Eindeloos familieplezier

Let op: het Tikibad is voorlopig alleen geopend voor verblijfsgasten

 

Met meer dan 40 attracties voor groot en klein beleeft iedereen een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder de vrolijkste shows en bepaal in doe-attracties zélf hoe spannend ze zijn!

Attracties

Attracties
Meer dan 40 attracties
  • Stoere attracties voor durfals
  • Heel veel avonturen voor de kleintjes


Op het park

Eten & Drinken

Tijdens je Duinrell-dag kun je op meerdere plekken terecht voor heerlijk eten en drinken.

Praktische informatie

Alles wat je moet weten voordat je aan jouw Duinrell-dag begint!

Ontdek het park

Ontdek het park

Attracties voor jong en oud

Begin je Duinrell-dag in het attractiepark! Je vindt er heel veel attracties voor groot en klein. Waaghalzen ontdekken tussen de bomen de spectaculaire attracties en achtbanen! Ook voor de kleintjes valt er genoeg te beleven: van klim- en speeltoestellen in de grote speeltuin tot leuke attracties en shows in het park. Plan alvast waar je heen gaat aan de hand van de plattegrond.

Grootste waterpark van de Benelux!

Vanaf het attractiepark loop je zo het tropische Tikibad in. Met 21 waterglijbanen is het Tikibad het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!  Met zó veel glijbanen verveel je je geen moment! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. In de zomer is het vernieuwde buitengedeelte open. Speciaal voor jonge kinderen onder de 1.20m is er Kids Waterpark Playa. Vier glijbanen en een megawaterval zorgen voor oneindig waterspeelplezier voor de kleintjes.

Bezig met laden
Tickets