Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.6

8.6 gebaseerd op 790 reviews
Laurens -20 dec
Pluspunten
Geweldig
Suggesties
Top vakantie gehad, komen zeker nog een keer terug!
Jolanda -20 dec
Pluspunten
De kinderen hadden lol. Ik had echt vakantie.
Suggesties
Voor de eerste keer een weekendje op Duinrell geweest en wat was het leuk! De kinderen hadden het hele weekend lol bij alle attracties, het Tikibad en het entertaiment team organiseerde echt hele leuke activiteiten. Maar ook voor mijn man en mij was er genoeg te doen: wandelen, fietsen, lekker eten en stiekem ook net zo hard gillen in de attracties en glijbanen.
Monique -20 dec
Pluspunten
Een vakantiepark waar voor iedereen iets te beleven is
Suggesties
Samen met mijn gezin naar Duinrell geweest voor een vakantie. Omdat dit de allereerste keer was vonden we het best spannend. Van vrienden hoorden we dat ze een leuke vakantie hebben gehad. Op hun aanraden hebben we een Duingalows voor 6 personen geboekt dichtbij het attractiepark. Dit was ideaal, want wij waren elke ochtend onze kinderen kwijt. De locatie is echt perfect dicht bij de attracties. Het entertainment was geweldig mijn kinderen kregen geen genoeg van Aladin de musical. Bij goed weer gingen we naar het buitendbad met glijbanen. Echt ideaal!
Jolanda -20 dec
Pluspunten
Ideaal!
Suggesties
Heerlijk midweekje weggeweest. Prachtige ligging zo vlak bij de duinen en het bos. Kinderen hebben heerlijk kunnen spelen in het park en het Tikibad. Al met al echte aanrader voor ieder gezin, midweekje duurde te kort!
Iris -20 dec
Pluspunten
Top vakantie!
Suggesties
Wij hebben een hele leuke mini-vakantie gehad, mooie Duingalow en perfecte ligging. Voor de kids helemaal geweldig dat het attractiepark zo dichtbij is zodat ze lekker zelf konden gaan. Tikibad ook echt super en Playa was leuk voor onze jongste van 6. Den haag en Leiden om de hoek dus ook nog even een dagje daarheen geweest. Echt een top vakantie!
Nicole Van Loon -18 nov
Pluspunten
Voor herhaling vatbaar
Suggesties
Mooi park, attracties in de natuur, uitgebreid zwembad. Alleen jammer van de beperkte openingsuren bv van de rodelbaan. Horeca is ook nog wel vatbaar voor wat verbetering. In het Tikibad kan je weinig gezonde dingen kopen. Duingalow was vernieuwd en de verwarming werkte deze keer ! :)
Elena -18 nov
Pluspunten
Tof!
Suggesties
Super leuk! Uitstekende zwembad!
Bezig met laden
Bezig met laden
Boeken