Beoordelingen van onze gasten

Lees hieronder wat onze gasten van Duinrell vinden! Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Wij nemen de feedback in jouw review zeer serieus en proberen altijd om Duinrell beter en beter te maken. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? Schrijf een recensie.

8.6

8.6 gebaseerd op 795 reviews
Nélina Brauckman -22 mrt
Geweldig!
Samen met mijn familie zaten we in 2 van de Premium Plus huisjes. De huisjes zijn zo mooi, ruim en heel leuk opgesteld. Het was ook erg schoon. We zaten dicht bij het park en het Tikibad. We hebben een geweldig weekend gehad met elkaar en dankzij Duinrell voor hun mooie faciliteiten en services!
sascha -09 mrt
Tikibad super!
Beetje huiverig na het lezen van niet zulke beste recensies afgelopen zondag met het gezin naar het Tikibad geweest, nou, het was top! Superschoon, kleedhokjes, toiletten, was echt prima in orde. Restaurant was een supersnelle bediening, en heerlijk patatjes met een snack gegeten. Wel aardig aan de prijs, maar dit is denk ik overal in pretparken aan de orde. We hebben een heerlijke dag gehad, wachtrijen vielen enorm mee, denk dat de langste wachttijd op deze zondag ongeveer een kwartier betrof. Heerlijke dag gehad.
M -27 feb
Heerlijk gezwommen, smerig eten!!!
Met partijtje ook wat gegeten gisteren bij het tikibad. Wat ontzettend smerig was dat! De hamburger was chemisch, met wat kleffe bende erop. De frikandel en de kipcorner waren ook niet te eten. Je zou denken kan niks mee mee zijn, maar dit zijn waarschijnlijk echt de aller goedkoopste snacks qua inkoop. De patat was niet gaar en niet lekker. Wel snel geholpen! Kortom; niet gaan eten, neem lekker zelf wat mee.
Laurens -20 dec
Geweldig
Top vakantie gehad, komen zeker nog een keer terug!
Jolanda -20 dec
De kinderen hadden lol. Ik had echt vakantie.
Voor de eerste keer een weekendje op Duinrell geweest en wat was het leuk! De kinderen hadden het hele weekend lol bij alle attracties, het Tikibad en het entertaiment team organiseerde echt hele leuke activiteiten. Maar ook voor mijn man en mij was er genoeg te doen: wandelen, fietsen, lekker eten en stiekem ook net zo hard gillen in de attracties en glijbanen.
Monique -20 dec
Een vakantiepark waar voor iedereen iets te beleven is
Samen met mijn gezin naar Duinrell geweest voor een vakantie. Omdat dit de allereerste keer was vonden we het best spannend. Van vrienden hoorden we dat ze een leuke vakantie hebben gehad. Op hun aanraden hebben we een Duingalows voor 6 personen geboekt dichtbij het attractiepark. Dit was ideaal, want wij waren elke ochtend onze kinderen kwijt. De locatie is echt perfect dicht bij de attracties. Het entertainment was geweldig mijn kinderen kregen geen genoeg van Aladin de musical. Bij goed weer gingen we naar het buitendbad met glijbanen. Echt ideaal!
Bezig met laden
Bezig met laden
Boeken