Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.3

8.3 gebaseerd op 866 reviews
M.C. Leclaire -19 sept
Rekening houdend met de corona-beperkingen een fijne ervaring
Wij kwamen naar Duinrell via Omroep Max en vonden het erg jammer dat er geen gezamenlijke activiteiten waren, zoals vorig jaar, maar dat was dit jaar nu eenmaal niet anders. Wij stelden de compensatie van de vouchers voor La Place zeer op prijs, evenals de fles wijn en de gratis huurfiets. Wij vonden het verblijf in de duingalow zeer prettig, alles was voorhanden voor een midweek-verblijf. Wij vonden het wel jammer dat het restaurant helemaal, en de pizzeria en de Schaapskooi en de store gesloten waren na 16.00 uur. Telkens valt ons weer op, hoe vriendelijk en hulpvaardig het personeel is, in welke categorie dan ook!
Wendy -11 sept
Leuke midweek gehad
Super leuke midweek gehad. Duingalow voor huisdieren was netjes, schoon en uitgebreider dan ik dacht. Omdat wij na de zomervakantie gingen was het park vroeger dicht, maar was ook lekker rustig! Konden zo doorlopen bij attracties. Enige minpuntje vond ik dat Wi-Fi gekocht moest worden. Dat mag best incl tegenwoordig.
Bezig met laden
Bezig met laden
Nu boeken