Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.7

8.7 gebaseerd op 757 reviews
Nathasja -19 aug
Pluspunten
Dagen vliegen om,overwegend zeer vriendelijk personeel,alles goed onderhouden,net en gezellig park in een zeer mooie wandelomgeving
Suggesties
Toiletten op het attractiepark,misschien standaard iemand erbij
Petra -17 aug
Pluspunten
geweldig attractiepark
Suggesties
buitenbad mooi opgeknapt
Anita -10 aug
Pluspunten
Prachtig tiki-bad Gezellig pretpark Ideaal voor de kinderen
Suggesties
Nachtlawaai op de camping
Chantal -07 aug
Pluspunten
Leuke velden.
Suggesties
Weinig sanitair, slecht plattegrond en snel verdwaald, het is soms heel onduidelijk waar je naar toe moet.
bj wilpshaar -02 aug
Pluspunten
Duinbungalows zijn erg mooi en goed ingericht.Tikibad buiten is een verbetering ,vooral bij mooi weer
Suggesties
veel auto's in het park
Brian -28 jul
Pluspunten
Leuk voor jong en oud Genoeg te doen Prachtig zwemparadijs Vriendelijk personeel Kwam hier zelf als kind (Toen ik 9 - 16 was) en kwam deze keer met mijn eigen 3 jongens (7, 9 en 16) en het was net als vroeger; ECHT gaaf!!
Suggesties
NA
Monique -27 jul
Pluspunten
Het park en zwembad, ruime campingplaats. Gezellig. Veel te beleven. Overal dichtbij.
Suggesties
Omheiningen camping. Te smal en te hoog. Onoverzichtelijk en gevaarlijk. Ook voor caravans, te kleine doorgang met indraaien
R. -09 aug
Pluspunten
Veel en leuke glijbanen
Suggesties
- veel te druk! Ze moeten echt een maximaal aantal bezoekets gaan toelaten of het limiet verminderen. Je kon nergens fatsoenlijk lopen zonder dat er een rij ontstond. Zelfs voor de trap naar het buitenbad (de enige manier om er te komen) stond een lange rij, want er is maar één smalle trap waar mensen omhoog en omlaag moeten. Voor alle glijbanen was uiteraard ook een lange rij. Dit had ik wel verwacht, want het is een hete zomerdag in de vakantie en ok had me er al op ingesteld. En het zou oké zijn als het klimaat binnen aangenaam was. - Het was binnen ontzettend benauwd. Ik ben meerdere snakkend naar zuurstof naar buiten gelopen! Normaal heb ik het nooit benauwd. Vanwege de sterke chloorlucht die binnen hangt kan je ook niet normaal ademhalen. Mijn zusje liep na een tijdje rond met een piepende ademhaling. Op die manier ga je niet van de glijbanen af. 1 je moet te lang in een benauwde omgeving wachten 2 als je de glijbaan ingaat ga je snel of het is nog benauwder waardoor je ook geen adem kan halen. In een zwembad, waar je heengaat van de glijbanen, is het dus niet mogelijk om van de glijbanen af te gaan zonder te snakken naar zuurstof. Ze moeten hoog nodig investeren in een betereklimaatbeheersing! - er stond een ontzettend lange rij voor de snackbar, je kan minimaal een uur in een bedompte lucht gaan wachten op je eten wat je daarna in die bedompte lucht mag gaan opeten. Buiten is eten namelijk niet toegestaan.. - alles bij elkaar was het niet het geld waard!
Marian -21 jul
Pluspunten
Elk jaar is weer een feestje met onze kleinkinderen een weekend Duinrell.
Suggesties
Zet een toilet juf neer en vervang de toilet brillen sommige zie er niet uit.
Goddy -19 jul
Pluspunten
Once in a lifetime experience.
Bezig met laden
Bezig met laden
Boeken