Eindeloos familieplezier voor jong & oud

Kom naar Duinrell! Roetsj van de glijbanen in het Tikibad of maak een kaarsrechte duikvlucht in achtbaan Falcon. Ook tijdens de winter zijn er heel wat winterattracties te bezoeken in de weekenden en schoolvakantie. Ga je op deze dagen naar het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!?

Tikibad

Tikibad
21 unieke glijbanen
  • Grootste waterpark van de Benelux
  • Meer dan 1,5 km glijbaanplezier
  • Snelle glijbanen voor waaghalzen
  • Kids waterpark Playa, voor kids <1.20 m

Winterattracties

Winterattracties
Extra winter fun!
  • Toegang inclusief bij je Tikibad ticket
  • In weekenden attracties roulerend open
  • Stoere attracties voor durfals
  • Voor mini-helden heel veel avonturen
Ontdek het Tikibad

Ontdek het Tikibad


Op het park

Shows & Entertainment

Van april t/m oktober kan je dagelijks genieten van shows op het park en ontmoet je jouw favoriete Duinrell-helden in levenden lijve!

Eten & Drinken

Tijdens je Duinrell-dag kun je op meerdere plekken terecht voor heerlijk eten en drinken.

Praktische informatie

Alles wat je moet weten voordat je aan jouw Duinrell-dag begint!

Attractiepark voor jong en oud

Begin je Duinrell-dag in het attractiepark! Heel veel attracties voor groot en klein. Ontdek tussen de bomen de spectaculaire attracties en achtbanen! Voor de kleintjes valt er genoeg te beleven: van klim- en speeltoestellen tot entertainment in het park. Plan alvast waar je heen gaat aan de hand van de plattegrond.

Kom een dagje naar het Tikibad!

Vanaf het attractiepark loop je zo het tropische Tikibad in. Met 21 waterglijbanen is het Tikibad het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!  Met zó veel glijbanen verveel je je geen moment! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. In de zomer is het vernieuwde buitengedeelte open. Speciaal voor jonge kinderen onder de 1.20m is er Kids Waterpark Playa. Vier glijbanen en een megawaterval zorgen voor oneindig waterspeelplezier voor de kleintjes.

Bezig met laden
Tickets