Ons doel is jou een fantastische tijd op Duinrell te bezorgen. Om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Met het betreden van het terrein van Duinrell ga je akkoord met de huisregels.

Toegang

Als je Duinrell wilt betreden, dan heb je een geldig toegangsbewijs (ticket park en/of Tikibad óf een Duinrell-ID (vanaf 3 jaar en ouder) met eigen pasfoto) nodig. Dit toegangsbewijs moet je op verzoek tonen. Kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang tot het attractiepark en het Tikibad onder begeleiding van een volwassene. Per verblijfsplaats dient minimaal 1 persoon van 21 jaar of ouder gedurende het gehele verblijf aanwezig te zijn. Tevens ben je als gast verplicht jezelf te kunnen legitimeren. Indien je je niet kunt legitimeren behoudt Duinrell het recht te besluiten toegang tot het park te ontzeggen.

 

Gasten die zich niet aan onze huisregels houden, worden door medewerkers opgedragen Duinrell te verlaten. Zij maken geen aanspraak op restitutie van het betaalde entreegeld of de huursom en eventuele borg. Ernstige of herhaalde overtreding kan leiden tot het ontzeggen van de toegang tot Vakantie- en attractiepark Duinrell voor een bepaalde periode.

 

Aanwijzingen en instructies

Voor jouw en onze veiligheid dien je de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

 

Aansprakelijkheid

Je betreedt Duinrell op eigen risico. Iedere aansprakelijkheid van Duinrell is uitgesloten, met uitzondering van schade die is veroorzaakt door opzet of grove schuld van Duinrell. Schade aan opstal, begroeiing, en andere eigendommen van Duinrell zal aan de veroorzaker in rekening worden gebracht. Bij vernieling, diefstal, geweldpleging en onzedelijk gedrag wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

 

Alcohol en drugs

Het gebruik van drugs en overmatig alcoholgebruik zijn ten strengste verboden. Zowel in Duinrell als in Wassenaar is het verboden om met geopende blikjes, flesjes alcohol over straat te lopen.

 

A.P.V.

Op Duinrell geldt de Algemene Plaatselijke Verordening (A.P.V.) van de Politie.

 

Agressie

Iedere vorm van agressief gedrag tegen gasten en/of personeel van Duinrell wordt niet getolereerd. Bij constatering hiervan zal Duinrell de politie inschakelen en is Duinrell bevoegd om de betrokkenen de toegang tot en het verblijf op Duinrell te ontzeggen.

 

Cameratoezicht en (attractie)foto’s

Om de veiligheid en eigendommen van onze gasten te beschermen is cameratoezicht aanwezig op Duinrell. In een aantal attracties worden foto’s gemaakt van de rit. De foto’s worden bij de uitgang van de attractie getoond op beeldschermen en kunnen worden gekocht. Het is ook mogelijk dat er in het park foto- en video opnames worden gemaakt. Duinrell behoudt zich het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken. Wil je niet gefotografeerd of gefilmd worden tijdens jouw bezoek? Mijd dan het gebied waar opnames worden gemaakt en vraag een medewerker of het productieteam of ze je niet willen fotograferen of filmen.

 

Demonstratieverbod

Op heel Duinrell geldt een demonstratieverbod. Het uitdragen van (geloof, club of politieke)overtuigingen, het houden van demonstraties of voetbalclubuitingen op heel Duinrell  is niet toegestaan. Personen die zich hier schuldig aan maken, zullen onder begeleiding van het personeel en of Politie van Duinrell verwijderd worden. 

 

(Commerciële) activiteiten

Het uitvoeren van (commerciële) activiteiten, waaronder het doorverkopen van tickets, reclame, onderzoeken, collectes, het aanbieden van goederen en diensten, het uitdragen van (geloofs)overtuigingen of het houden van demonstraties op het terrein van Duinrell is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Huisdieren

In het attractiepark, het bos- en duingebied, in een aantal typen Duingalows en op de camping zijn huisdieren toegestaan mits deze aangelijnd zijn en geen overlast bezorgen. In het Duinhostel, de Oranjerie, de restaurants, het Tikibad en geheel Duinrell Plaza zijn huisdieren niet toegestaan. Het is verplicht een “opruimzakje” mee te nemen en te gebruiken.

 

Nood

In geval van brand dien je onmiddellijk de brandweer (112) en vervolgens de Portiersloge te waarschuwen. In geval van nood of onraad dient onmiddellijk de beveiliging in kennis te worden gesteld via +31 (0) 70 5155 333.

 

Overlast

Overlast aan andere gasten door lawaai, balspelen, geluidsdragers (bijv. draagbare speakers), e.d. is niet toegestaan. Indien sprake is van moedwillig lawaai, is het personeel bevoegd de geluidsdrager in beslag te nemen.
 

Veiligheid en gezondheid

Lees meer over veiligheid. Iedere attractie en glijbaan heeft verplichte veiligheidsregels die ter plaatse staan aangeduid en vermeld staan bij de attracties en glijbanen op de website. Bij het betreden van een attractie en/of glijbaan dien je je eerst op de hoogte te stellen van de veiligheidsregels op de veiligheidsborden.  

 

Bij zwangerschap en fysieke klachten, zoals rug- en nekklachten of hartproblemen, adviseren wij je geen gebruik te maken van de (water)attracties. Denk altijd eerst aan jouw eigen gezondheid.

 

Voertuigen

In het attractiepark en in het bos- en duingebied is het rijden met alle voertuigen verboden. Scooters met een gele kentekenplaat mogen niet rijden in het gehele park. De maximum snelheid bedraagt 5 km per uur. Claxonneren en onnodig rijden met auto’s en motoren is niet toegestaan.

 

Roken

Roken is niet toegestaan in alle overdekte openbare ruimtes op Duinrell, in attracties, in de wachtrijen van attracties en het Tikibad en in de verblijfsaccommodaties (Duingalow, Lodgetent, Duinhostel of Oranjerie).

 

Zelf foto’s en video’s maken

Het maken van foto’s en video’s is toegestaan, mits voor privé-doeleinden. Film je niet voor privé-doeleinden? Neem dan even contact op met [email protected], zodat je hiervoor toestemming van ons krijgt.

 

Andere gasten mogen niet herkenbaar in beeld worden gebracht. Het filmen met (actie)camera’s is alleen toegestaan zonder dat het op een gevaarlijke/hinderlijke manier wordt gebruikt. In attracties is het alleen toegestaan als je de actiecamera op jezelf kunt bevestigen; los vasthouden is niet toegestaan. In de glijbanen van het Tikibad is het daarentegen verplicht om de actiecamera los in de hand te houden. Zonder schriftelijke toestemming van Duinrell zijn drones verboden.

Het is niet toegestaan om foto's en video's te maken en publiceren van het personeel. 

Tikibad

 

Toegang

Zowel kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A, als kinderen jonger dan 12 jaar hebben alleen toegang tot het Tikibad onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Om het Tikibad te verlaten heb je een toegangsbewijs nodig. Bij het overschrijden van de maximale duur van je bezoek brengen wij € 2,-  per persoon per 15 minuten in rekening. Bij verlies van jouw toegangsbewijs betaal je €15. Bij extreme drukte behoudt Duinrell zich het recht om de maximale toegangsduur te beperken.

 

Omkleedruimte

Je dient je niet onnodig op te houden bij de omkleedruimtes.

 

Veiligheid en gezondheid

Binnen in het Tikibad (m.u.v. Playa) is het dragen van een drijfmiddel (bijv. zwemvleugels of zwemvest) verplicht voor personen kleiner dan 120 cm (ook indien in het bezit van een zwemdiploma) en personen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A. In het buitenbad is het dragen van een drijfmiddel verplicht voor personen die niet in het bezit zijn van het een zwemdiploma A.

 

Onze waterattracties zijn niet geschikt voor bezoekers met een lichamelijke beperking. Bij zwangerschap of fysieke klachten, zoals rug- en nekklachten of hartproblemen, adviseren wij je geen gebruik te maken van de waterattracties. Denk altijd eerst aan jouw eigen gezondheid.

 

Kleding

Glijden en zwemmen is uitsluitend toegestaan in badkleding waar geen metaal in is verwerkt. Bij gebruik van de glijbanen kan versnelde slijtage van de badkleding optreden. Wij raden het gebruik van badkleding met meer dan 70% polyamide af. Het is voor bezoekers niet toegestaan om met schoenen het badgedeelte te betreden. Plastic overschoentjes zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Tikibad.

 

Groepen

Groepen kunnen worden geweigerd. Groepen van meer dan 8 personen onder de 18 jaar dienen een volwassen begeleider mee te nemen. Tevens kan er een borg worden gevraagd van € 100,-.

 

Hygiëne

Iedere bezoeker dient voor het betreden van het bad te douchen.

 

Verboden

Intimiteiten (gewenst en ongewenst) en elke vorm van verbaal en fysiek geweld tegenover andere bezoekers of medewerkers wordt niet getolereerd. Tevens is het niet toegestaan andere bezoekers en/of onze medewerkers overlast te bezorgen.

 

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om glas- en/of aardewerk mee te nemen naar het badgedeelte. Drink- en/of etenswaren mogen uitsluitend in het restaurant worden genuttigd.

Vakantiepark

 

Aankomst en vertrek

De gehuurde accommodatie kan op de dag van aankomst zoals vermeld op de reserveringsbevestiging vanaf 15.30 uur worden betrokken. De sleutel kan je vanaf 15.30 uur ophalen bij de Duinrell-receptie. Op de dag van vertrek dien je zoals vermeld op de reserveringsbevestiging de accommodatie vóór 10.30 uur te verlaten. De sleutel dient op 10.30 uur bij de Duinrell-receptie of in de witte brievenbus bij de uitgang ingeleverd te zijn. Bij het niet tijdig vertrekken behoud Duinrell het recht voor de accommodatie te ontruimen.


In uitzondering op voorgaande geldt dat kampeerplaatsen op de dag van aankomst zoals vermeld op de reserveringsbevestiging vanaf 13.00 uur kunnen worden betrokken en op de dag van vertrek zoals vermeld op de reserveringsbevestiging vóór 12.00 vrijgemaakt moeten worden. Bij het niet tijdig vertrekken wordt een extra nacht in rekening gebracht.

 

Afval

Afval/huisvuil dien je in plastic zakken in de containers te deponeren (huisvuilzakken verkrijgbaar bij de Duinrell-receptie) en glas alleen in de speciale glascontainers. Chemische afvalstoffen welke vallen onder het BACA, o.a. asbest, restanten verf en lijm mogen niet in de containers gedeponeerd worden, maar dienen afgegeven te worden bij de Gemeentelijke Reinigingsdienst. Oude batterijen kunnen in de box bij de Duinrell-receptie gedeponeerd worden.

 

Borg

Het is mogelijk dat Duinrell een borg vraagt. Bij boekingen vanaf drie verblijfplaatsen/kamers, de Oranjerie en last-minuteboekingen wordt altijd een borg gevraagd. Voor een Duingalow, Lodgetent, een kamer in het Duinhostel en een kampeerplaats geldt een borg van € 100,- per accommodatie/kampeerplaats met een maximum van € 500,- per boeking (tenzij anders overeengekomen). Voor de Oranjerie is de borg € 500,-. De betaalde borg wordt per bank teruggestort door Duinrell als de accommodatie of kampeerplaats in goede staat wordt achtergelaten en de huisregels worden nageleefd. Indien er borg wordt ingehouden bij constatering overtreding huisregels dient het bedrag van de borg direct te worden aangevuld zodat het volledige borg bedrag intact blijft.

 

Voertuigen

Per verblijfplaats kun je gratis één auto parkeren bij jouw accommodatie. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

 

Voor een extra voertuig betaal je €15 per nacht en deze parkeer je op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark (op P1/P2 geldt €15,- per dag of uitrit). Alle  auto’s moeten voorafgaand aan jouw verblijf geregistreerd worden in ons kentekensysteem.

 

Nachtrust

Tijdens 22:00 en 07:00 moet het stil zijn op Duinrell, dit om de nachtrust van onze gasten te garanderen. Tijdens de nachtrust van 00.00 tot 6.00 uur is de slagboom gesloten en is het rijden met motorvoertuigen niet toegestaan. Duinrell verlaten vóór 6.00 uur is hierdoor met gemotoriseerd vervoer niet mogelijk. Indien dit wordt overtreden heeft dit consequenties. Arriveer je na 00.00 uur op Duinrell dan kun je jouw auto tussen 00.00 en 6.00 uur parkeren op de grote parkeerplaats bij de ingang (P1 t/m P3).

 

Kampeerplaats

Je dient je kampeermiddel op de daarvoor bestemde en aangegeven plek te plaatsen. Als het kampeermiddel niet op de juiste plek geplaatst wordt behoudt Duinrell het recht om hiervoor extra kosten in rekening te brengen. De kosten dien je direct te voldoen.

 

Logés

Logés zijn welkom, maar moeten wel worden aangemeld bij de Duinrell-receptie. Zij betalen een overnachtingstarief. Krijgen jullie overdag bezoek? Dan dien je per bezoeker een entreeticket te kopen. Dit kan online via www.duinrell.nl/tickets. Indien het bezoek Duinrell dezelfde dag niet verlaat, wordt eveneens het overnachtingstarief in rekening gebracht.

 

Verbod

Het is verboden: gaten en geulen te graven, afvalwater te lozen in de bodem, met eigen bootjes te varen in de wateren, vuurwerk af te steken, bomen, planten of struiken te beschadigen en in de bossen te roken. Het is niet toegestaan om zwembaden, jacuzzi’s, partytenten, andere verblijfsmiddelen (zoals tenten), aanhangers en/of eigen auto’s in de tuin van je accommodatie te plaatsen. Partytenten, zwembaden, jacuzzi’s zijn ook niet toegestaan op kampeerplaatsen.

 

Sanitairgebouwen

Wij verzoeken je de sanitairgebouwen schoon te houden. Gebruik hiervoor de afvalemmers en hygiëneboxen. Chemische toiletten kun je legen in de daarvoor bestemde stortplaatsen. Water uit de kraan is drinkwater. Afvoerputjes zijn uitsluitend voor afwaswater bestemd. Duinrell behoudt zich het recht voor om voor onderhoudswerkzaamheden sanitairgebouwen tijdelijk af te sluiten, zonder dat gasten daarvoor het recht krijgen op gehele of gedeeltelijke restitutie van de betaalde huursom.

 

Meubilair

Het is niet toegestaan om (tuin)meubilair te verplaatsen naar een andere verblijfsaccommodatie. Tevens mag binnenmeubilair niet als buitenmeubilair gebuikt worden.

 

Inspectie en onderhoud

Duinrell behoudt zich het recht voor om verhuurde accommodaties te betreden voor inspectie en/of onderhouds-werkzaamheden, zonder dat gasten daarvoor het recht krijgen op gehele of gedeeltelijke restitutie van de betaalde huursom.

 

BBQ-verbod

Duinrell behoudt zich het recht voor om bij extreme droogte het gebruik van een barbecue te verbieden. Dit is gekoppeld aan natuurbrandrisico, code oranje en code rood.

 

Bij constatering van het overtreden van de huisregels is Duinrell bevoegd om de betrokkenen per direct de toegang tot het park te ontzeggen en/of van het park te verwijderen zonder dat zij aanspraak kunnen maken op restitutie van de betaalde (huur)som, van een gedeelte daarvan of van eventueel betaalde borg.

Heb je vragen?

Heb je vragen?

Bezig met laden