Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.3

8.3 gebaseerd op 877 reviews
D. -02 nov
Topzwembad, uitgebreidt en toch knus attractiepark, prima huisje en aardig personeel
We hebben een heerlijke midweek gehad. Lekker 3 keer 2 uur lang in Tikibad geweest en iedere dag een ronde in Duinrell attractiepark en door het duingebied gewandeld.
Richard -31 okt
Een spetterende week op Duinrell !
Samen met mijn zus en haar zoontje van 11 had ik een hele leuke midweek in Duinrell. Het voordeel van deze Corona tijd is dat er bijna geen wachtrijen waren en we onbeperkt konden genieten van de achtbanen, de zweefmolen, de rodelbaan en andere leuke attracties. En natuurlijk van de alle mooie glijbanen in het Tikibad! Dus Duinrell is zeker een aanrader!
Stijn -31 okt
Super fijn
Alleen jammer dat alle wc's op het park exact om 17uur dicht gingen voor de schoonmaak. Verbeterpunt, om 17.30 uur pas dicht laten gaan.
Gerina -23 okt
Geweldig
Wij waren met de herfstvakantie een midweek op het park. De duingalow was mooi ruim en netjes en op een mooie rustige locatie. Ondanks de corona maatregelen was het goed te doen op het attractiepark en in het tikibad. De kids vonden het geweldig en willen er graag nog een keer naartoe!!!
Carla -23 okt
Wij hebben erg leuke dagen gehad
Een erg mooie duingalow op een mooie plaats. Het tikibad ging met tijdsloten en daardoor geen overdreven drukte dat was erg fijn, net als bij het attractiepark waar het goed te doen was. De horeca was gesloten voor diner. Deze periode was voor ons gunstig maar niet voor jullie. Veel sterkte de komende tijd.
Elly -28 sept
Fantastisch
Alles was goed geregeld, vriendelijkheid, fijn de mailtjes met info vooraf, heel duidelijk alles. Park prachtig onderhouden.
Ingrid -27 sept
Helemaal top
Alweer het 5de weekend met vrienden op de camping gestaan. Ze zijn niet moeilijk, het was rustig op het park en in het Tikibad werden tijdsloten gebruikt. Even een gedoe met boeken als je met de hele groep tegelijk wil zwemmen, maar wat heerlijk dat je dan niet in de rij hoeft te staan als je van de glijbanen wil! We moesten ons vaste veld inruilen voor een ander veld, maar we kregen alle ruimte om iets anders te kiezen. Vriendelijk personeel, niet moeilijk als het 's avonds nog wat herrie was, in overleg kun je ver komen. Heel coulant. Helemaal top weekend gehad!
Wilma Swagers -27 sept
Teveel tijdvakken
Bij het hanteren van tijdvakken waarop bepaalde attracties open zijn, creëer je risicovolle drukke rijen. Gewoon alles hele dag open laten zodat iedereen op eigen initiatief kan gaan en staan waar hij wil. Op die manier geen volle rijen
Chantal -22 sept
Park kan leuk zijn als alles gewoon toegankelijk is
Vorige week vrijdag het park bezocht. Ik wist dat de attracties van 10 uur tot 16 uur open zouden zijn en had iets gelezen over afwisselend open. Om en dus, dacht ik... er bleken veel attracties pas na 13 uur open te gaan om vervolgens na een halfuur weer te sluiten. Dochter kon er na 1 ritje dus al niet meer in. Erg jammer want voor een kind van 3 is er qua attracties al niet heel veel aangezien je bijv. in de rodelbaan en botsauto’s maar met 1 persoon mag (of tot 17 jaar). De glijbaan waar je met de matjes vanaf kon was zo stroef dat je amper kon glijden. En de speeltuin is leuk, maar die hebben we thuis ook voor minder geld. Ook vond ik het vervelend dat de wc’s achter la place gesloten waren, dit lijkt mij een centraal punt. Lastig met kinderen of zoals ik, als je zwanger bent.
fam. Van Rooijen -21 sept
Was geweldig!
De kleinkinderen hebben het goed naar hun zin gehad, wilden volgend jaar weer. Het huisje was ook geweldig, zaten in de Residence!
Bezig met laden
Bezig met laden
Nu boeken