Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.6

8.6 gebaseerd op 799 reviews
E -28 jun
Geweldig park voor de hele familie!
Geweldig park en mooie rustige camping op kruipafstand van de attracties
theo Tuitel -27 jun
altijd zeer byzonder en fantastisch, ook al ben ik 85 jaar
Sinds rond 1950 kom ik al in Duinrell, met sta-caravan enz. enz. alle fases meegemaakt. Ga nog ieder jaar, maar nu in een Duingalow. Ik ben dan wel alleen, maar weet me uitstekend te vermaken, ook de omgeving om daar heen te gaan. Met de scootmobiel net Meyendell halen, daar opladen en weer terug door de mooie duinennatuur. Zorg die nodig is kan geregeld worden.
Nélina Brauckman -22 mrt
Geweldig!
Samen met mijn familie zaten we in 2 van de Premium Plus huisjes. De huisjes zijn zo mooi, ruim en heel leuk opgesteld. Het was ook erg schoon. We zaten dicht bij het park en het Tikibad. We hebben een geweldig weekend gehad met elkaar en dankzij Duinrell voor hun mooie faciliteiten en services!
sascha -09 mrt
Tikibad super!
Beetje huiverig na het lezen van niet zulke beste recensies afgelopen zondag met het gezin naar het Tikibad geweest, nou, het was top! Superschoon, kleedhokjes, toiletten, was echt prima in orde. Restaurant was een supersnelle bediening, en heerlijk patatjes met een snack gegeten. Wel aardig aan de prijs, maar dit is denk ik overal in pretparken aan de orde. We hebben een heerlijke dag gehad, wachtrijen vielen enorm mee, denk dat de langste wachttijd op deze zondag ongeveer een kwartier betrof. Heerlijke dag gehad.
M -27 feb
Heerlijk gezwommen, smerig eten!!!
Met partijtje ook wat gegeten gisteren bij het tikibad. Wat ontzettend smerig was dat! De hamburger was chemisch, met wat kleffe bende erop. De frikandel en de kipcorner waren ook niet te eten. Je zou denken kan niks mee mee zijn, maar dit zijn waarschijnlijk echt de aller goedkoopste snacks qua inkoop. De patat was niet gaar en niet lekker. Wel snel geholpen! Kortom; niet gaan eten, neem lekker zelf wat mee.
Bezig met laden
Bezig met laden
Nu boeken