Winterattracties & 21 glijbanen!

Ook in de winter geniet je op Duinrell! Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, er is voor jong en oud genoeg te beleven. Voel kriebels tijdens een loodrechte afdaling in de Falcon, laat je vliegkunsten zien in de Wild Wings of ga samen op avontuur in Rick's Avonturen Burcht.

 

Het attractiepark is ieder weekend geopend van 10:00 tot 17:00

Tikibad

Tikibad
Grootste waterpark van de Benelux!
  • 21 unieke glijbanen
  • Kids waterpark Playa
  • Combineer je bezoek met de attracties

Winterdag

Winterdag
Meer dan 20 winterattracties!
  • Stoere attracties en achtbanen voor durfals
  • Heel veel avonturen voor de kleintjes
  • Winterattracties voor jong en oud!
Ontdek het park

Ontdek het park

Attracties voor jong en oud

Begin je Duinrell-dag in het attractiepark! Je vindt er heel veel attracties voor groot en klein. Waaghalzen ontdekken tussen de bomen de spectaculaire attracties en achtbanen! Ook voor de kleintjes valt er genoeg te beleven: van klim- en speeltoestellen in de grote speeltuin tot leuke attracties en shows in het park. Plan alvast waar je heen gaat aan de hand van de plattegrond.

Grootste waterpark van de Benelux!

Vanaf het attractiepark loop je zo het tropische Tikibad in. Met 21 waterglijbanen is het Tikibad het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!  Met zó veel glijbanen verveel je je geen moment! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. In de zomer is het vernieuwde buitengedeelte open. Speciaal voor jonge kinderen onder de 1.20m is er Kids Waterpark Playa. Vier glijbanen en een megawaterval zorgen voor oneindig waterspeelplezier voor de kleintjes.

Bezig met laden
Tickets