Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.4

8.4 gebaseerd op 1075 reviews
pc donders -28 jul
echt super
wat een fijne ervaring voor mijn dochter van 15 met autisme,door de autipas is alles heel soepel verlopen,het personeel werkt heel fijn mee,ze heeft echt een superleuke dag gehad,heel erg bedankt door een blije moeder!
Arjan -22 jul
Corona maakt het lastig
Wij zijn een dagje naar duinrell geweest en vond het nog goed te doen. Het was wel heel erg druk op het park maar veel minder druk dan dat het hoort te zijn. Ik sprak een hele vriendelijk meid en die zei tegen mij we moet ons houden aan de corona regels hoe lastig het ook is. Ik was een tijdje aan het kijken en vond het zo zielig hoe mensen zo bot kunnen zijn. Ze willen niet doorlopen, ze beginnen helemaal boos te worden en lopen alleen maar te zeuren dat ze makkelijk naast elkaar kunnen zitten. Vervolgen lopen ze wel allemaal te zeuren dat er geen 1,5 meter afstand wordt gehouden. Duinrell doet heel erg hun best en doen het super goed. Het grootste probleem ligt bij de instelling van de mens. Voor mij is en blijft duinrell een top park en erg hardwerken personeel!
Diana -21 jul
Super!
Wij zijn op dit moment in Duinrell vakantiepark huisje 574 voor een midweek. Heerlijk in het bos, rust en ruimte. Na best wel wat slechte recensies te hebben gelezen gingen we met gemengde gevoelens heen....maar wat een geweldig park! Ik begrijp bepaalde recensies echt niet, schoon sanitair, leuke accommodatie, fijn en schoon park, tuurlijk is het druk maar wat verwacht je dan? Privé atracctiepark? Als je dit boekt weet je toch dat je naar een druk bezocht park gaat en op bepaalde plekken in dit park geen rust en ruimte hebt? Wij ervaren het geweldig, met behulpzaam en vriendelijk personeel. Zit op dit moment op mijn wasje te wachten in een schone wassalon, Het Tikibad is geweldig en schoon, ook het buitenbad is super! Onze kids genieten volop en wij dus ook. Mooie omgeving en gezellige sfeer! Dus een tip wil je niet in de massa en toch een beetje rust? Boek dan heerlijk in de bossen, dan maar wat verder van het attractiepark maar wel echt genieten!
B. -02 jul
Het zwembad maakte veel goed.
Matige ervaring met een kind van 4,5 jaar. Lange rijen omdat attracties maar zeer beperkt gevuld worden terwijl 90% van de bezoekers kinderen zijn en die hoeven geen afstand te houden. Daarnaast ook niet alle attracties doorlopend open terwijl het goed druk was en er overal wachtrijen stonden. Verder wordt het park bijna geterroriseerd door grote meeuwen. Ik weet het die zitten aan de kust maar er wordt niets gedaan om deze besten het wat lastiger te maken (zorg dat ze nergens op kunnen zitten of plaats verschrikkers) nu kun je eigenlijk niet iets eten als je niet onder een parasol zit of staat. Aantal attracties voor kinderen <120 en zonder zwemdiploma is matig. Het Tikibad de was wel erg leuk en ook qua drukte goed te doen.
Bezig met laden
Bezig met laden
Nu boeken