Sporten en spelen op Duinrell

Padellen, voetballen, volleyballen, jeu des boulen, wandelen, hardlopen, klimmen, spelen … op Duinrell kan het allemaal! Blijf lekker fit tijdens je vakantie met de sportfaciliteiten op onze Sport Area. Daag elkaar uit voor een wedstrijdje of doe mee met een van de sportieve activiteiten die ons entertainmentteam organiseert gedurende het seizoen.

  • Midden in de natuur

  • Unieke locatie

  • Voor jong & oud

Outdoor Fitness

Zoek je een actieve en energieke start van je vakantie? Ontdek de Outdoor Fitness op Duinrell! Hier combineer je het plezier van sport met de frisse buitenlucht.

 

Naast de padelbanen en het voetbal- en volleybalveld, biedt Duinrell nu ook uitgebreide mogelijkheden voor cardio- en fitness workouts. Blijf ook op vakantie in topvorm

 

Padelbanen

Midden in de natuur, aan de rand van de duinen liggen onze Padelbanen.  Met twee prachtige banen, is er voldoende ruimte voor een epische strijd tegen vrienden en familie. Bewijs wie de padelkampioen van het gezin is! Voor slechts €5,00 per uur, inclusief het materiaal, kun je jouw padelkwaliteiten showen. 

Volleybalveld

Midden in de natuur, op het zand, vind je ons volleybalveld. Kan jij het winnen van je beste vrienden en familie? 

Sportveld

Op het sportveld naast de Padelbanen kan iedereen zelf voetballen. Neem zelf je bal mee en daag elkaar uit voor een sportieve pot.

Tafeltennis

Een tafeltennistafel mag natuurlijk niet ontbreken op de Sport Area. Daag je vrienden en familie uit voor een heerlijk potje tafeltennis in de natuur.

 

In de Duinrell Superstore zijn batjes en balletjes te koop.

 

Jeu de boules

Bij vakantie hoort natuurlijk ... jeu de boules! Daag elkaar uit en probeer jouw bal zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te gooien. Wie wordt deze vakantie de Jeu de boules kampioen? Neem je eigen ballen mee of koop een set bij onze Superstore.

Sport trail in het bos met 17 oefeningen

Midden in de bossen van Duinrell ligt de sport trail voor onze actieve gasten. Volg het uitgezette parcours via de gele paaltjes en beleef de spanning en sportiviteit van de hindernissen. De trail is ook perfect voor een gezinswandeling en biedt 1 tot 1,5 uur vol vermaak. 

Klimduin voor kinderen

Deze zandduin is de perfecte plek voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen door naar boven te rennen en weer naar beneden te denderen. Laat ze zich lekker uitleven in de frisse buitenlucht.

Wandelpaden door ons eigen bos- en duingebied

Op ons landgoed kun je heerlijk in alle rust wandelen door het eigen bos- en duingebied. Voel de frisse buitenlucht en laat je omringen door de prachtige natuur. Volg 5 km aan paden die zich door de bossen en over de duinen slingeren. Wil je een langere afstand lopen? Dan doe je gewoon meerdere rondjes.

Activiteiten van ons Entertainmentteam

Ons enthousiaste en ervaren entertainmentteam organiseert allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ook op onze Sport Area organiseren zij regelmatig leuke toernootjes en andere sportieve activiteiten zoals Bubbelvoetbal en Levend Stratego.

Bezig met laden