14 verschillende kampeervelden

We hebben maar liefst veertien kampeervelden waar je helemaal je eigen plekje kunt creëren. Overnachting op onze camping is altijd inclusief toegang tot het attractiepark én onbeperkt toegang tot het buitenbad van het Tikibad. 

Zoek en boek

Zoek en boek
Kies je eigen kampeerplaats

Voor iedereen is er wel een favoriet plekje te vinden op onze familiecamping. Bekijk ons aanbod.

Kampeervelden

Kampeervelden
14 verschillende velden

Parkeer je caravan letterlijk tussen de attracties op het Eiland of zet je tent op midden in de natuur. 

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen!

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze (Luxe) Lodgetenten.

Specials & aanbiedingen

Specials & aanbiedingen

Geniet tijdens de schoolvakanties of andere uitgelichte periodes van een heerlijk verblijf op Duinrell. Tijdens je verblijf zijn er extra's inbegrepen en bieden we unieke activiteiten op het park. Boek snel je verblijf op onze camping. De camping is per nacht te boeken vanaf 2 nachten. Je verblijf is altijd inclusief toegang tot het attractiepark.

Kamperen op de familiecamping van Duinrell, dé camping in Zuid Holland

De familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland is de oorsprong van Duinrell en is dagelijks geopend in het zomerseizoenen. Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. Ook ligt de familiecamping van Duinrell op slechts vier km van het Wassenaarse strand. Op zoek naar een camping in Zuid Holland? Dan is dit de juiste locatie!

 

Kampeervakantie die de kinderen niet snel vergeten

In de schoolvakanties organiseert het Entertainmentteam een leuk entertainment-programma. Bekijk snel alle typen kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie die jouw kinderen niet snel zullen vergeten. Duinrell is de leukste camping in Zuid-Holland.

 

Toegang attractiepark en waterpark

Het kampeerterrein op Duinrell biedt een unieke combinatie van mooie campingplaatsen in het groen en vermaak voor het hele gezin: je verblijft op een camping met waterpark én attractiepark. In het zomerseizoen van april tot en met oktober is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot het attractiepark voor de hele duur van de vakantie. In de zomer kun je voor de nodige verkoeling dagelijks voordelig spetteren: voor slechts € 5,50 kun je twee uur naar het tropische Tikibad. Toegang tot het buitenbad is gratis. De familiecamping van Duinrell te Wassenaar Zuid Holland is een ANWB erkende camping.

Bezig met laden
Boeken