Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.2

8.2 gebaseerd op 1427 reviews
De Pater -20 mei
Prima.
Na alle recensies op o.a zoover was ik wat huiverig, dit bleek deels onterecht... Wel klopt het dat ALLES extra geld kost...maar daar ben je ook zelf bij...voor een midweek/week prima.. Ook de 'duingalow' was prima... beetje aan de gedateerde kant, maar het volstond..
Vikki -19 mei
Loved it, we will be back!
We had such a good time at Duinrell. Our kids 3 and 4 had a fab time as did we! We missed having evening entertainment like a singer but that might have been because we went in May and it wasn't busy. Otherwise it is so relaxing knowing you can go to the themepark and water park while in a lovely natural environment.
Sandra -18 mei
Super weekend gehad
Mooi park , goed onderhouden, privacy genoeg bij de duingalow. Het was schoon. Aardige medewerkers
Claudia -18 mei
Prijs/kwaliteit is niet in verhouding
Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding niet passend. Het durven vragen om nog extra parkeergeld voor de maandag als je al €800,- vraagt voor een weekend vind ik echt schandalig (zelfs de Efteling is goedkoper dan). Het zwemaanbod van 2x2uur terwijl op de site binnen april 3uur stond? Laten zien bij de receptie en het enige wat je hoort of dat is dan wel jammer ja van dat uur, maar helaas! Horeca aanbod binnen het park vonden we matig (erg slechtzittende bankjes die niet uitnodigen om lekker buiten te lunchen…. De helft van het park oogt erg gedateerd met zijn attracties. Top vonden wel de duingalow en de aanleg van het verblijfpark, netjes onderhouden.
Lisette -17 mei
Top weekend!
Fijn pretpark, niet te groot en toch is er voor iedereen genoeg te doen. Wij dachten dat het eigenlijk voor 1 dag leuk zou zijn maar na een weekend wilde de kinderen (9 jaar) nog niet naar huis.
Jeanette Verdonk -16 mei
Gedateerd vakantiepark met voor alle leeftijden leuke attracties die helaas niet allemaal open zijn.
We hebben in de 90-er jaren veel zomers gekampeerd op Duinrell met ons gezin. Het was dus een stukje nostalgie om met het hele gezin een weekend terug te zijn . Het park is uitgebreid met leuke nieuwe attracties maar de oude attracties kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Ook waren er meerdere attracties gesloten en niet omdat ze in onderhoud waren . Dat was wel jammer. Het personeel vonden we i.h.a. niet erg vriendelijk en de Duingalows die wij gehuurd hebben (toegestaan voor honden)zijn ook aan een flinke opknapbeurt toe. De ligging was wel ideaal, vlak bij het bos en bij de ingang van het park. Het Tikibad is nog altijd een aantrekkelijk zwembad voor klein en groot. Wel is het erg ouderwets geregeld met nog papieren entreekaartjes en was de rij op de zaterdag erg lang ondanks de toegepaste tijdsloten. De horeca is ontzettend duur, we kochten voor onze kleinzoon een bakje met 7 aardbeien (zonder chocola) voor €5,50...de verkoper voelde zich er ook ongemakkelijk bij ;-) Al met al een gezellig weekend gehad maar ook dankzij het prachtige weer waardoor we veel buiten konden zijn.
Livia -16 mei
Een geweldig park, zwembad met een prachtige omgeving.
Een heerlijk weekend weg geweest in dit prachtige park. Heerlijke attracties en fantastische glijbanen in het Tikibad.
Karen -16 mei
Op zich leuk en gezellig, maar prijs-kwaliteit in winkel en horeca is ver te zoeken.
We hebben heus wel genoten van ons weekendje weg. Het huisje (budget) was goed, maar hier en daar wat krakkemikkig (deuren die slecht sluiten, hendels die wat los zitten) en de badkamer is echt ontzettend klein. Maar goed, dat weet je als je een budget huisje huurt. De horeca en met name de frituur was ronduit een slechte ervaring. Koude, slappe friet, fricandel speciaal die je zelf nog moet samenstellen en dat voor bijne 30 euro voor 3 man, waarvan 2 kinderen. Boodschappen in het winkeltje zijn verschrikkelijk duur, de rij is elke keer ongelooflijk lang en informatie die gegeven wordt klopt niet. Ik vroeg zaterdag of er op zondag nog vers brood geleverd zou worden. Hierop werd bevestigend geantwoord. Helaas bleek er op zondag geen brood te bekennen. Ik ben nu 4 keer geweest, de vorige 3 keer met Tina weekenden (altijd een succes, naar mijn dochter werder nu echtte oud voor). Dit weekend had ik nog tegoed door uitstel i.v.m. corona, maar dit was voor mij wel echt de laatste keer. Ik twijfel dan ook of ik het nog zou aanbevelen. Indien positief zal in elk geval mijn ervaringen, ook de negatieve, allemaal benoemen.
Bezig met laden
Bezig met laden
Nu boeken