Veelgestelde vragen

Zoek het antwoord

Vragen

  • Wifi is gratis wanneer je via Duinrell hebt geboekt. Tijdens je verblijf krijg je een wifi voucher die te gebruiken is voor maximaal 5 apparaten. 

    

   Je kan wifi bijboeken. Deze vouchers koop je ter plekke bij de Duinrell-receptie en bij de portiersloge. 

    

   De Oranjerie, Residence, Premium Plus 5 en 8 persoons Duingalows hebben hun eigen wifi netwerk. In de accommodatie kan je inloggen met het aangegeven wachtwoord. 

    

   Ter info: Het gaat om een basis wifi met lage snelheid, deze is dus uitsluitend geschikt voor licht internet gebruik zoals e-mailen, whatsapp en browsen op het internet.

  • Maximaal 2 huisdieren zijn uitsluitend toegestaan in onze comfort Duingalows of op de camping. Verplicht om vooraf aan te melden in je boeking. 

    

   Overnachtingstarief op de camping is €6,50 per nacht per huisdier. Overnachtingstarief in een Duingalow is €10 per dag per huisdier, dit is inclusief schoonmaakkosten.

    

   Huisdieren zijn ook toegestaan in het attractiepark en in de bossen en duingebieden. Op geheel Duinrell moeten huisdieren aangelijnd zijn en de Duinrell penning dragen, verkrijgbaar bij incheck. Je bent verplicht om een 'opruimzakje' mee te nemen en te gebruiken.

    

   In het Tikibad, de restaurants, Plaza en het Zomertheater zijn huisdieren niet toegestaan.

    

  • Ja, één auto kun je gratis parkeren op de parkeerplek (veelal op loopafstand) met hetzelfde nummer als je Duingalow of lodgetent. Bij de 8-persoons Premium Plus Duingalow en 8-persoons Luxe Lodgetent is één extra parkeerplaats inclusief. Verblijf je in de luxe family lodgetent voor 12 personen, Orangerie of Residence, dan zijn 3 parkeerplaatsen inclusief.

    

   Voor een extra voertuig betaal je 15 euro per nacht en deze parkeer je op een apart parkeerterrein op ons vakantiepark. Zorg ervoor dat je kenteken voor aankomst bij ons bekend is. Kort voor aankomst krijg je van ons een mail en kun je je kenteken opgeven. 

    

   Auto's mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.

  • Bezoek is welkom. Dagbezoek moet binnen de openingstijden van de attracties zelf online entreetickets voor het attractiepark kopen via onze webshop. Na sluiting van de attracties (of wanneer er geen attracties geopend zijn) is een bezoekerspas te koop bij de receptie of beveiliging voor €5 per persoon en moet er een geldige legitimatie worden achtergelaten. Dagbezoek moet Duinrell voor 22.30 uur verlaten. Ben je tot na 22.30 uur op Duinrell, dan betaal je direct bij het verlaten van Duinrell €50 per persoon. Logees betalen een overnachtingstarief, dit regel je ter plekke bij de receptie. Het maximum aantal personen van je accommodatie mag je niet overschrijden.

  • Ja, per verblijfsplaats dient minimaal 1 persoon van 21 jaar of ouder gedurende het gehele verblijf aanwezig te zijn.

  • Bij onze accommodaties krijg je standaard een bedlinnenpakket per persoon. Dit wordt automatisch berekend en kan niet geannuleerd worden. In het pakket zit een hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek.

  • Op een kampeerplek zijn 6 personen en 1 voertuig toegestaan. Zorg ervoor dat je kenteken voor aankomst bij ons bekend is. Je ontvangt voor aankomst een mail waarmee je je kenteken bij ons kunt opgeven.

    

   Op de camping zijn extra auto’s niet toegestaan. Auto's mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 12:00 uur voor de camping.
  • Ja dit is mogelijk, als de gewenste accommodaties/kampeerplekken beschikbaar zijn. Wil je gegarandeerd naast elkaar verblijven, dan kan dit op basis van beschikbaarheid tegen betaling van voorkeurskosten. 

    

   Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] met de gewenste aankomstdag, aantal nachten, welk type/kampeerveld, aantal accommodaties/kampeerplekken, aantal personen en je volledige adresgegevens of bel naar +31 (0) 70 5155 255.

  • Onze aankomst- en vertrekdagen zijn op maandag en vrijdag, tenzij anders aangegeven op onze website. Je mag later aankomen of eerder vertrekken, maar je krijgt hiervoor geen korting.

  • Als je buiten acht weken voor aankomst boekt, betaal je direct na boeking 25% van het totaalbedrag aan en eventueel de kosten voor de annuleringsregeling. De overige 75% van het bedrag betaal je acht weken voor aankomst. Bij boekingen gemaakt binnen acht weken voor aankomst, dien je het hele bedrag per direct bij de reservering te voldoen. Het is bij online boeken mogelijk direct via iDeal te betalen. Lees hier onze voorwaarden.

  • Als je tegen betaling van voorkeurskosten met voorkeur boekt, dan ligt jouw favoriete plek op Duinrell vast. Boek je zonder voorkeur, dan krijg je pas bij incheck te horen waar op Duinrell je verblijft.

  • Op de dag van aankomst is je accommodatie vanaf 15.30 uur beschikbaar. Kom je eerder, dan kun je vanaf 11.00 uur één auto bij je accommodatie zetten. Je kampeerplek is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Het privé sanitair wordt op je aankomst dag tussen 12:00 en 15:00 uur schoongemaakt door Duinrell. De uitchecktijd van je accommodatie is om 10.30 uur, vóór die tijd gooi je je sleutel in de sleutelbox bij de slagboom. Op de camping mag je tot 12.00 uur op je plek blijven. 

    

   Auto's mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping.

  • Bekijk onze actuele openingstijden van de receptie. Later komen is geen probleem, dan leggen we de sleutel van je accommodatie of privé sanitair en aankomstmap klaar bij de beveiliging.

    

  • Ja, dat mag! Vanaf 11 uur kun je al inchecken, de sleutel en informatiemap ophalen en één auto bij je accommodatie zetten. Als campinggast parkeer je je auto tot 13:00 uur buiten Duinrell. Je accommodatie is veelal niet eerder klaar dan 15:30 uur (camping 13.00 uur), maar je mag wel al gebruik maken van onze faciliteiten. 

    

   Auto's mogen uiterlijk tot de tijd van uitchecken op het vakantiepark staan. Dit is 10:30 uur voor accommodaties en 12:00 uur voor de camping. Wil je op de dag van vertrek nog gebruik maken van onze faciliteiten en het je gemakkelijk maken? Kies dan voor een late check-out (camping) of een nacht extra. Informeer bij onze receptie voor de beschikbaarheid en tarieven.

  • Een late check-out voor campinggasten kan één dag voor vertrek aangevraagd worden bij de receptie. De prijs voor een late check-out is vanaf €30,- per kampeerplek, uiterlijke check-out tijd is 19.00 uur. Dit is op basis van beschikbaarheid.

    

   Informatie over de mogelijkheden voor een late check-out voor accommodaties (Duingalows en lodgetenten) is op aanvraag verkrijgbaar via [email protected]. De prijs is €100 per accommodatie, uiterlijke check-out tijd is 15.00 uur. Dit is op basis van beschikbaarheid.

    

   Wil je een nacht langer in je accommodatie blijven, dan kun je een dag voor vertrek tegen betaling van €150 één extra nacht via de receptie boeken op basis van beschikbaarheid.

  • Nee, op Duinrell hebben we geen accommodaties voor mindervalide gasten. Alleen de premium 6 persoons Duingalows en premium plus 8 persoons Duingalows, Oranjerie en Residence zijn ruim genoeg voor een rolstoel (geen speciale drempelhulp).

  • Ja, een baby wordt ook gerekend als een persoon. Dit zijn de voorschriften van de brandweer en het maximum aantal personen in een accommodatie mogen we niet overschrijden.

  • Op Duinrell krijg je persoonsgebonden Duinrell-ID's, zodat we weten dat je een verblijfsgast bent. Met jouw ID heb je toegang tot onze faciliteiten en kun je het vakantiepark op en af. Per persoon neem je een pasfoto mee voor je unieke ID. Dit mag een kopie zijn, zolang je herkenbaar bent en de foto op pasfoto-formaat is. Tegen betaling kun je ook op Duinrell pasfoto's maken.

  • Als je op Duinrell verblijft en direct via Duinrell hebt geboekt, mag je afhankelijk van je accommodatie en verblijfsduur een aantal keer gratis of met een scherpe korting met je hele gezelschap naar het Tikibad. Wil je vaker naar het Tikibad? Dat kan door een kaartje te kopen via onze ticketshop. Je betaalt dan de reguliere prijs vanaf € 22,50 p.p.. 
   Zie voor meer informatie onze toegangsregeling.

  • Je kunt maximaal 1 dag vooruit een tijdslot reserveren met de unieke codes die je bij incheck op Duinrell ontvangt. Het is niet mogelijk eerder de codes te ontvangen of eerder een reservering te maken.

  • Blijf je langer in het Tikibad? Wanneer je het Tikibad verlaat, wordt er gecontroleerd hoelang je daar bent geweest. Als je langer dan vermeld op je ticket in het Tikibad bent gebleven, worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €2 euro per 15 extra minuten dat je in het Tikibad bent geweest.

    

   Wil je vaker naar het Tikibad? Dat kan door een kaartje te kopen via onze ticketshop. Je betaalt dan de reguliere prijs vanaf € 22,50 p.p.. 

    

  • Als je het Tikibad reserveert, dan kies je een tijdslot voor het binnenbad OF voor het buitenbad (indien geopend). Het is niet mogelijk om van het binnenbad naar het buitenbad te gaan of andersom. Zie openingstijden.

  • Vanaf drie Duingalows / Lodgetenten / kampeerplaatsen betaal je een borg van €100 per accommodatie/kampeerplaats met een maximum van €500 per boeking. De borg voor de Orangerie en Residence bedraagt €500. Verder kunnen we altijd bij incheck of tijdens het verblijf een borg verlangen als de omstandigheden hiertoe aanleiding geven.

  • Ja, tegen betaling staan in diverse sanitairgebouwen wasmachines en drogers tot je beschikking. We hebben geen strijkfaciliteiten.

  • We zijn een familiepark en willen je vragen rekening te houden met andere gasten. Roken is niet toegestaan in alle overdekte openbare ruimtes op Duinrell, in attracties, in de wachtrijen van attracties en het Tikibad en in de verblijfsaccommodaties (Duingalow, Lodgetent of Oranjerie). Er worden geen sigaretten verkocht op Duinrell.

  • Ja, een babybedje en kinderstoel kun je bij ons op moment van boeking tegen betaling bijboeken. Voor de premium plus Duingalows is het bijboeken kosteloos. Ter plaatse huren van een bed/stoel is mogelijk, zolang er beschikbaarheid is. Babybedjes kunnen alleen in de premium Duingalows, premium plus Duingalows 5 en 8 persoons, Oranjerie en Residence in de slaapkamer geplaatst worden.

   Hoeslaken en dekbedovertrek zijn inbegrepen (dekentje zelf meenemen). In de Premium Plus Duingalow 8 personen, Residence en de Oranjerie is 1x babybed en 1x kinderstoel gratis aanwezig.

  • Nee, maar je kunt dit wel tegen betaling bijboeken. Je kunt kiezen voor een handdoekenpakket (1 grote en 1 kleine handdoek p.p.), een keukenpakket (2 theedoeken en 1 handdoek) of een comfort arrangement. Met een comfortpakket krijg je bij aankomst opgemaakte bedden, een handdoekenpakket en keukenpakket per accommodatie. Alle pakketten dienen geboekt te worden voor alle personen die in de accommodatie verblijven (minimaal 1 werkdag van tevoren te reserveren).

  • Ja, tegen pinbetaling van €7,50 per dag zijn deze beschikbaar en deze bevinden zich aan het begin van het vakantiepark. Zorg dat je kluisje om 00.00 uur leeg is! Zo niet, heeft Duinrell het recht je kluis zelf leeg te maken.

  • Ja, je mag bij je Duingalow, Lodgetent of op je campingplek barbecueën! Je dient wel zelf je barbecue mee te nemen. Gasflessen zijn wel ter plaatse verkrijgbaar. Let op: Duinrell behoudt zich het recht voor om bij droogte het gebruik van een barbecue te verbieden. Dit is gekoppeld aan natuurbrandrisico, code oranje en code rood.

  • Zeker. Fietsen in alle soorten en maten en meer kun je tegen betaling huren bij onze Fietsverhuur. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

  • Ja, zolang de voorraad strekt zijn deze tegen betaling te huur bij onze fietsverhuur. Een rolstoel reserveer je van tevoren telefonisch via +31 (0) 70 5155 124.

  • Ja, alle basisbenodigdheden zijn aanwezig in de keuken van je Duingalow of Lodgetent.

  • Nee, je verblijf is inclusief het gebruik van gas, water en licht.

  • Je hebt een eurostekker nodig. Deze kun je ook hier op Duinrell kopen bij de Superstore.

  • Nee, je kunt gratis en onbeperkt gebruik van maken van de openbare sanitairgebouwen op het vakantiepark.

   Alleen het gebruik van de wasmachines en drogers is tegen betaling.

  • Nee, we hebben geen allergievrije accommodaties.

  • Wij helpen je graag jouw eigendom terug te krijgen. Vul hiervoor je gegevens in via https://www.duinrell.nl/gevonden-voorwerpen

  • Ja, dat kan zolang er beschikbaarheid is. 

   Tot 31 dagen voor aankomst kun je je Duinrell-vakantie zonder wijzigingskosten omboeken naar een andere verblijfsperiode en/of ander type accommodatie. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Wordt het totaalbedrag van je boeking hoger? Dan betaal je het verschil bij. Wij verlenen geen restitutie van de betaalde reissom.

    

  • Nee, op dit moment is het verplicht om van tevoren online een ticket te kopen. De kassa's zijn gesloten. Met je e-ticket kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole.

  • Kinderen tot en met 2 jaar (met legitimatie) zijn gratis. Een reservering is ook niet nodig.

  • Kinderen onder de 12 jaar krijgen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene van 18 jaar of ouder.

   Iedereen moet in het bezit zijn van een ticket, ook als je niet gaat zwemmen of geen gebruik maakt van de attracties.
   Ga je niet zwemmen, dan mag je wel het Tikibad betreden in reguliere kleding, mits je jouw schoenen uit doet of er blauwe hoezen omheen doet (op te halen bij de kassa).

    

   Begeleiders kunnen dus niet gratis mee het park op en/of het Tikibad in. 

    

  • Het is niet mogelijk om online parkeertickets te kopen. Bij de entree op Duinrell staan 4 betaalzuilen of je betaalt contactloos bij de uitgaande slagboom. De kosten voor een parkeerticket zijn €15 euro. 

  • Als je niet op een datum of aankomsttijd voor het Tikibad kunt klikken (het vakje is wit), dan betekent dit dat er voor de gekozen datum geen tickets meer beschikbaar zijn, ook niet telefonisch of per e-mail.

  • Nee, dit jaar krijg je geen gratis toegang met jouw pas. Wil je naar Duinrell, dan kun je alleen tickets kopen via onze site.

  • Nee, dit jaar krijg je geen korting met jouw pas. Wil je naar Duinrell, dan kun je alleen tickets kopen via onze site.

  • Bij aanschaf van een annuleringsregeling (10 euro per bestelling) is het mogelijk tickets kosteloos te annuleren in het geval het gehele ticket nergens op Duinrell is gescand. Voeg hiervoor een annuleringsregeling toe tijdens het bestellen van je tickets. Stuur de bevestigingsmail van je bestelling door naar [email protected]. Vermeld in het onderwerp van de mail "annulering Duinrell-tickets". Je krijgt het hele bedrag binnen 3 weken terug met uitzondering van de kosten van de annuleringsregeling van €10. Deelannulering is ook mogelijk. Vermeld dan duidelijk welke tickets geannuleerd moeten worden en zorg ervoor dat deze niet gescand worden bij de kaartcontrole en/of Tikibad kassa. Het annuleren van tickets zonder annuleringsregeling is niet mogelijk.
  • Ja, dit kun je zelf doen via de instructies in je bevestigingsmail.

  • Dit weten wij niet, omdat de tickets zijn uitgegeven door de actiepartner. Neem hiervoor direct contact met hen op. Wij kunnen je niet verder helpen.

  • We hebben een beperkte beschikbare capaciteit. Er is een verdeling gemaakt voor tickets die verkregen zijn via een derde partij en die te koop zijn via onze website.

   Als de tickets via een derde partij vol zijn, zou het kunnen dat er nog wel tickets via onze website beschikbaar zijn.

   De beschikbaarheid wijzigt regelmatig, hierom adviseren we je wel de website in de gaten te blijven houden.

  • Heb je je tickets gekocht via een actiepartner, neem dan rechtstreeks contact op met de actiepartner. Wij kunnen je niet verder helpen. Tickets die je geboekt hebt via onze Duinrell website, kunnen niet worden verlengd.

  • Nee, alleen de getoonde aankomsttijden zijn beschikbaar. Na aanschaf van je tickets kun je de aankomsttijd voor het Tikibad niet meer wijzigen. 

  • Ja, dit klopt. Onze attracties en het Tikibad bevinden zich op hetzelfde terrein en je kunt hierom alleen in het zomerseizoen (april-oktober) losse Tikibad-tickets vanaf 16.00 uur kopen. In het winterseizoen (november-maart) verkopen we alleen de tickets zoals aangegeven op onze website duinrell.nl/tickets.

  • Ja, dat is mogelijk. Wanneer je het Tikibad verlaat, wordt er gecontroleerd hoelang je daar bent geweest. Als je langer dan vermeld op je ticket in het Tikibad bent gebleven, worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €2 euro per 15 extra minuten dat je in het Tikibad bent geweest.

  • Heb je een ticket zonder toegang tot het Tikibad gekocht, dan is het niet mogelijk om vooraf of bij de kassa toegang tot het Tikibad bij te kopen, tenzij dit anders op je ticket vermeld staat.

  • De aankomsttijd op je ticket geldt voor het Tikibad. Daarvoor en daarna mag je gebruik maken van de attracties. Zie openingstijden.

    

   Na aanschaf van je tickets kun je de aankomsttijd voor het Tikibad niet meer wijzigen. 

  • Ja, je moet dan ook een normaal ticket kopen. Je kunt wel het Tikibad betreden in reguliere kleding, mits je jouw schoenen uit doet of er blauwe hoezen omheen doet (op te halen bij de kassa).

  • Per bestelling kun je 8 tickets kopen. Wil je meer tickets? Dan maak je meerdere bestellingen. Groepen groter dan 20 personen geven wij korting.

  • Nee, dit jaar krijg je geen korting met jouw pas. Wil je naar Duinrell, dan kun je alleen tickets kopen via onze site.

  • Ja, je bent welkom op Duinrell en je hoeft niet vooraf een datum te reserveren.

  • Nee, dit is niet mogelijk. Bij aanschaf van een annuleringsregeling (10 euro per bestelling) is het mogelijk tickets kosteloos te annuleren in het geval het gehele ticket nergens op Duinrell is gescand. Voeg hiervoor een annuleringsregeling toe tijdens het bestellen van je tickets. Stuur de bevestigingsmail van je bestelling door naar [email protected]. Vermeld in het onderwerp van de mail "annulering Duinrell-tickets". Je krijgt dan het hele bedrag binnen 3 weken terug met uitzondering van de kosten van de annuleringsregeling van €10. Deelannulering is ook mogelijk. Vermeld dan duidelijk welke tickets geannuleerd moeten worden en zorg ervoor dat deze niet gescand worden bij de kaartcontrole en/of Tikibad kassa. Het annuleren van tickets zonder annuleringsregeling is niet mogelijk.
  • Ja, dit klopt. Alleen kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis, vanaf 3 jaar betaalt iedereen de geldende dagprijs.

  • Op vertoon van een Autipas of doktersverklaring krijg je toegang tot de attractie via de invalideningang (meestal de uitgang). Bij de kassa is een lijst te verkrijgen voor welke attracties dit mogelijk is. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan de rest aansluiten in de reguliere wachtrij. Wanneer zij aan de beurt zijn, kom jij samen met jouw begeleider ook aan de beurt. Bij het Tikibad hebben we geen aparte regeling. Onze waterattracties zijn bovendien niet geschikt voor bezoekers met een lichamelijke beperking.

  • Leuk! Alle informatie vind je op https://www.duinrell.nl/attractiepark/kinderfeestje

  • Bekijk online onze actuele openingstijden.

  • Op Duinrell kan je de hele dag door lekker eten. Bekijk de locaties en check in onze webapp info.duinrell.nl de actuele openingstijden.

  • Ja zeker, Duinrell is voor jong & oud! Bekijk op de website al onze attracties voor kleintjes.

  • Ja, kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene van 18 jaar of ouder.

  • Ja, voor sommige attracties gelden lengte-, gewichts- of leeftijdseisen. Deze eisen staan aangegeven op de instructieborden bij de desbetreffende attractie.

  • Bij de attracties vind je kluisjes naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi (€0,50 - €1.-). 

  • Buggy’s en kinderwagens zijn overal toegestaan, met uitzondering van het Zomertheater. Hier is een buggystalling aanwezig. Ook in het Tikibad zijn buggy's en kinderwagens niet toegestaan. Je kunt bij de kassa van het Tikibad voor €10,- borg een slot huren. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen.

  • Op vertoon van een Autipas of doktersverklaring krijg je toegang tot de attractie via de invalideningang (meestal de uitgang). Bij de kassa is een lijst te verkrijgen voor welke attracties dit mogelijk is. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan de rest aansluiten in de reguliere wachtrij. Wanneer zij aan de beurt zijn, kom jij samen met jouw begeleider ook aan de beurt. Bij het Tikibad hebben we geen aparte regeling. Onze waterattracties zijn bovendien niet geschikt voor bezoekers met een lichamelijke beperking.

  • Veiligheid staat voorop. Als we de veiligheid niet kunnen garanderen, worden de attracties bij slechte weersomstandigheden (tijdelijk) gesloten. Denk hierbij aan onder andere kou, vocht, regen, storm, onweer.

  • Honden/huisdieren zijn welkom op het attractiepark mits aangelijnd. Bij de kassa betaal je €6,50 toegang per huisdier. Je bent verplicht om een 'opruimzakje' mee te nemen. In het Tikibad, de restaurants, Plaza en het Zomertheater zijn huisdieren niet toegestaan.

  • We zijn een familiepark en willen je vragen rekening te houden met andere gasten. Roken is sowieso niet toegestaan in alle overdekte openbare ruimtes op Duinrell, in attracties, in de wachtrijen van attracties en het Tikibad en in de verblijfsaccommodaties (Duingalow, Lodgetent, Duinhostel of Oranjerie). Er worden geen sigaretten verkocht op Duinrell.

  • Ja, zolang de voorraad strekt zijn deze tegen betaling te huur bij onze Fietsverhuur. Een rolstoel reserveer je van tevoren telefonisch via +31 (0) 70 5155 124.

  • Wij hebben geen standaard ruimte voor borstvoeding of om te kolven, maar ter plekke kunnen we vaak wel een ruimte voor je regelen (op basis van beschikbaarheid). We willen je vragen om dit ter plekke zelf te regelen bij La Place Schaapskooi of anders via de EHBO.

  • Ja, je mag filmen en foto's maken voor privé-doeleinden. Andere gasten of personeel mogen niet herkenbaar in beeld worden gebracht. Filmen met (actie)camera's (bijv. GoPro) is alleen toegestaan zonder dat het gevaarlijk of hinderlijk is. Drones zijn zonder schriftelijke toestemming van Duinrell verboden. Het is niet toegestaan om foto's en video's te maken en publiceren van het personeel. 

    

   Filmen in attracties

   Filmen is alleen toegestaan als je de actiecamera op jezelf kunt bevestigen. Los in de hand vasthouden is niet toegestaan.

    

   Filmen in glijbanen

   In de glijbanen van het Tikibad is het juist verplicht om de camera los in de hand te houden. Het gebruik van een statief of harnas is niet toegestaan vanwege eigen veiligheid en om beschadigingen aan de glijbanen te voorkomen.

  • Wij helpen je graag jouw eigendom terug te krijgen. Vul hiervoor je gegevens in via https://www.duinrell.nl/gevonden-voorwerpen

  • Bekijk online onze actuele openingstijden.

  • Het verschil tussen Tikibad Binnen en Buiten is dat ze aparte tickets vereisen en verschillende faciliteiten bieden. Een ticket voor Tikibad Buiten geeft toegang tot het verwarmde buitenbad met 5 glijbanen en een waterspeelhuis. Het Tikibad Binnen ticket biedt toegang tot meer dan 1,5 kilometer aan glijbanen en het Kids Waterpark Playa.  

  • Met een Tikibad Binnen ticket krijg je uitsluitend toegang tot het Tikibad Binnen, en met een Tikibad Buiten ticket krijg je alleen toegang tot het Tikibad Buiten.

  • Jazeker! Voor de kleine waterratten hebben we het overdekte kids waterpark Playa met 4 kindvriendelijke glijbanen. Voor de kleintjes is er een verwarmd speelbad. Bij Tikibad Buiten vind je een verwarmd buitenbad, vijf glijbanen en waterspeelhuis. Op dit moment is Tikibad Buiten alleen toegankelijk voor verblijfsgasten.

  • Ja, kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene van 18 jaar of ouder.

  • Veiligheid staat in het Tikibad op één, daarom zijn er verschillende veiligheidsregels. Deze worden duidelijk aangegeven bij de glijbanen. Volg de regels op deze borden en luister naar aanwijzingen van het personeel. Bij de glijbanen op onze website lees je meer over de lengte-eisen.

  • Deze is op onze website te vinden. Bekijk de plattegrond.

  • Nee, deze zijn niet toegestaan in Tikibad binnenbad. We hebben een buggystalling en je kunt bij de kassa van het Tikibad binnenbad voor €10,- borg een slot huren. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen. In het buitenbad kun je wel je buggy en kinderwagen mee naar binnen nemen.

  • Ja, je kunt als je in het bezit bent van een Tikibad ticket het Tikibad betreden in reguliere kleding, mits je jouw schoenen uit doet of er blauwe hoezen omheen doet (op te halen bij de kassa).

  • Ja, deze zijn in het binnenbad gratis en in het buitenbad tegen betaling van €1 te huur.

  • Een boerkini mag, mits deze geheel van zwemstof is.

  • Zowel kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A, als kinderen jonger dan 12 jaar hebben alleen toegang tot het Tikibad onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Binnen in het Tikibad (m.u.v. Playa) is het dragen van een drijfmiddel (bijv. zwemvleugels of zwemvest) verplicht voor personen kleiner dan 120 cm (ook indien in het bezit van een zwemdiploma) en personen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma A. In het buitenbad is het dragen van een drijfmiddel verplicht voor personen die niet in het bezit zijn van het een zwemdiploma A.

  • Onze waterattracties zijn niet geschikt voor bezoekers met een lichamelijke beperking. Bij zwangerschap of fysieke klachten, zoals rug- en nekklachten of hartproblemen, adviseren wij je geen gebruik te maken van de waterattracties. Denk altijd eerst aan jouw eigen gezondheid.

  • Het buitenbad sluiten we (tijdelijk) bij onweer en slechte weersomstandigheden. Dit wordt dagelijks bekeken en besloten.

  • Nee, huisdieren zijn niet toegestaan.

  • Ja dat kan, maar vergeet niet een stempel te halen bij de uitgang.

  • In het Tikibad binnenbad hebben we een buitenruimte waar gerookt kan worden en in het Tikibad buitenbad is een speciale rookzone aanwezig. Binnen in het Tikibad mag niet gerookt worden.

  • De gemiddelde temperatuur van het binnenbad is 29 graden en van het buitenbad 25 graden.

  • Ja, je mag filmen en foto's maken voor privé-doeleinden. Andere gasten of personeel mogen niet herkenbaar in beeld worden gebracht. Filmen met (actie)camera's (bijv. GoPro) is alleen toegestaan zonder dat het gevaarlijk of hinderlijk is. Drones zijn zonder schriftelijke toestemming van Duinrell verboden. Het is niet toegestaan om foto's en video's te maken en publiceren van het personeel. 

    

   Filmen in glijbanen

   In de glijbanen van het Tikibad is het verplicht om de camera los in de hand te houden. Het gebruik van een statief of harnas is niet toegestaan vanwege eigen veiligheid en om beschadigingen aan de glijbanen te voorkomen.

    

   Filmen in attracties

   Filmen is alleen toegestaan als je de actiecamera op jezelf kunt bevestigen. Los in de hand vasthouden is niet toegestaan.

  • Wij helpen je graag jouw eigendom terug te krijgen. Vul hiervoor je gegevens in via https://www.duinrell.nl/gevonden-voorwerpen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het beantwoorden van je vraag! Tel.: +31 (0) 70 5155 255

Bezig met laden
Contact