 jaar te zijn.
 • In de Oranjerie, Premium Plus en Premium Duingalows zijn groepen niet toegestaan.
 • Duinrell heeft te allen tijde het recht de reserveringsovereenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen indien bij reservering persoonsgegevens van jou en/of andere gebruikers onvolledig en/of onjuist worden opgegeven.
 • Het is de ondernemer, de huurder en andere gebruikers niet toegestaan de Duingalow, Lodgetent, campingplaats en/of Duinhostelkamer danwel bijbehorende Duinrell-ID toegangskaarten onder welke benaming dan ook en uit welke hoofde dan ook aan anderen dan de in de overeenkomst genoemde personen in gebruik af te staan, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen met Duinrell B.V.

 

Annuleringskosten

Indien je een reservering bij ons annuleert ben je annuleringskosten verschuldigd. Bij een (deel)annulering van jouw reservering dienen onderstaande kosten te worden voldaan:

 

Moment van annulering Annuleringskosten
Meer dan 90 dagen voor aanvang van je verblijf 25% van boekingsprijs
90-61 dagen voor aanvang van je verblijf 50% van boekingsprijs
60-31 dagen voor aanvang van je verblijf 75% van boekingsprijs
30-1 dag(en) voor aanvang, of op dag van aankomst 100% van boekingsprijs

Let op: Indien de aankomstdatum is gewijzigd, wordt gekeken naar de eerst geboekte aankomstdatum.

 

Geen restitutie, wel omboeken

We begrijpen dat je een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde reissom. De omstandigheden op dit moment i.v.m. het Coronavirus zijn echter zo uitzonderlijk, dat wij geen restitutie van de betaalde reissom kunnen verlenen. In het geval van belemmerende omstandigheden door het coronavirus kun je tot 1 dag voor aankomst omboeken zonder wijzigingskosten. Wordt het totaalbedrag van je boeking hoger? Dan betaal je het verschil bij. Zie voorwaarden voor flexibel omboeken.

 

Voorbehoud

Indien vanwege overheidsmaatregelen met betrekking tot het Coronavirus de attracties en/of het Tikibad en/of andere activiteiten tijdens het verblijf gesloten zijn, niet doorgaan, of minder (vaak) dan gebruikelijk aangeboden kunnen worden, biedt Duinrell geen restitutie van de betaalde reissom of andere vergoeding. 

 

Annuleringsregeling

Je kunt het annuleringsrisico vermijden door gebruik te maken van de Duinrell-annuleringsregeling. Met deze regeling dek je je in tegen de annuleringskosten bij een groot aantal risicogevallen, zoals ziekte of een sterfgeval van een direct familielid. Je betaalt hiervoor een eenmalig bedrag van 5% van de totaalsom en € 5,50 afsluitkosten. 

 

Let op: de annuleringsregeling dient binnen 7 dagen na boeking te worden afgesloten. In het geval van een last-minuteboeking op de dag van jouw boeking.

 

Bekijk annuleringsvoorwaarden

 

Borg

Duinrell kan een borgsom verlangen als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. bij bezoek van groepen). Een borgsom bedraagt max. € 500,- per boeking, tenzij anders overeengekomen.

 

 • Bij boekingen van de Oranjerie, of vanaf drie Duingalows / Lodgetenten / Duinhostelkamers / kampeerplaatsen en bij last-minuteboekingen wordt altijd een borg gevraagd.
 • Voor een Duingalow, Lodgetent, een kamer in het Duinhostel en een kampeerplaats geldt een borg van € 100,- per accommodatie/kampeerplaats met een maximum van € 500,- per boeking (tenzij anders overeengekomen). Voor de Oranjerie is de borg € 500,-.
 • De eventueel betaalde borg krijg je terug als je de accommodatie of kampeerplaats in goede staat achterlaat en je je tevens aan de huisregels houdt.
 • Onder ‘goede staat’ wordt o.a. verstaan dat de kampeerplaats schoon en leeg achtergelaten wordt en in de overige accommodaties voor vertrek het bedlinnen is afgehaald en bij de deur staat, de keukeninventaris schoon is teruggeplaatst in de kasten, het huisvuil naar de daarvoor bestemde container is gebracht en het meubilair nog heel is.
 • Voor een snelle terugbetaling van de borg per bank na vertrek, verzoeken wij je ons borgformulier direct bij aankomst volledig en correct in te vullen of in te leveren bij de medewerkers van de Duinrell-receptie.
 • Indien er borg wordt ingehouden bij constatering van overtreding van de huisregels dient het bedrag van de borg direct te worden aangevuld zodat het volledige borgbedrag intact blijft.

 

Betaling

Om de betaling van je boeking te kunnen voldoen heb je de volgende bankgegevens nodig:

Bank: ABN AMRO bank Nederland
BIC: ABNANL2A
Bankrekeningnummer: NL98ABNA0886988330

Belangrijk! Vergeet niet bij de betaling het betalingskenmerk te vermelden. Dit betalingskenmerk hebben wij nodig om je betaling op correcte wijze te kunnen verwerken. Indien je niet voldoet aan de betalingsvoorwaarden dan behouden wij ons het recht voor de boeking te annuleren.

 

Privacy

Door het aanvragen en ontvangen van onze brochures en nieuwsbrieven ben je automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Wij gebruiken jouw gegevens om je op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van de producten/diensten van Duinrell. Indien je geen prijs stelt op dergelijke informatie, laat het ons weten op tel. (070) 5155 255 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Adreswijziging doorgeven

Ga je verhuizen of verandert jouw adres laat het ons weten en wij passen je gegevens aan. Telefonisch doorgeven is mogelijk via (070) 5155 255. Een e-mail sturen kan ook naar [email protected]. Vermeld hierbij jouw naam, jouw oude en nieuwe adresgegevens.

 

Bezig met laden