Verantwoord kamperen

Dol op kamperen? Op Duinrell kun je veilig en verantwoord kamperen, midden in de natuur op ruime velden. Wij hebben zelfs een aantal kampeerplekken met privé-sanitair! Bovendien kun je onbeperkt genieten van onze attracties.

Kampeervelden

Kampeervelden
13 verschillende velden

Kampeer dicht bij de attracties of midden in de natuur. Voor elke kampeerliefhebber hebben we een geschikt plekje. Kies jouw favoriet.   

Prijzen vergelijken

Prijzen vergelijken
Alle prijzen op een rij

Voor iedereen is er wel een favoriet plekje te vinden op onze familiecamping. Bekijk ons aanbod en vergelijk.

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze (Luxe) Lodgetenten.

Specials & aanbiedingen

Specials & aanbiedingen

Paaseieren zoeken in het Duinrell-bos of een fakkeltocht in het donker? Tijdens elke schoolvakantie en andere periodes organiseren we altijd wat leuks. Bovendien krijg je leuke extra’s en heb je onbeperkt toegang tot onze attracties en het buitengebied van het Tikibad. Dus, waar wacht je nog op?

#Duinrell 

Deel jouw Duinrell-beelden!

Meer Duinrell beelden

Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving

Dé familiecamping camping in Zuid-Holland

De ANWB-erkende camping familiecamping in Wassenaar is de oorsprong van Duinrell en is dagelijks geopend in het zomerseizoen. Recreatielandgoed Duinrell ligt in provincie Zuid-Holland dicht bij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. De familiecamping ligt op slechts vier kilometer van het Wassenaarse strand. Ook bieden we campingplekken met privé-sanitair

 

Kampeervakantie met kinderen

In de schoolvakanties en weekenden organiseert het Entertainmentteam een leuk entertainmentprogramma. Bekijk snel alle kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie die jouw kinderen niet snel zullen vergeten. Duinrell is dankzij haar unieke faciliteiten de leukste camping voor kinderen in Zuid-Holland.

 

Camping met attractiepark en waterpark

Het kampeerterrein op Duinrell biedt een unieke combinatie van mooie campingplaatsen in het groen en vermaak voor het hele gezin: je verblijft op een camping met waterpark én attractiepark

 

In het zomerseizoen van april tot en met oktober is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot attracties. In de zomer kun je voor de nodige verkoeling dagelijks voordelig zwemmen en spetteren. Bekijk alle toegangsregelingen.

Bezig met laden
Nu boeken