Informatie over jouw Duinrell-dag

Waar kan ik mijn baby verschonen? Is Duinrell rolstoelvriendelijk? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten voordat je Duinrell bezoekt!

Tickets

Koop vooraf je tickets online. Er is momenteel geen verkoop aan de kassa.

 

Tickets

Openingstijden

Voor het attractiepark en het Tikibad hanteren wij aparte openingstijden.

 

 

Openingstijden

 

Contact

Heb je vragen of ben je op zoek naar het adres, telefoonnummer of de route naar Duinrell? 

 

Contact

Parkreglement

Om ieders bezoek aan Duinrell zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij parkregels opgesteld. Met het betreden van Duinrell ga je akkoord met dit reglement.

 

Huisregels

Parkeren

Kom je met de auto? Er zijn voldoende parkeergelegenheden op Duinrell. Parkeren kost  €15,- per auto (per dag). Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. De eerste 90 minuten zijn gratis.  

 

 

Route

Fietsenstalling

Kom je op de fiets naar Duinrell? Links van de entree is een fietsenstalling. Hier kun je je brommer, scooter of fiets stallen.

Gevonden voorwerpen

Ben je een eigendom kwijtgeraakt en/of verloren op Duinrell? Wij helpen je graag om het weer terug te vinden. Vul het gevonden voorwerpen formulier in.

 

Formulier

Kluisjes

In het attractiepark vind je kluisjes naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi (€0,50 - €1.-). In het buitenbad kost een kluisje €1,-. De kluisjes in het Tikibad zijn gratis.

EHBO

Op Duinrell hebben we een EHBO-post in het Tikibad en in de receptie van het vakantiepark. Bij spoedeisende gevallen graag direct een van onze medewerkers aanspreken. Er zijn AED's aanwezig.

Met een baby

Verschonen
Je kleintje verschonen kan in de toiletten tegenover de Ballenzee, de toiletten achter de Schaapskooi (naast het Tikibad), de toiletten in Duinrell Plaza en in het Tikibad.
Luiers zijn te koop in de Superstore in Duinrell Plaza.

 

Voeden

Wil je in alle rust voeden? Ga dan naar het La Place restaurant in Duinrell Plaza. Wil je een flesje of potje opwarmen? In onze La Place restaurants is een magnetron aanwezig. De medewerkers in het restaurant helpen je graag verder.

Buggystalling

Buggy’s/kinderwagens zijn niet toegestaan in het Tikibad en in het Zomertheater, hier is een buggystalling aanwezig. Je kunt bij de kassa van het Tikibad voor €10,- borg een slot huren. Wij adviseren je om jouw baby in een Maxi-Cosi te vervoeren, deze mag wel worden meegenomen.

Met een beperking

Toegang tot attracties

Bijna al onze attracties* hebben een speciale invalideingang. Op vertoon van een Autipas of doktersverklaring krijg je toegang tot de attractie via deze invalideningang (meestal de uitgang). Bezoekers met een beperking mogen met één begeleider de attractie(s) bezoeken. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan de rest aansluiten in de reguliere wachtrij. Wanneer zij aan de beurt zijn, kom jij samen met jouw begeleider ook aan de beurt. 

* De Aqua Shute, Monorail en waterspin hebben geen speciale rolstoelingang en zijn niet toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel.

Rolstoelverhuur

Rolstoelen zijn voor € 4,00 te huur bij de Fietsverhuur (zolang de voorraad strekt). Let op€ 20,00 borg,  legitimatie vereist en Rolstoelen zijn (uitsluitend) telefonisch te reserveren: bel 070 5155 124.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Duinrell hoog in het vaandel. Daarom gelden er voor onze attracties en  glijbanen in het Tikibad veiligheidsregels. Het gebruik van attracties en glijbanen is op eigen risico.

 

Veiligheid

Huisdieren en honden

Neem je je huisdier of hond mee naar Duinrell? Dat mag, mits deze is aangelijnd en de Duinrell penning draagt (verkrijgbaar bij de kaartcontrole). Toegang tot het attractiepark kost  €6,50 per huisdier. Je bent verplicht om een 'opruimzakje' mee te nemen en te gebruiken.


In het Tikibad, de restaurants, Plaza en het Zomertheater zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Zwemspullen

Heb je een ticket voor toegang tot onze attracties én het Tikibad, en wil je eerst naar het attractiepark? Huur een kluisje of laat je zwemspullen liggen in de auto en haal ze later op (meld dit wel aan de kassa of Portier). Zwemspullen vergeten? Deze zijn te koop in de winkels in het attractiepark.

Toegangspoortjes Tikibad

Bij de ingang van het Tikibad werken wij met toegangspoortjes. Om deze toegangspoortjes te openen, dien je jouw ticket bij het betreden én bij het verlaten van het Tikibad zelf te scannen. Dit kan ook vanaf je mobiele telefoon.

Omkleedtijd Tikibad

De omkleedtijd voor en na het zwemmen is in totaal 30 minuten.

 

Overnachten

Maak van een dagje uit een weekendje weg of vakantie en blijf slapen op ons vakantiepark. We hebben Duingalows, Lodgetenten, een camping en verschillende groepsaccommodaties.

 

Vakantiepark

Roken

Roken is niet toegestaan in alle overdekte openbare ruimtes op Duinrell, in attracties, in de wachtrijen van attracties, in het Tikibad en in de verblijfsaccommodaties.

Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Bezig met laden