Camping

Vroegboekvoordeel: dagelijks 3 uur Tikibad cadeau!

Wanneer je vóór 31 januari 2018 een kampeerplek boekt, krijg je dagelijks 3 uur toegang tot het Tikibad, inclusief het nieuwe kids waterpark Playa, op een tijdstip naar keuze! Daarnaast kun je je boeking t/m 1 maart kosteloos wijzigen. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans is dat je verzekerd bent van jullie favoriete kampeerplek!

Zoek en boek

Zoek en boek
Boek direct!

Boek direct een kampeerplaats op de familiecamping van Duinrell en geniet van de prachtige omgeving!

Kampeervelden

Kampeervelden
Luxe of back to basic?

Bekijk hier de mogelijkheden voor verschillende kampeerplekken op Duinrell!

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen!

Het gevoel van kamperen maar de luxe van een Duingalow. Bekijk snel meer informatie over lodgetenten op Duinrell.

Kamperen op de familiecamping van Duinrell, dé camping in Zuid Holland

De familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland is de oorsprong van Duinrell en is dagelijks geopend in het zomerseizoenen. Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. Ook ligt de familiecamping van Duinrell op slechts vier km van het Wassenaarse strand. Op zoek naar een camping in Zuid Holland? Dan is dit de juiste locatie!

Kampeervakantie die uw kinderen niet snel vergeten

In de schoolvakanties organiseert het Entertainmentteam een leuk entertainment-programma. Bekijk snel alle typen kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie die jouw kinderen niet snel zullen vergeten. Duinrell is de leukste camping in Zuid-Holland.

Toegang attractiepark en Tikibad

In het zomerseizoen van april tot en met oktober is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot het attractiepark voor de hele duur van uw vakantie. In de zomer kun je voor de nodige verkoeling dagelijks voordelig spetteren voor slechts € 5,- voor twee uur in het tropische Tikibad. In het winterseizoen van november tot en met maart kun je onbeperkt gebruik maken van het Tikibad! Het attractiepark van Duinrell is dan gesloten. De familiecamping van Duinrell te Wassenaar Zuid Holland is een ANWB erkende camping.

Familievakantie op Duinrell!
Familievakantie op Duinrell!
Familievakantie op Duinrell!

Familievakantie op Duinrell!

Bezig met laden
Boeken