Veelgestelde vragen

 

 Mededeling coronavirus 


Onze attracties, het Tikibad en het vakantiepark zijn t/m 10 mei gesloten in verband met het coronavirus.


Heb je een verblijf bij ons gereserveerd in deze periode? Neem dan svp nog geen contact met ons op, maar houd je mailbox in de gaten. Houd rekening met een langere verwerkingstijd dan je van ons gewend bent. Hiervoor onze excuses.

 

  • Op basis van de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft Duinrell de volgende maatregelen genomen:

    

   • Het Tikibad, de attracties en het vakantiepark zijn gesloten t/m 10 mei 2020.
   • We besteden extra aandacht aan schoonmaak en de hygiëneregels.


   Deze maatregelen gelden t/m 10 mei 2020.

  • Onze attracties, het Tikibad en het vakantiepark zijn tot en met 10 mei gesloten. Hierna verwelkomen wij je graag weer.

  • Mocht Duinrell dicht zijn op het moment dat je bij ons op vakantie zou zijn, dan ontvang je van ons een Duinrell-tegoed ter waarde van de betaalde reissom. Deze regeling is vanzelfsprekend ook van toepassing als je door overheidsrestricties niet naar Duinrell mag of kan reizen. Dit zogenoemde Duinrell-tegoed is een jaar geldig en kun je gebruiken voor een andere vakantie op Duinrell met aankomstdatum t/m 31 december 2021.

    

   We willen je vriendelijk vragen geen contact met ons op te nemen. Het is momenteel erg druk op onze afdeling. Wij nemen contact met je op als onderstaande situatie van toepassing is op jouw vakantie.

    

   Je krijgt het Duinrell-tegoed als een van onderstaande situaties van toepassing is op het moment dat je vakantie op Duinrell start:

    

   • Het Tikibad én het attractiepark zijn gesloten
   • De grenzen zijn dicht en je kunt daardoor niet naar Duinrell komen
   • Er geldt op het moment dat je aankomt op Duinrell vanuit je land een negatief reisadvies (er wordt afgeraden naar Nederland te reizen) voor Nederland en/of de provincie Zuid Holland
  • Als je aankomt na 10 mei 2020 hoef je je Duinrell-vakantie nog niet om te boeken. We hopen namelijk dat we vanaf 11 mei weer open gaan met al onze faciliteiten. We willen je dus vragen om even te wachten totdat er meer zekerheid is. Uiteraard mag je nu ook je vakantie omboeken, maar dan worden er wijzigingskosten in rekening gebracht en eventuele meerkosten worden in rekening gebracht.

    

  • We verwelkomen je graag op Duinrell ná 10 mei 2020, maar je mag altijd annuleren. Vanaf 11 mei 2020 hopen wij weer open te gaan. Is dat niet het geval? Dan nemen we contact met je op als dat invloed heeft op jouw vakantie en krijg je een Duinrell-tegoed. Wil je toch nu al annuleren? Dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden en betaal je annuleringskosten. Gezien de uitzonderlijke situatie, verlenen wij geen restitutie maar krijg je een Duinrell-tegoed. 

    

   Zie de volgende vraag m.b.t. annuleringsvoorwaarden en geen restitutie.

  • Moment van annulering Annuleringskosten
   Meer dan 90 dagen voor aanvang van je verblijf 15% van boekingsprijs
   90-61 dagen voor aanvang van je verblijf 50% van boekingsprijs
   60-31 dagen voor aanvang van je verblijf 75% van boekingsprijs
   30-1 dag(en) voor aanvang, of op dag van aankomst 100% van boekingsprijs

    

   Bekijk de volledige voorwaarden.

    

    

   Geen restitutie

   We begrijpen heel goed dat je een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde reissom. De omstandigheden op dit moment i.v.m. het Coronavirus zijn echter zo uitzonderlijk, dat wij ook voor een uitzonderlijke oplossing hebben gekozen en alleen omboeken en tegoeden bieden. Kosteloos annuleren kan niet, maar we garanderen je dat je je geld niet kwijt bent. Wij rekenen op je begrip.

  • Nee, je hoeft je geen zorgen te maken. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Je kunt erop vertrouwen dat je sowieso niet je geld kwijt bent. Mocht je vakantie niet door kunnen gaan, dan krijg je Duinrell-tegoed en kun je je vakantie omboeken naar een andere periode in 2020 of 2021. We nemen in dat geval contact met je op.

  • Kom je in aanmerking voor het Duinrell-tegoed, dan kun je je vakantie wijzigen naar een andere periode met aankomstdatum t/m 31 december 2021. Een eventueel verschil in totaalprijs moet worden bijbetaald.

  • Wij raden je aan te wachten met wijzigen tot er meer zekerheid is. Wil je je boeking met aankomst ná 10 mei nu al omboeken? Dat kan, maar dan berekenen wij wel wijzigingskosten en de eventuele meerprijs aan je door.

  • Mocht je niet naar Nederland kunnen reizen door een negatief reisadvies op het moment dat je bij ons op vakantie zou zijn, dan ontvang je van ons een Duinrell-tegoed ter waarde van de betaalde reissom. Deze regeling is vanzelfsprekend ook van toepassing als Duinrell dicht is. Dit zogenoemde Duinrell-tegoed is een jaar geldig en kun je gebruiken voor een andere vakantie op Duinrell met aankomstdatum t/m 31 december 2021. We willen je vriendelijk vragen geen contact met ons op te nemen. Het is momenteel erg druk op onze afdeling. Wij nemen contact met je op als onderstaande situatie van toepassing is op jouw vakantie.

    

   Je krijgt het Duinrell-tegoed als een van onderstaande situaties van toepassing is op het moment dat je vakantie op Duinrell start:

    

   • Het Tikibad én het attractiepark zijn gesloten
   • De grenzen zijn dicht en je kunt daardoor niet naar Duinrell komen
   • Er geldt op het moment dat je aankomt op Duinrell vanuit jouw land een negatief reisadvies (er wordt afgeraden naar Nederland te reizen) voor Nederland en/of de provincie Zuid Holland
  • Je krijgt het Duinrell-tegoed als een van onderstaande situaties van toepassing is op het moment dat je vakantie op Duinrell start:

    

   • Het Tikibad én het attractiepark zijn gesloten
   • De grenzen zijn dicht en je kunt daardoor niet naar Duinrell komen
   • Er geldt op het moment dat je aankomt op Duinrell vanuit jouw land een negatief reisadvies (er wordt afgeraden naar Nederland te reizen) voor Nederland en/of de provincie Zuid Holland
  • De volgende voorwaarden gelden voor het Duinrell-tegoed, namelijk:

    

   • Het tegoed voor je vakantie moet besteed worden vóór 31 oktober 2020. Dit betekent dus dat dit je uiterste boekingsdatum is.  
   • Je aankomstdatum op Duinrell mag niet later zijn dan 31 december 2021.

    

   Een eventueel verschil in de totaalprijs dient te worden bijbetaald.

  • Het Tikibad is gesloten t/m 10 mei 2020. We hopen dat we vanaf 11 mei weer opengaan met het Tikibad. Via onze site informeren wij je over de actuele situatie.

  • De attracties zijn gesloten t/m 10 mei 2020. We hopen dat we vanaf 11 mei weer opengaan met onze attracties. Via onze site informeren wij je over de actuele situatie.

Zoek het antwoord

Vragen

  • Parkeren kan op P1/P2/P3. Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de kassa bij de ingang van het attractiepark. Parkeren kost € 10,-.

  • Op Duinrell  hebben wij twee pinautomaten, één bij de receptie en één bij de gamehal.

  • Ben je een eigendom kwijtgeraakt en/of verloren op Duinrell? Wij willen je graag helpen om het weer terug te vinden. Vul het formulier volledig in. Vergeet niet jouw persoonlijke gegevens en de datum van je bezoek of boekingsnummer erbij te vermelden. Ga naar het formulier. Wanneer het terecht is nemen wij contact met jou op.

  • Ja, je mag filmen en foto's maken voor privé-doeleinden. Andere gasten mogen niet herkenbaar in beeld worden gebracht. Filmen met (actie)camera's (bijv. GoPro) is alleen toegestaan zonder dat het gevaarlijk of hinderlijk is. Drones zijn zonder schriftelijke toestemming van Duinrell verboden.

   Filmen in attracties

   Filmen is alleen toegestaan als je de actiecamera op jezelf kunt bevestigen. Los in de hand vasthouden is niet toegestaan.

   Filmen in glijbanen

   In de glijbanen van het Tikibad is het juist verplicht om de camera los in de hand te houden. Het gebruik van een statief of harnas is niet toegestaan vanwege eigen veiligheid en om beschadigingen aan de glijbanen te voorkomen.

  • Leuk dat je ons wilt promoten! Neem van tevoren even contact op via [email protected] Dan kun je je bezoek afstemmen met ons marketingteam.

  • Nee, zonder expliciete toestemming van de afdeling Marketing & Communicatie van Duinrell is het niet toegestaan om foto's, afbeeldingen, videomateriaal en/of logo's van de website te gebruiken. Alle informatie op de website is ten behoeve van informatieverstrekkingen mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

  • Ja, er is een informatiepakket samengesteld dat gratis aangevraagd kan worden door een e-mail te sturen naar [email protected] Kijk ook vast in Ricks Corner voor tips en suggesties. We kunnen helaas geen medewerking verlenen aan (af)studeerprojecten, onderzoeken of interviews.

  • Ja, Rick de Kikker vindt het ontzettend leuk om post te ontvangen! Je kan dit sturen naar:

   Vakantie- en attractiepark Duinrell

   t.a.v. Rick de Kikker

   Duinrell 1

   2242 JP WASSENAAR

  • Nee, helaas is dit niet mogelijk. Jaarlijks ontvangen we namelijk vele aanvragen voor sponsoring. Aangezien het niet mogelijk is om alle aanvragen te honoreren, heeft de directie van Duinrell ervoor gekozen één goed doel te sponsoren, namelijk Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt verwendagen voor ernstige zieke kinderen en hun familie.

  • Ja, er zijn kluisjes / lockers aanwezig op het attractiepark, vakantiepark en in het Tikibad. Daggasten kunnen hier zwemspullen in opbergen en vakantiegasten kunnen hier hun bagage in opbergen. Het tarief voor kluisjes is vanaf €0,50.

  • Voor eerste hulp kunnen gasten zich melden bij het Tikibad en de portiersloge. Bij spoedeisende gevallen graag direct een van onze medewerkers aanspreken. Er zijn AED's aanwezig.

  • Stuur je bevestigingsmail van jou gekochte tickets door naar [email protected]. Vermeld in het onderwerp van deze mail 'annulering Duinrell-tickets'. Je ticket is geannuleerd en je krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Wijzigen kan niet, je dient ze te annuleren en hierna kan je nieuwe tickets bestellen.

  • Bekijk online onze actuele openingstijden.

  • Bekijk de toegangsprijzen aan de kassa en online.

  • Ja, honden zijn aangelijnd welkom op Duinrell. Toegang kost €6,- per hond.

  • Bekijk de plattegrond van Attractiepark Duinrell hier.

  • Ja, voor sommige attracties gelden lengte-, gewichts- of leeftijdseisen. Deze eisen staan aangegeven op de instructieborden bij de desbetreffende attractie, bij de entree van het attractiepark of bij de attracties op onze website.

  • Ja zeker, Duinrell is voor jong & oud! Bekijk op de website al onze attracties voor kleintjes.

  • Buggy’s zijn niet toegestaan in het Tikibad en in het Zomertheater, hier is een buggystalling aanwezig. Je kunt bij de kassa van het Tikibad voor €10,- borg een slot huren. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen.

  • Ja dat kan zeker, je betaalt:

   • 2 uur toegang: €5,50
   • 3 uur toegang: €6,50
   • 1x onbeperkt toegang: €7,50

   Heb je een actie ticket? Dan betaal je voor 4 uur zwemmen €10,- p.p.

  • Reserveren voor het Attractiepark is niet nodig, maar je kunt wel van tevoren online jouw e-tickets voor het Attractiepark kopen. Met het e-ticket kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole.

  • Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang tot het attractiepark.

  • De openingstijden van het Tikibad kun je hier vinden.

  • Bekijk hier de toegangsprijzen van het Tikibad.

  • Deze is op onze website te vinden. Klik hier voor de plattegrond.

  • Ja dat kan, maar vergeet geen stempel te halen bij de uitgang.

  • Nee, jouw e-ticket is geen reservering. Op bepaalde dagen kan het erg druk zijn en moeten wij soms tijdelijk de deuren sluiten van het Tikibad omdat de maximale capaciteit bereikt is. Elk half uur wordt bekeken of er nieuwe gasten toegelaten kunnen worden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in mensen met of zonder een e-ticket.

  • Reserveren voor het Tikibad is niet nodig, maar je kunt wel van tevoren online jouw e-tickets voor het Tikibad kopen. Met het e-ticket kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole. Wissel het e-ticket voor het Tikibad of Tikibad zomeravond bij de reguliere kassa van het Tikibad om voor een entreeticket.

  • Wij proberen te allen tijde de temperatuur van het Tikibad tussen de 29 en 30 graden te behouden.

  • Je bent te allen tijde verplicht een toegangsbewijs te kopen als je het Tikibad wilt betreden, ongeacht of je gaat zwemmen of niet. Je kunt wel het Tikibad betreden in reguliere kleding, mits je jouw schoenen uit doet of er blauwe hoezen omheen doet (op te halen bij de kassa). Er is bij de entree van het Tikibad wel een zitruimte ingericht waar je kunt wachten zonder toegang te betalen.

  • In het Tikibad hebben wij een snack locatie waar je frites, snacks, ijsjes en drankjes kan kopen. Eventueel eigen eten mag genuttigd worden, maar niet in het restaurant.

  • Veiligheid staat in het Tikibad op één daarom zijn er verschillende veiligheidsregels. Deze worden duidelijk aangegeven bij de glijbanen. Volg de regels op deze borden en luister naar aanwijzingen van het personeel. Bij de glijbanen op onze website lees je meer over de lengte-eisen.

  • Er is een peuterbadje aanwezig in het Tikibad.

  • Ja, wifi is overal bereikbaar, m.u.v. het attractiepark en het Tikibad. Je kunt wifivouchers kopen bij de Duinrell-receptie, de Duinrell Superstore en bij de portiersloge. Wifi is gratis wanneer je via Duinrell een van de volgende typen accommodaties hebt geboekt: Premium (Plus) Duingalow, Luxe Lodgetent, Oranjerie.

  • Ja, de prijs van het beddengoed is €6,95 p.p. Dit wordt automatisch berekend.

  • Ja, dat kan. Op vertoon van jouw Duinrell-ID ben je op de dag van aankomst vanaf 10.00 uur van harte welkom om alvast een bezoek te brengen aan het Tikibad en het attractiepark (indien het geopend is). Je kunt de auto op de dag van aankomst gratis parkeren op P1.

  • Je ontvangt alleen je ID-bewijzen en parkeerkaart vooraf wanneer je op de camping verblijft. Deze worden ongeveer een week vooraf verstuurd. Wanneer je verblijft in een Duingalow, Lodgetent of in het Duinhostel, ontvang je je Duinrell ID en parkeerkaart bij aankomst.

  • Inchecken

   Op de dag van aankomst is je accommodatie vanaf 15.30 uur beschikbaar.

   Heb je een plek op onze camping geboekt? Dan kun je hier vanaf 13:00 uur terecht.

    

   Uitchecken

   Onze check-out tijd is 10:30 uur. Je dient voor die tijd je sleutel in te leveren in de brievenbus bij de slagboom.

   Op de camping mag je tot uiterlijk 12:00 uur op je plek blijven.  

    

    Onze tip! Late check-out

   Vind je het zo leuk op Duinrell en wil je op de dag van vertrek ook nog genieten? Kies dan voor een late check-out of een nacht extra! Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden en prijzen.

   Let op: indien plaats beschikbaar is.

  • De receptie is geopend tot 21.00 uur. Na 21.00 kun je je melden bij de portier. Je kunt tot 23.00 uur met de auto op het terrein. Na 23.00 uur kun je de auto parkeren op onze parkeerplaats bij de entree en te voet naar jouw Duingalow of campingplaats gaan.

    

   (Tijdens de winterperiode is de receptie op maandag buiten de schoolvakanties tot 17.00u open)

  • Ja, om toegang tot het vakantiepark te krijgen, is legitimatie met je Duinrell pas verplicht. Voor deze pas heb je een recente pasfoto (kopie is mogelijk) nodig die je van huis kunt meenemen of ter plekke tegen betaling kunt laten maken.

  • Als het attractiepark geopend is, hebben Duingalow-gasten twee uur gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur (tenzij anders op de boekingsbevestiging vermeld). Als je langer wilt blijven, betaal je  € 1,- p.p. per half uur extra bij het verlaten van het Tikibad. Als je op een ander tijdstip het Tikibad wilt bezoeken, betaal je € 6,- p.p. per twee uur. Tijdens het winterseizoen heb je de hele dag onbeperkt gratis toegang tot het Tikibad.

  • Toegang tot het Tikibad is niet inbegrepen bij een verblijf op de camping. Je kunt wel voor het Voordeeltarief naar binnen:

    

   • 2 uur toegang: €6
   • 3 uur toegang: €7
   • 1x onbeperkt toegang: €8
  • Ja, deze kunnen tegen een vergoeding worden gebruikt.

  • Per Duingalow mag er één auto (zonder aanhanger o.i.d.) worden geparkeerd. Wanneer je met twee of meerdere auto's komt, moet je dit bij aankomst melden. Overige auto's kun je parkeren op P4 voor € 5,00 per auto per nacht.

  • Ja, tijdens de openingstijden van het attractiepark hebben bezoekers van verblijfsgasten entreebewijzen nodig om het park te betreden. Deze entreetickets voor familie of vrienden kun je bij de receptie kopen voor €17,50. Vanaf de sluitingstijd van het attractiepark kunnen bezoekers bezoekerskaarten kopen voor € 5,- p.p.

  • Wij raden je aan gebruik te maken van de Duinrell-annuleringsregeling. Met deze regeling dek je je in tegen de annuleringskosten bij een groot aantal risicogevallen, zoals ziekte, of sterfgeval van directe familieleden (tot 24 uur voor aankomst). Je betaalt hiervoor een eenmalig bedrag van 5% van de totaalsom en € 5,50 afsluitkosten.

    

   Bij annulering zonder annuleringsregeling óf met annuleringsregeling en ongeldige reden is een percentage van de overeengekomen prijs als vergoeding aan Duinrell verschuldigd. Bekijk de annuleringskosten in onze voorwaarden.

  • Een late check-out is alleen beschikbaar voor campinggasten en niet van te voren te reserveren. Eén dag voor vertrek kan dit worden aangevraagd bij de receptie. De prijs voor een late check-out is vanaf €30,- en is op basis van beschikbaarheid. 

  • Honden zijn alleen toegestaan in de daarvoor bestemde huisdier Duingalows.

  • Ja, je mag bij je Duingalow, Lodgetent of op je campingplek barbecueën! Je dient wel zelf je barbecue mee te nemen. Gasflessen zijn wel ter plaatse verkrijgbaar.

    

   Let op: Duinrell behoudt zich het recht voor om bij droogte het gebruik van een barbecue te verbieden. Dit is gekoppeld aan natuurbrandrisico, code oranje en code rood.

Bezig met laden