Het vakantiepark is open

De attracties en het Tikibad zijn tot nader bericht gesloten, maar er is héél veel te doen op het vakantiepark! Boek nu met korting tot 40% + gratis outdooractiviteiten.

 

Lastminute-aanbiedingen >

Maatregelen en veelgestelde vragen >

 

Alles over je Duinrell-vakantie op een rij

Lees hier alle praktische informatie over je Duinrell-boeking. Heb je toch nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
 

Huisregels

Als je bij ons boekt, dan ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels. Een onbezorgde vakantie voor jou, maar ook voor je medegasten. Dat vinden we belangrijk.  

Route

Plan eenvoudig je route vanaf huis. Ons adres is:

 

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Inchecken

Op de dag van aankomst is je accommodatie beschikbaar vanaf 15:30 uur. Heb je een kampeerplek geboekt, en heb je incheck-informatie ontvangen per post? Dan kun je rechtstreeks naar je plek rijden. Deze is beschikbaar vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

De check-out tijd van je accommodatie is tot uiterlijk 10:30 uur. Voor die tijd dien je je sleutel in te leveren in de brievenbus bij de slagboom. Op de camping mag je tot uiterlijk 12:00 uur op je plek blijven.

 

Wil je na uitchecken nog het attractiepark in? Je kunt je auto tegen betaling van €10,- parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het attractiepark. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. De eerste 90 minuten zijn gratis.  

Toegang attracties en Tikibad

Als je blijft slapen op ons vakantiepark is toegang tot de attracties altijd gratis inbegrepen. Toegang tot het Tikibad is afhankelijk van de soort accommodatie en de verblijfsperiode. We hebben alle toegangsregelingen voor onze vakantiegasten op een rijtje gezet. Let op: bij boekingen via actie partners kunnen er andere voorwaarden gelden.

 

Bekijk toegangsregelingen

Duinrell ID

Met het verplichte Duinrell-ID (vanaf 3 jaar en ouder) kun je makkelijk het park op en af en heb je toegang tot het attractiepark en Tikibad (indien inbegrepen bij je boeking). Neem een recente (pas)foto mee voor op je ID, of laat ter plekke een foto maken voor €4,-. Draag het ID altijd bij je.

Parkeren

Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Kom je met meerdere auto’s? Meld dit dan bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra auto kost € 10,- per dag (op P1/P2 geldt €10,- per dag of uitrit). Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en Luxe Lodgetent kun je een extra auto gratis parkeren.

Kenteken

Indien je jouw kenteken nog niet hebt doorgegeven tijdens het boeken van je vakantie, ontvang je een paar dagen voor vertrek een e-mail met de vraag of we je kenteken mogen hebben. Dan weten onze collega’s bij de slagboom dat je door kunt rijden en hoef je bij aankomst niet onnodig lang te wachten. Houd je mailbox dus kort voor vertrek in de gaten! Wil je liever je kenteken telefonisch doorgeven? Dat kan via +31 (0) 70 5155 255.

Betaling

Als je vakantie bevestigd is, dan krijg je van ons alle gegevens en een link om je betaling te voldoen. Je kunt direct betalen via iDeal of creditcard, of de betaling handmatig overmaken. Ter plekke contant betalen is bij ons niet mogelijk.

Huisdieren

In onze accommodaties zijn huisdieren alleen toegestaan in de speciale Duingalows voor huisdieren: Comfort Duingalow 6 p. voor huisdieren, Budget Duingalow 6 p. voor huisdieren en Budget Duingalow 4 p. voor huisdieren. In deze Huisdier-Duingalows zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Als je dit type Duingalow boekt mag je dus je hond meenemen. Huisdieren zijn ook toegestaan op de camping, in het attractiepark en in de bossen en duingebieden, mits ze aangelijnd zijn. 

 

Krijg je bezoek?

Bezoek is welkom. Op dit moment moet dagbezoek binnen de openingstijden van de attracties zelf online entreetickets voor het attractiepark kopen via onze webshop. Na sluiting van de attracties is een bezoekerspas te koop bij de receptie of beveiliging voor €5 per persoon en moet er een geldige legitimatie worden achtergelaten. Dagbezoek moet Duinrell voor 22.30 uur verlaten. Ben je tot na 22.30 uur op Duinrell, dan betaal je direct bij het verlaten van Duinrell €50 per persoon. 

 

Logés betalen een overnachtingstarief.

Plattegrond

Zin in alvast wat voorpret? Groot gelijk, hier kun je de Duinrell-plattegrond bekijken. Zie je nu al een mooi plekje op onze plattegrond? Neem dan contact met ons op, want voor een klein bedrag kun je vooraf al je voorkeursplaats boeken.

Wifi

Je hebt gratis wifi (1 apparaat) als je een Premium (Plus) Duingalow of Luxe Lodgetent bij ons hebt geboekt. In De Oranjerie is wifi onbeperkt.

 

Je kunt in alle accommodaties wifi bijboeken. Deze vouchers koop je ter plekke bij de Duinrell-receptie, Superstore en bij de portiersloge. 

Bezig met laden
Nu boeken