Eindeloos familieplezier!

Voel de wind in je haren in snelle achtbanen in het attractiepark, bewonder de vrolijkste shows en maak je Duinrell-dag compleet met een bezoek aan het Tikibad, het grootste waterpark van de Benelux. Met gloednieuw buitengebied en kids waterpark Playa.

Attracties

Attracties
Meer dan 40 attracties
  • Attracties open vanaf 22 mei
  • Stoere attracties en achtbanen voor durfals
  • Heel veel avonturen voor de kleintjes

Tikibad

Tikibad
Grootste waterpark van de Benelux!
  • Tot nader bericht gesloten
  • 21 unieke glijbanen
  • Kids waterpark Playa (ook voor <1.20m!)

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen
Veilig samen uit
Ontdek het park

Ontdek het park

Attracties voor jong en oud

Begin je Duinrell-dag in het attractiepark! Je vindt er heel veel attracties voor groot en klein. Waaghalzen ontdekken tussen de bomen de spectaculaire attracties en achtbanen! Ook voor de kleintjes valt er genoeg te beleven: van klim- en speeltoestellen in de grote speeltuin tot leuke attracties en shows in het park. Plan alvast waar je heen gaat aan de hand van de plattegrond.

Grootste waterpark van de Benelux!

Vanaf het attractiepark loop je zo het tropische Tikibad in. Met 21 waterglijbanen is het Tikibad het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!  Met zó veel glijbanen verveel je je geen moment! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. In de zomer is het vernieuwde buitengedeelte open. Speciaal voor jonge kinderen onder de 1.20m is er Kids Waterpark Playa. Vier glijbanen en een megawaterval zorgen voor oneindig waterspeelplezier voor de kleintjes.

Bezig met laden
Tickets