Waar kunnen wij je bij helpen?

Veel gestelde vragen

1. Wat zijn de openingstijden van het attractiepark?

2. Wat zijn de openingstijden van het Tikibad?

De openingstijden van het Tikibad kun je hier vinden.

3. Wat zijn de prijzen voor het Tikibad?

Bekijk hier de toegangsprijzen van het Tikibad.

4. Wat zijn de prijzen voor het attractiepark?

Bekijk hier een overzicht van de verschillende tickets met bijhorende prijzen.

5. Is er wifi op Vakantiepark Duinrell beschikbaar?

Ja, wifi is overal bereikbaar, m.u.v. het attractiepark en het Tikibad. Je kunt wifivouchers kopen bij de Duinrell-receptie, de Duinrell Superstore en bij de portiersloge. Wifi is gratis (max. 5 apparaten) wanneer je via Duinrell een van de volgende typen accommodaties hebt geboekt: Premium (Plus) Duingalow, Luxe Lodgetent, Oranjerie. Bekijk de wifi-tarieven en meer info.

6. Is er beddengoed aanwezig in de Duingalow?

Ja, de prijs van de Duingalow is inclusief bedlinnen/beddengoed. De lakens liggen bij aankomst voor je klaar in je Duingalow.

7. Kan ik op de dag van aankomst voor 15.30 uur al gebruik maken van het attractiepark en Tikibad?

Ja, dat kan. Op vertoon van jouw Duinrell-ID ben je op de dag van aankomst vanaf 10.00 uur van harte welkom om alvast een bezoek te brengen aan het Tikibad en het attractiepark (indien het geopend is). Je kunt de auto op de dag van aankomst gratis parkeren op P1.

8. Wanneer ontvang ik mijn Duinrell ID en parkeerkaart voor het verblijf?

Je ontvangt alleen je ID-bewijzen en parkeerkaart vooraf wanneer je op de camping verblijft. Deze worden ongeveer een week vooraf verstuurd. Wanneer je verblijft in een Duingalow, Lodgetent of in het Duinhostel, ontvang je je Duinrell ID en parkeerkaart bij aankomst.

9. Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Inchecken 

Op de dag van aankomst is je accommodatie vanaf 15.30 uur beschikbaar.

Heb je een plek op onze camping geboekt? Dan kun je hier vanaf 13:00 uur terecht.

 

Uitchecken
Onze check-out tijd is 10:30 uur. Je dient voor die tijd je sleutel in te leveren in de brievenbus bij de slagboom.

Op de camping mag je tot uiterlijk 12:00 uur op je plek blijven.   

 

Onze tip! Late check-out
Vind je het zo leuk op Duinrell en wil je op de dag van vertrek ook nog genieten? Kies dan voor een late check-out of een nacht extra! Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden en prijzen. 

Let op: indien plaats beschikbaar is.

10. Tot hoe laat kunnen we ons aanmelden op de aankomstdag?

De receptie is geopend tot 21.00 uur. Na 21.00 kun je je melden bij de portier. Je kunt tot 23.00 uur met de auto op het terrein. Na 23.00 uur kun je de auto parkeren op onze parkeerplaats bij de entree en te voet naar jouw Duingalow of campingplaats gaan.

11. Kan ik op dag van vertrek het attractiepark in?

Wil je na uitchecken op de vertrekdag nog het attractiepark in? Dan kun je je auto tegen betaling van €10,- parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het attractiepark. Bij onze kassa kun je een parkeermuntje kopen. Let op: zorg eerst dat je op tijd uitcheckt!

12. Ben ik verplicht om een pasfoto mee te nemen als ik op Vakantiepark Duinrell verblijf?

Ja, om toegang tot het vakantiepark te krijgen, is legitimatie met je Duinrell pas verplicht. Voor deze pas heb je een recente pasfoto (kopie is mogelijk) nodig die je van huis kunt meenemen of ter plekke tegen betaling kunt laten maken.

13. We verblijven in een Duingalow. Wat is het tarief als we langer dan twee uur willen spetteren in het Tikibad?

Als het attractiepark geopend is, hebben Duingalow gasten twee uur gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. Als je langer wilt blijven, betaal je  € 1,- p.p. per half uur extra bij het verlaten van het Tikibad. Als je op een ander tijdstip het Tikibad wilt bezoeken, betaal je € 5,50 p.p. per twee uur. Tijdens het winterseizoen heb je de hele dag onbeperkt gratis toegang tot het Tikibad.

14. We verblijven op de camping. Kunnen we naar het Tikibad?

Toegang tot het Tikibad is niet inbegrepen bij een verblijf op de camping. Je kunt wel voor het voordeeltarief naar binnen: 

 

  • 2 uur toegang: €5,50
  • 3 uur toegang: €6,50
  • 1x onbeperkt toegang: €7,50

15. Zijn er kluisjes op het park beschikbaar?

Ja, er zijn kluisjes / lockers aanwezig op het attractiepark, vakantiepark en in het Tikibad. Daggasten kunnen hier zwemspullen in opbergen en vakantiegasten kunnen hier hun bagage in opbergen. Het tarief voor kluisjes is vanaf €0,50. 

16. Zijn er wasmachines beschikbaar op Duinrell?

Ja, deze kunnen tegen een vergoeding worden gebruikt.

17. Hoeveel auto's mogen we parkeren bij onze Duingalow?

Per Duingalow mag er één auto (zonder aanhanger o.i.d.) worden geparkeerd. Wanneer u met twee of meerdere auto's komt, moet u dit bij aankomst melden. Overige auto's kunt u parkeren op P4 voor € 5,00 per auto per nacht.

18. We verblijven op Vakantiepark Duinrell. Is het mogelijk om bezoekers te ontvangen?

Ja, tijdens de openingstijden van het attractiepark hebben bezoekers van verblijfsgasten entreebewijzen nodig om het park te betreden. Deze entreetickets voor familie of vrienden kun je bij de receptie kopen voor €15,-. Vanaf de sluitingstijd van het attractiepark kunnen bezoekers bezoekerskaarten kopen voor € 5,- p.p. (plus € 50,- borg).

19. Wat zijn de regels voor het wijzigen van mijn boeking?

De wijzigingskosten verschillen per type accommodatie. De wijzigingkosten voor een Duingalow, Lodgetent en het Duinhostel bedragen €22,50 per boeking. De kosten voor het wijzigen op de camping bedragen €16,50 per boeking.

20. Wat zijn de regels voor annuleren?

Wij raden je aan gebruik te maken van de Duinrell annuleringsregeling. Met deze regeling dek je je in tegen de annuleringskosten bij een groot aantal risicogevallen, zoals ziekte, of sterfgeval van directe familieleden (tot 24 uur voor aankomst). Je betaalt hiervoor een eenmalig bedrag van 5% van de totaalsom en € 5,50 afsluitkosten.

 

Bij annulering (ann.) zonder annuleringsregeling óf met annuleringsregeling en ongeldige reden is een percentage van de overeengekomen prijs als vergoeding aan Duinrell verschuldigd. Deze bedraagt:

 

  • Bij ann. meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 15% van de prijs;
  • Bij ann. binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum, 50% van de prijs;
  • Bij ann. binnen 2 tot 1 maand voor de ingangsdatum, 75% van de prijs;
  • Bij ann. binnen 1 maand voor de ingangsdatum, 90% van de prijs;
  • Bij ann. op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

 

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met toestemming van Duinrell, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

21. Is een late check-out mogelijk?

Een late check-out is niet van te voren te reserveren. Eén dag voor vertrek kan dit worden aangevraagd bij de receptie. De prijs voor een late check-out is vanaf €20,- en is op basis van beschikbaarheid. 

22. Wanneer ontvang ik een reactie op mijn e-mail over mijn annulering?

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een reactie.

23. Kan ik gegarandeerd binnenkomen met mijn e-ticket?

Nee, jouw e-ticket is geen reservering. Op bepaalde dagen kan het erg druk zijn en moeten wij soms tijdelijk de deuren sluiten van het Tikibad omdat de maximale capaciteit bereikt is. Elk half uur wordt bekeken of er nieuwe gasten toegelaten kunnen worden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in mensen met of zonder een e-ticket.

24. Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee, dit hoeft niet. Tickets kunnen ook via de smartphone gescand worden.

25. Moet ik entreebewijzen voor het attractiepark en Tikibad reserveren?

Reserveren voor het attractiepark of Tikibad is niet nodig, maar je kunt wel van tevoren online jouw e-tickets voor het attractiepark en Tikibad kopen. Met het e-ticket voor het attractiepark kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole. Wissel het e-ticket voor het Tikibad of Tikibad zomeravond bij de reguliere kassa van het Tikibad om voor een entreeticket.

26. Tot welke leeftijd hebben kinderen gratis toegang tot het attractiepark en Tikibad?

Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang tot het attractiepark en Tikibad.

27. Wat houden voorkeurskosten in bij het maken van een boeking?

Indien je een voorkeur hebt om een bepaalde accommodatie te reserveren, bijvoorbeeld vanwege de locatie van de Duingalow/campingplaats of de ligging ervan (bijv. twee accommodaties naast elkaar), dan kan dit vastgelegd worden tegen betaling van voorkeurskosten. De kosten hiervoor bedragen € 22.50/€ 16.50 per boeking.

28. Ik wil niet een hele week boeken voor de camping. Kan ik ook voor minder nachten reserveren?

De camping is flexibel te boeken vanaf 2 nachten. In het hoogseizoen is het verblijf op de camping minimaal één week.

29. Is er verwarming in de Duingalows?

Ja, de Duingalows zijn voorzien van een verwarming. De budget Duingalows zijn voorzien van een gaskachel.

30. Ik ben iets kwijtgeraakt en/of verloren. Waar kan ik terecht?

Ben je een eigendom kwijtgeraakt en/of verloren op Duinrell? Wij willen je graag helpen om het weer terug te vinden. Vul het formulier volledig in. Vergeet niet jouw persoonlijke gegevens en de datum van je bezoek of boekingsnummer erbij te vermelden. Ga naar het formulier. Wanneer het terecht is nemen wij contact met jou op.

31. Kan ik de zwemspullen in de auto laten liggen en ze ophalen als we naar het Tikibad gaan?

Ja, maar je moet je wel even melden bij de kassa of portier. Op vertoon van jouw entreekaartje heb je dan weer toegang tot het park. Je kunt ook een kluisje huren op de promenade in het attractiepark.

32. Mag mijn buggy of kinderwagen mee het Tikibad in?

Dat is helaas niet mogelijk. Er is wel een buggystalling. Je kunt bij de kassa van het Tikibad voor € 10,- borg een slot huren zodat uw buggy of kinderwagen veilig staat. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen.

33. Hoe kan ik een kluisje openen en sluiten?

In de kleedruimtes beneden kun je met jouw toegangskaartje een kluisje openen en sluiten. In de kleedruimtes boven kun je een kluisje met een zelf bedachte code openen en sluiten. Je hebt dus geen geld nodig.

34. Wat is de temperatuur van het Tikibad?

Wij proberen ten alle tijde de temperatuur van het Tikibad tussen de 29 en 30 graden te behouden.

35. Is het mogelijk om alleen het Tikibad te bezoeken?

Ja, dit is mogelijk als het attractiepark gesloten is. Bekijk de openingstijden.

36. Zijn er speciale kortingen en arrangementen voor groepen?

Ja, groepen vanaf 20 personen ontvangen een speciale korting. Bovendien kunnen ze aantrekkelijke arrangementen reserveren. Bekijk alle informatie over een groepsbezoek.

37. Zijn er rolstoelen beschikbaar op Duinrell?

Ja, rolstoelen zijn beschikbaar op Duinrell. Duinrell beschikt over een beperkt aantal rolstoelen die voor € 2,- te leen zijn voor een bezoek aan het attractiepark op basis van beschikbaarheid. Tot één dag voorafgaand aan je bezoek kun je een rolstoel reserveren bij de Fietsverhuur van Duinrell via tel: 070 – 5155 124 of [email protected].

 

Op vertoon van de e-mailbevestiging (geprint of op je smartphone) kun je de rolstoel ophalen. Let erop dat je zo dicht mogelijk bij de ingang parkeert (P1) zodat je niet ver hoeft te lopen naar de Fietsverhuur. Er kan borg in combinatie met een geldige legitimatie gevraagd worden.

38. Zijn huisdieren toegestaan op het vakantiepark?

In de speciale Duingalows voor huisdieren zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Als je dit type Duingalow boekt mag je dus je hond meenemen. Op de camping, in het pretpark en in de bossen en duingebieden zijn huisdieren toegestaan zolang ze aangelijnd zijn. In het Duinhostel zijn huisdieren niet toegestaan.

39. Zijn honden welkom op Duinrell?

Ja, honden zijn aangelijnd welkom op Duinrell. Toegang kost €6,- per hond.

40. Komen er binnenkort speciale aanbiedingen van Duinrell beschikbaar?

Duinrell kondigt nooit vooraf op handen zijnde aanbiedingen aan. Communicatie hierover wordt altijd door onze "actiepartners" zelf gedaan via hun eigen communicatiekanalen.

41. Ik wil bij het Tikibad naar binnen maar ga niet zwemmen, moet ik dan een kaartje kopen?

Je bent te allen tijde verplicht een toegangsbewijs te kopen als je het Tikibad wilt betreden, ongeacht of je gaat zwemmen of niet. Je kunt wel het Tikibad betreden in reguliere kleding, mits je jouw schoenen uit doet of er blauwe hoezen omheen doet (op te halen bij de kassa). Er is bij de entree van het Tikibad wel een zitruimte ingericht waar je kunt wachten zonder toegang te betalen.

42. Mag ik filmen in attracties en het Tikibad?

Ja, je mag filmen en foto's maken voor privé-doeleinden. Andere gasten mogen niet herkenbaar in beeld worden gebracht. Filmen met (actie)camera's (bijv. GoPro) is alleen toegestaan zonder dat het gevaarlijk of hinderlijk is. Drones zijn zonder schriftelijke toestemming van Duinrell verboden.

 

Filmen in attracties

Filmen is alleen toegestaan als je de actiecamera op jezelf kunt bevestigen. Los in de hand vasthouden is niet toegestaan.

 

Filmen in glijbanen

In de glijbanen van het Tikibad is het juist verplicht om de camera los in de hand te houden. Het gebruik van een statief of harnas is niet toegestaan vanwege eigen veiligheid en om beschadigingen aan de glijbanen te voorkomen.

43. Ik wil over jullie schrijven/vloggen. Mag ik (gratis) naar binnen?

Leuk dat je ons wilt promoten! Neem van tevoren even contact op via [email protected]. Dan kun je je bezoek afstemmen met ons marketingteam. 

44. Wij zouden graag tekst- en beeldmateriaal van Duinrell gebruiken. Is dit mogelijk?

Nee, zonder expliciete toestemming van de afdeling Marketing & Communicatie van Duinrell is het niet toegestaan om foto's, afbeeldingen, videomateriaal en/of logo's van de website te gebruiken. Alle informatie op de website is ten behoeve van informatieverstrekkingen mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

45. Is er informatie voor spreekbeurten, werkstukken, presentaties of (af)studeerprojecten beschikbaar?

Ja, er is een informatiepakket samengesteld dat gratis aangevraagd kan worden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Kijk ook vast in Ricks Corner voor tips en suggesties. We kunnen helaas geen medewerking verlenen aan (af)studeerprojecten, onderzoeken of interviews.

46. Waar vind ik de plattegrond van Attractiepark Duinrell?

Bekijk de plattegrond van Attractiepark Duinrell hier.

47. Mag ik op Duinrell BBQ’en?

Ja, je mag bij je Duingalow, Lodgetent of op je campingplek barbecuen! Je dient wel zelf je barbecue mee te nemen. Gasflessen zijn wel ter plaatse verkrijgbaar.

 

Let op: Duinrell behoudt zich het recht voor om bij droogte het gebruik van een barbecue te verbieden. Dit is gekoppeld aan natuurbrandrisico, code oranje en code rood.

48. Gelden er eisen voor attracties?

Ja, voor sommige attracties gelden lengte-, gewichts- of leeftijdseisen. Deze eisen staan aangegeven op de instructieborden bij de desbetreffende attractie, bij de entree van het attractiepark of bij de attracties op onze website.

49. Wat zijn de veiligheidsregels van het Tikibad?

Veiligheid staat in het Tikibad op één daarom zijn er verschillende veiligheidsregels. Deze worden duidelijk aangegeven bij de glijbanen. Volg de regels op deze borden en luister naar aanwijzingen van het personeel. Bij de glijbanen op onze website lees je meer over de lengte-eisen.

50. Waar koop ik een parkeermunt en wat kost dit?

Parkeren kan op P1/P2/P3. Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de kassa bij de ingang van het attractiepark. Parkeren kost € 10,-.

51. Is er een babybad in het Tikibad aanwezig?

Er is een peuterbadje aanwezig in het Tikibad.

52. Is er stroom beschikbaar op de camping?

Ja, op alle campingvelden is er stroom beschikbaar.

53. Zijn er handdoeken beschikbaar?

Ja, deze zijn tegen het tarief van € 7,50 (2 handdoeken) beschikbaar.

54. Als ik al geboekt heb, maar er later een korting aangeboden wordt, kan ik hier dan gebruik van maken?

Nee, je kunt hier geen gebruik van maken. Op het moment dat je een verblijf boekt op Duinrell, wordt op het moment van boeken de laagste prijs aangeboden. Wanneer het voorkomt dat er in een later stadium een korting aangeboden wordt, is dat niet geldig voor reeds gemaakte boekingen.

55. Ik heb een kortingsbon van het Tikibad.

Kortingsbonnen kun je alleen uitgeprint bij de Tikibad kassa inleveren, niet uitgeprinte kortingsbonnen zijn niet geldig. Kortingsbonnen gelden niet in combinatie met al aangeschafte e-tickets.

56. Is het mogelijk om vooraf een kijkje te nemen in de Duingalows?

Ja, maar dit is alleen op aanvraag mogelijk en als er een Duingalow beschikbaar is. Je krijgt de sleutel mee als je jouw legitimatiebewijs achterlaat.

57. Kan ik een briefje, tekening of foto naar Rick de Kikker sturen?

Ja, Rick de Kikker vindt het ontzettend leuk om post te ontvangen! Je kan dit sturen naar:

 

Vakantie- en attractiepark Duinrell
t.a.v. Rick de Kikker
Duinrell 1
2242 JP WASSENAAR

58. Is het mogelijk een sponsorverzoek in te dienen bij Duinrell?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Jaarlijks ontvangen we namelijk vele aanvragen voor sponsoring. Aangezien het niet mogelijk is om alle aanvragen te honoreren, heeft de directie van Duinrell ervoor gekozen één goed doel te sponsoren, namelijk Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt verwendagen voor ernstige zieke kinderen en hun familie.

59. Is er muziek van Duinrell (Kwakus Kwebbel Show, Kikkerbaas) op cd beschikbaar?

Ja, deze kun je kopen op het park voor € 8,95. Helaas kun je de cd niet bestellen. 

Bezig met laden
Tickets