Attractiepark

Meer dan 40 attracties!

Op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven. Combineer je bezoek met het Tikibad!

Attracties

Attracties
Meer dan 40 attracties

Meer dan 40 attracties zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Bekijk ze allemaal! Het gehele attractiepark is vanaf 24-3 dagelijks geopend.

Schoolreis

Schoolreis
Op avontuur met de hele klas

Beleef de leukste schooldag van het jaar op Duinrell!

Kinderfeestje

Kinderfeestje
Een onvergetelijk feestje

Met je beste vriendjes en vriendinnetjes lekker gillen! Handen in de lucht en gaan!

Glijbanenparadijs Tikibad

Midden op het attractiepark ligt het tropische Tikibad. Met zestien glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. Met zestien unieke glijbanen verveel je je geen moment!

 

Het langste dagje uit van Nederland

Blijf een nachtje slapen! Maak van jouw dagje Duinrell het langste dagje uit van Nederland en boek een vakantie op Duinrell. Het vakantiepark biedt veel mogelijkheden, van kamperen op de familiecamping tot een weekendje weg in een van de comfortabele Duingalows of in groepsaccommodatie het Duinhostel.

 

 

Bezig met laden
Tickets