Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.7

8.7 gebaseerd op 769 reviews
Nienke -29 sept
Pluspunten
Mooi park. Vriendelijke mensen. En afwisselend. Mooie ligging.
Suggesties
Duingalow wel wat gedateerd. Kastjes versleten in keuken ed. Zwembad: we konden er bijna niet uitkomen. Alle hokjes waren bezet, waardoor wij niet naar de centrale hal konden komen. Er zou een doorgang moeten zijn. Voelde niet echt veilig in de drukte.
linda -28 sept
W. Slotboom -23 sept
Pluspunten
Comfortabele duingalow. Fietsen in een prachtige omgeving met veel mogelijkheden.
Suggesties
Ramen en kozijnen aan de buitenkant waren vies en terras/tuin was rommelig. Terras was niet geveegd. Spinnenwebben rond afzuiging in de badkamer.
Ineke -22 sept
Pluspunten
Goed verzorgd en net park en camping. schoon toiletgebouw. We hebben echt genoten van ons verblijf op de camping en in het pretpark.
Suggesties
personeel in de frituur en in de eettentjes op het park wat meer ervaren is en goed Nederlands spreekt. In de frituur op de camping ging het mis met de bestelling. Op het park bij het bestellen van hamburger kregen we ook de foute bestelling en er stonden geregeld mensen in de rij waar het mis was gegaan waardoor je lang moest wachten.
Nick -02 okt
Pluspunten
Park is schoon en netjes
Suggesties
1 uur op patat gewacht. Langer dan de achtbaan (45 minuten). Bestellingen worden dubbel gebakken en daarna weggegooid zonder verder te kijken wie t nog meer besteld had. Slecht personeel. Ook zeer onvriendelijke ervaring mee... Kom niet meer terug hier
Stefan -26 sept
Pluspunten
Genoeg glijbanen
Suggesties
Parkeren is belachelijk duur. entree Kaartje is boven de €30. Dan moet je ook nog is extra betalen voor de sauna wat helemaal nergens op slaat.
JWC Dijkstra -09 sept
Pluspunten
Het is netjes en schoon en heel vriendelijk voor gehandicapten je kan je auto vlak bij parkeren wat heel fijn is en de huisjes zijn schoon en groot voor 4 personen NVT
Suggesties
NVT
ellen -08 sept
Pluspunten
Het pretpark geef ik een 8. De frietjes en het broodje hamburger ( helaas niet besteld bij laplace maar besteld in het park zelf , waren niet te eten . Het was niet lekker. Slablaadjes op broodje hamburger waren bruin. Broodje smaakte naar plastic . De kwaliteit van de snacks was zwaar onder de maat voor wat we moesten betalen . Volgende keer gaan we naar la place . We twijfelen of de hamburger wel goed was we hebben allebij nu buikpijn .
Suggesties
Kwaliteit verbeteren van de snacks
Leen -06 sept
Pluspunten
We hebben een super midweekje gehad. De combinatie van het subtropisch zwembad en de attracties in het park is heel leuk en savonds de prachtige shows door het animatieteam echt top.
Souad -26 aug
Pluspunten
Er is veel te doen , proper , vriendelijk personeel
Bezig met laden
Bezig met laden
Boeken