Informatie over jouw Duinrell-vakantie

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over jouw vakantie op Duinrell.

Duinrell-ID

Iedere gast vanaf vier jaar ontvangt een Duinrell-ID toegangspas. Dit persoonlijke Duinrell-ID dien je te voorzien van een recente pasfoto. Dit mag ook een geprinte foto zijn waarop de persoon goed herkenbaar is. Vergeet deze dus niet mee te nemen naar Duinrell. Draag het Duinrell-ID altijd bij je tijdens je verblijf op Duinrell. Toon het ongevraagd bij de algemene ingangscontrole en bij de entree van het Tikibad.

 

Autokaart

Camping en Duingalows
Je ontvangt per campingplek of Duingalow één autokaart (twee bij de 8-persoons Duingalow). Met deze autokaart heb je toegang tot het vakantiepark. Je kunt maximaal één auto parkeren per campingplek of Duingalow. Kom je met meerdere auto’s? Meld dit dan bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Je ontvangt dan een extra autokaart en kunt de extra auto parkeren op P4 (€ 5,- per auto, per nacht).

 

Duinhostel
Je ontvangt per Duinhostel-kamer één autokaart. Met deze autokaart heb je toegang tot het vakantiepark. Je kunt per kamer één auto gratis parkeren op P4. Kom je met meerdere auto’s, meld dit dan bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Je ontvangt dan een extra autokaart en kunt de extra auto betaald parkeren op P4 (€5,- per auto, per nacht).

 

Oranjerie
Informeer voor je verblijf naar de mogelijkheden tot parkeren bij de Oranjerie.

 

Aankomst & Vertrek

Duingalows, Lodgetenten, Duinhostel en Oranjerie

 • Parkeer de auto bij aankomst tijdelijk op parkeerterrein P1 of P2. Een gratis parkeermunt is verkrijgbaar bij de Duinrell-receptie.
 • Vanaf 10.00 uur kun je inchecken bij de Duinrell-receptie. Op vertoon van je Duinrell-ID kun je gebruik maken van alle faciliteiten op Duinrell, zoals het attractiepark.
 • Vanaf 15.30 uur kun je de sleutel van de Duingalow, Lodgetent of de sleutel(s) van de Duinhostel-kamer(s) ophalen bij de Duinrell-receptie (na sluitingstijd van de Duinrell-receptie kun je terecht bij de Portier).
 • Verlaat op de vertrekdag uiterlijk om 10.30 uur je Duingalow, Lodgetent of het Duinhostel.

 

Camping

 • Je kunt vanaf 10.00 uur inchecken bij de Duinrell-receptie.
 • Op vertoon van je Duinrell-ID kun je vanaf 10.00 uur gebruik maken van alle faciliteiten op Duinrell, zoals het attractiepark.
 • Vanaf 13.00 uur kun je gebruik maken van je kampeerplaats.
 • Verlaat op de vertrekdag uiterlijk om 12.00 uur je kampeerplaats.

 

Krijg je bezoek?

Krijgen jullie overdag bezoek? Dan dien je per bezoeker een entreeticket te kopen. Dit kan bij de Duinrell-receptie of aan de kassa bij de hoofdentree, tegen een gereduceerd tarief van €15,-. Na sluitingstijd van het attractiepark kosten bezoekerskaarten €5,-. Indien het bezoek Duinrell dezelfde dag niet verlaat, wordt eveneens het overnachtingstarief in rekening gebracht. 


Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het vakantiepark. Tip: heb je een mooi plekje gezien? Voor € 22,50 kun je een Duingalow met voorkeursplaats boeken. Een campingplek kies je uit voor € 16,50.

 

Route naar Duinrell

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP  Wassenaar

Bekijk de route naar Duinrell.

 

Wifi

Wifi is gratis (max. 5 apparaten) wanneer je via Duinrell een van de volgende typen accommodaties hebt geboekt:

 

 • Premium (Plus) Duingalow
 • Luxe Lodgetent
 • Groepsaccommodatie Oranjerie

 

Het wifinetwerk is overal bereikbaar, m.u.v. het attractiepark, het Tikibad en het Natuurkampeerterrein. Tijdens je verblijf via een andere aanbieder of in een ander type accommodatie kun je wifivouchers kopen bij de Duinrell-receptie, de Duinrell Superstore en bij de portiersloge. Bekijk hieronder de tarieven:

Algemene voorwaarden

Heb je gekozen voor Duinrell als vakantiebestemming? Neem dan eerst nog even onze algemene voorwaarden door. Dan weet je zeker dat je bij jouw reservering van alles op de hoogte bent.

 

Groepen

In de Oranjerie, Premium Plus en Premium Duingalows zijn groepen niet toegestaan.

 

Betaling

Om de betaling van je boeking te kunnen voldoen heb je de volgende bankgegevens nodig:

Bank: ABN AMRO bank Nederland
BIC: ABNANL2A
Bankrekeningnummer: NL98ABNA0886988330

Belangrijk! Vergeet niet bij de betaling het betalingskenmerk te vermelden. Dit betalingskenmerk hebben wij nodig om je betaling op correcte wijze te kunnen verwerken. Indien je niet voldoet aan de betalingsvoorwaarden dan behouden wij ons het recht voor de boeking te annuleren.

 

Huisregels

Om het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Met het betreden van Duinrell ga je akkoord met het parkreglement. Bekijk alle huisregels.


Dialyse

Wil je onbezorgd vakantie vieren terwijl de nodige medische verzorging ongestoord doorgaat, dan is vakantiedialyse tijdens jouw Duinrell-vakantie mogelijk. Medisch Centrum Haaglanden Antoniushove, slechts 15 minuten rijden van Duinrell, biedt plaats aan dialysepatiënten die op Duinrell verblijven. Lees meer over dialyse op Duinrell.

Bezig met laden