Kamperen midden in de natuur

Dol op kamperen? Onze camping ligt midden in de natuur en heeft ruime velden. Wij hebben zelfs een aantal kampeerplekken met privé-sanitair! Op loopafstand vind je de attracties en faciliteiten, waar je tijdens je verblijf gebruik van mag maken.

Kampeervelden

Kampeervelden
12 verschillende velden

Kampeer dicht bij de attracties of midden in de natuur. Voor elke kampeerliefhebber hebben we een geschikt plekje.   

Prijzen vergelijken

Prijzen vergelijken
Alle prijzen op een rij

Voor iedereen is er wel een favoriet plekje te vinden op onze familiecamping. Bekijk ons aanbod en vergelijk.

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze (Luxe) Lodgetenten.

Specials & aanbiedingen

Specials & aanbiedingen

Paaseieren zoeken in het Duinrell-bos of een fakkeltocht in het donker? Tijdens elke schoolvakantie en andere periodes organiseren we altijd wat leuks. Bovendien krijg je leuke extra’s en heb je onbeperkt toegang tot onze attracties en het buitengebied van het Tikibad. Dus, waar wacht je nog op?

Vlakbij het strand!

Vlakbij het strand!

#Duinrell 

Deel jouw Duinrell-beelden!

Meer Duinrell beelden

Dé familiecamping camping in Zuid-Holland

De ANWB-erkende camping familiecamping in Wassenaar is de oorsprong van Duinrell en is dagelijks geopend in het zomerseizoen. Landgoed Duinrell ligt in provincie Zuid-Holland, midden in Nationaal Park Hollandse Duinen. Dat betekent: meer dan 60 km2 pure natuur. De familiecamping ligt op slechts vier km van het Wassenaarse strand en dicht bij steden als Den Haag en Leiden. Ook bieden we campingplekken met privé-sanitair

 

Camping met attractiepark en waterpark

Het kampeerterrein op Duinrell biedt een unieke combinatie van mooie campingplaatsen in het groen en vermaak voor het hele gezin: je verblijft op een camping met waterpark én attractiepark

 

In het zomerseizoen van april tot en met oktober is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot attracties. In de zomer kun je dagelijks voordelig zwemmen en spetteren in het Tikibad. In het winterseizoen van november tot en met maart is je boeking inclusief toegang tot het Tikibad. Bekijk alle toegangsregelingen.

Bezig met laden
Nu boeken