Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.8

8.8 gebaseerd op 514 reviews
Lien -11 mrt
Pluspunten
Leuk attractiepark, tof zwembad. We kwamen in het laagseizoen voor een weekje overnachten in een duingalow. Duingalow is ok, maar zou vernieuwd mogen worden. Elke avond kregen we bezoek van een muis, gelukkig zijn we daar niet bang van. Omdat we niet in de schoolvakantie bij jullie verbleven was het relatief rustig in het park. Toch vonden we het jammer dat een bulldozer zijn snelheid niet echt aanpaste, terwijl deze rond de speeltuin heen en weer reed. Ook was de animatie heel beperkt (enkele dingen gingen niet door omwille van regenweer) en attractiepark gesloten. Maar al bij al zeker genoten van ons verblijf.
Suggesties
Alternatief animatie aanbod bij regenweer. Jammer dat in het Tikibad nergens geoefend kan worden zonder bandjes om een kind van 116cm om te leren zwemmen. Aparte zone hiervoor voorzien? Of tussen bepaalde uren?
Karel en Lisa -26 feb
Pluspunten
Heerlijk vakantiepark. De kinderen hebben elke dag genoten van het pretpark en Tikibad. We zijn vooral veel op pad geweest. Leiden en Den Haag zijn om de hoek.
Suggesties
De Budget Duingalow kon iets ruimer. Maar met lekker weer ben je weinig binnen.
26 feb
Pluspunten
Alles was prima geregeld.
Arjen -26 feb
Pluspunten
Leuk weekend gehad met ons gezin. De Duingalow was super mooi en schoon! De omgeving is prachtig, ik zou zo weer terug willen.
Suggesties
Geen
Yvonne -22 jan
Pluspunten
Mooie en schone chalets
Suggesties
Kerstsfeer in het park een stuk minder dan in 2014.
Nel -23 dec
Pluspunten
Geweldig dat je vanaf de camping zo het attractiepark inloopt, ideaal met onze kleinkinderen.
Suggesties
Modernisering van de speeltuin zou wel een verbeterpunt zijn.
Natasja -21 dec
Pluspunten
Mooie camping, ruime plekken, washokken, toiletten zijn mooi, verwarmd en schoon
Suggesties
Reactie van de kinderen......jammer dat de trampolines afgesloten zijn zodra t park dicht is.
Harrie -08 dec
Pluspunten
Super leuk zwembad voor de kinderen en volwassenen. Met name het nieuwe stuk voor de kids werd erg gewaardeerd. Mijn dochter (4) had het al maanden over Duinrell en dobberen in de bandjes. Dit was onze 2e keer tijden de RedbullKnockout dat we hier overnachten. En dat is zeker voor herhaling vatbaar.
Suggesties
Met name als je kleine kinderen hebt maak je savonds gebruik van de TV. De beeldkwaliteit was niet echt best.
Natasja -07 dec
Pluspunten
Leuk voor kinderen. Veel te doen op het park. Skelters, pretpark en tof zwembad. Vriendelijk personeel op het hele park, maar communicatie verbeteren. Zie verbeterpunt
Suggesties
Betere communicatie. Receptie was niet op de hoogte dat toen wij aankwamen eerste weekend nov ‘18 dat er nog meubels gebracht moesten worden. Aangekomen bij onze accomodatie was deze leeg
Youri -06 dec
Pluspunten
Zeer kindvriendelijk en proper park
Suggesties
Mss in het voorjaar het park iets langer open houden. Tip, winkeltje voldoende bevoorraden in het voorjaar.
Bezig met laden
Bezig met laden
Boeken