Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.4

8.4 gebaseerd op 1032 reviews
Karlien Van Houtte -05 feb
Heerlijke vakanties
Drie jaar op rij gingen we met Pinksteren een lang weekend camperen op Duinrell. Maar in 2019 kloeg mijn dochter dat zo'n weekendje véél te kort was, dus boekten we voor 2020 een week in de zomer. Ondanks corona hadden wij een heerlijke, gevarieerde vakantie. We genoten van het attractiepark (3x na elkaar in de Dragon Fly en 's avonds nog in de botsboten) en het Tikibad, maar maakten ook mooie fietstochten - naar de zee, Meijendel, Den Haag, ... en genoten van het bos en de duinen.
Linda -29 jan
Alles wat je wilt op vakantie vind je bij Duinrell
Wij gaan voor het derde jaar op rij naar Duinrell. Leuk pretpark, fantastisch binnen zwembad en een prachtig nieuw gebouwd buiten zwembad. Goed ingericht op de huidige Corona- maatregelen. Zoals: een tijdslot voor het zwemmen. Hierdoor vind je zelfs in een drukke periode heerlijk de rust!
kim -29 jan
fantastische vakantie met veel plezier voor iedereen
Tweede jaar op rij dat we voor Duinrell hebben gekozen. Dit jaar was door de maatregelen wel wat anders, oa dat je vooraf moest reserveren voor het zwemmen. Maar ook dat de attracties minder mensen toelieten. Dit was even een aanpassing, vooral voor de kinderen maar dit heeft geen afbreuk gedaan aan de vakantie. Naast het fijne park is er in de omgeving veel moois te zien. Nadeel is dat Wifi niet standaard is bij elke accommodatie.
Ester -29 jan
Hele fijne camping
Mooie campingplekken in een prachtige omgeving. Echt even lekker er uit zonder uren te hoeven reizen.
Tiziana Evers -28 jan
Geweldig!
Ik vind Duinrell helemaal geweldig! Wij hebben hier een aantal keren een huisje gehuurd. De kinderen vermaken zich prima in het park, super veel glijplezier in het Tikibad en s'avonds ook erg gezellig bij de Plaza. Ook de omgeving vinden wij erg prettig. Den haag en vooral Wassenaarsslag. Mooie gezellige tijden gehad, wij komen zeker terug!
Carine -26 jan
Superfantastisch
Wij vonden het super leuk, het huisje netjes, leuke omgeving, leuk pretpark, super zwembad, vriendelijk personeel!!! Echt top
Bart -26 jan
Perfecte plek
Mooi schoon park en een ideale uitvalsbasis voor het strand en de stad Omgeving is zeer afwisselend. Perfect voor zonner, fietser of wandelaar.
Jacqueline -25 jan
Geweldig
Als ik thuis kom van een weekendje Duinrell ben ik weer helemaal opgekikkert
Ingrid -25 jan
De hele dag met de kinderen plezier hebben en mooie herinneringen maken!
Wij zochten een vakantiepark dichtbij onze woonplaats Delft, waar ook de kinderen een fijne tijd zouden hebben. Die plek hebben we zeker gevonden! Hoewel het al 6 maanden geleden is dat we er waren wordt er nog regelmatig over gesproken. Als eerste in de Falcon, mad Mill of dragon fly, als je zo je dag al begint is het goed. Dan nog in de middag zwemmen in het Tikibad met de super gave glijbanen maakt het feest compleet! En dan ‘s avonds na het eten nog een wandeling door het park heeft ook iets heel erg bijzonders. Het was echt genieten!
Bezig met laden
Bezig met laden
Nu boeken