Camping

Camping

Camping
Back to basic!

Geniet van de rustgevende omgeving of kampeer juist dichtbij het attractiepark. Bekijk de verschillende kampeervelden.

Kampeervelden

Kampeervelden
Luxe of back to basic?

Bekijk hier de mogelijkheden voor verschillende kampeerplekken op Duinrell!

Zoek en boek

Zoek en boek
Boek direct een lodgetent!

Boek nu een lodgetent voor een onvergetelijke en comfortabele vakantie!

Kamperen op de familiecamping van Duinrell, dé camping in Zuid Holland

De familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland is de oorsprong van Duinrell en is dagelijks geopend in het zomerseizoenen. Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. Ook ligt de familiecamping van Duinrell op slechts vier km van het Wassenaarse strand. Op zoek naar een camping in Zuid Holland? Dan is dit de juiste locatie!

Kampeervakantie die uw kinderen niet snel vergeten

In de schoolvakanties organiseert het Entertainmentteam een leuk entertainment-programma. Bekijk snel alle typen kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie die jouw kinderen niet snel zullen vergeten. Duinrell is de leukste camping in Zuid-Holland.

Toegang attractiepark en Tikibad

In het zomerseizoen van april tot en met oktober is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot het attractiepark voor de hele duur van uw vakantie. In de zomer kun je voor de nodige verkoeling dagelijks voordelig spetteren voor slechts € 5,- voor twee uur in het tropische Tikibad. In het winterseizoen van november tot en met maart kun je onbeperkt gebruik maken van het Tikibad! Het attractiepark van Duinrell is dan gesloten. De familiecamping van Duinrell te Wassenaar Zuid Holland is een ANWB erkende camping.

Bezig met laden
Boeken