Alles over je Duinrell-vakantie op een rij

Lees hier alle praktische informatie over je Duinrell-boeking. Heb je toch nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
 

Huisregels

Als je bij ons boekt, dan ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels. Een onbezorgde vakantie voor jou, maar ook voor je medegasten. Dat vinden we belangrijk.  

Route

Plan eenvoudig je route vanaf huis. Ons adres is:

 

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Inchecken

Op de dag van aankomst is je accommodatie beschikbaar vanaf 15:30 uur. Kampeerplekken zijn beschikbaar vanaf 13:00 uur. Het privé sanitair wordt op je aankomstdag tussen 12:00 en 15:00 uur schoongemaakt door Duinrell. Meld je bij de receptie voor de incheck (tenzij je incheck-informatie per post hebt ontvangen). 

 

Heb je vragen of klachten? Laat ons dit dan direct na aankomst weten.  Kom langs bij de Duinrell receptie of bel +31 (0)70 5155255.

Uitchecken

De check-out tijd van je accommodatie is tot uiterlijk 10:30 uur. Voor die tijd dien je je sleutel in te leveren in de brievenbus bij de slagboom. Op de camping mag je tot uiterlijk 12:00 uur op je plek blijven.

 

Is je voertuig/camper/caravan breder dan 2 meter? Ga dan bij het verlaten van Duinrell linksaf bij het bord “doorgaand verkeer”.

 

Graag de accommodatie bezemschoon achterlaten, het linnengoed afhalen en in de linnenzak bij de buitendeur plaatsen, vuilnis in de containers in de milieustraat weggooien en het aanrecht, de koelkast en vaatwasser (indien aanwezig) leeg achterlaten.

Toegang attracties en Tikibad

Als je blijft slapen op ons vakantiepark is toegang tot de attracties altijd gratis inbegrepen. Toegang tot het Tikibad is afhankelijk van de soort accommodatie en de verblijfsperiode. We hebben alle toegangsregelingen voor onze vakantiegasten op een rijtje gezet. Let op: bij boekingen via actie partners kunnen er andere voorwaarden gelden.

 

Bekijk toegangsregelingen

Duinrell ID

Met het verplichte Duinrell-ID (vanaf 3 jaar en ouder) kun je makkelijk het park op en af en heb je toegang tot het attractiepark en Tikibad (indien inbegrepen bij je boeking). Neem een recente (pas)foto mee voor op je ID, of laat ter plekke een foto maken voor €4,-. Draag het ID altijd bij je.

Parkeren

Eén auto kun je gratis parkeren op de parkeerplek (veelal op loopafstand) met hetzelfde nummer als je Duingalow of lodgetent. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent is één extra parkeerplaats inclusief. Verblijf je in de luxe Family Lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief. Op een campingplek kun je maximaal één auto parkeren.

 

Kom je met meerdere auto’s? Geef dit dan voor aankomst per mail ([email protected]) door of meld dit bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Het parkeren van een extra voertuig op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark kost € 15,- per nacht. Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto's mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.

Kenteken

Indien je je kenteken nog niet hebt doorgegeven tijdens het boeken van je vakantie, ontvang je een paar dagen voor vertrek een e-mail met de vraag of we je kenteken mogen hebben. Dat scheelt tijd bij de check-in. Houd je mailbox dus kort voor vertrek in de gaten!

Betaling

Als je vakantie bevestigd is, dan krijg je van ons alle gegevens en een link om je betaling te voldoen. Je kunt direct betalen via iDeal of creditcard, of de betaling handmatig overmaken. Ter plekke contant betalen is bij ons niet mogelijk.

Huisdieren

Maximaal 2 huisdieren zijn tegen betaling uitsluitend toegestaan in onze comfort Duingalows of op de camping. Huisdieren zijn ook toegestaan in het attractiepark en in de bossen en duingebieden. Op geheel Duinrell moeten huisdieren aangelijnd zijn en de Duinrell penning dragen, verkrijgbaar bij incheck. Je bent verplicht om een 'opruimzakje' mee te nemen en te gebruiken.


In het Tikibad, de restaurants, Plaza en het Zomertheater zijn huisdieren niet toegestaan.

 

 

Krijg je bezoek?

Bezoek is welkom. Op dit moment moet dagbezoek binnen de openingstijden van de attracties zelf online entreetickets voor het attractiepark kopen via onze webshop. Na sluiting van de attracties is een bezoekerspas te koop bij de receptie of beveiliging voor €5 per persoon en moet er een geldige legitimatie worden achtergelaten. Dagbezoek moet Duinrell voor 22.30 uur verlaten. Ben je tot na 22.30 uur op Duinrell, dan betaal je direct bij het verlaten van Duinrell €50 per persoon. 

 

Logés betalen een overnachtingstarief.

Plattegrond

Zin in alvast wat voorpret? Groot gelijk, hier kun je de Duinrell-plattegrond bekijken. Zie je nu al een mooi plekje op onze plattegrond? Neem dan contact met ons op, want voor een klein bedrag kun je vooraf al je voorkeursplaats boeken.

Wifi

Wifi is gratis wanneer je via Duinrell hebt geboekt. Tijdens je verblijf krijg je een wifi voucher die te gebruiken is voor maximaal 5 apparaten. 

 

Je kan wifi bijboeken. Deze vouchers koop je ter plekke bij de Duinrell-receptie, Superstore en bij de portiersloge. 

 

De Oranjerie, Residence, Premium Plus Duingalow en Duinhostel hebben hun eigen wifi netwerk. In de accommodatie kan je inloggen met het aangegeven wachtwoord. 

 

Ter info: Het gaat om een basis wifi met lage snelheid, deze is dus uitsluitend geschikt voor licht internetgebruik zoals e-mailen, whatsapp en browsen op het internet.

Bezig met laden
Nu boeken