Blog

Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog: Alle papa’s verzamelen!

Waar jij jouw vader écht gelukkig mee maakt tijdens Vaderdag? Een bezoekje aan Duinrell!

Dagje Duinrell van Tess

Kijk mee tijdens een Duinrell vakantie-dag! Een dagje Duinrell van een bezoeker. Deze keer Tess, die samen met haar man en zoons (4 en 1 jaar oud) voor drie nachten een Duingalow boekte.  

15x vier je vakantie op Duinrell!

Nog geen vakantie geboekt? Maak het jezelf makkelijk en vooral heel leuk en kom naar Duinrell! Lees snel wat een vakantie op Duinrell onvergetelijk maakt!

Haal de smaak van Duinrells
La Place in huis!

De grote favoriet van velen: de panini kruidenroomkaas van La Place. En dan het liefst gegeten in de gezellige Schaapskooi op Duinrell. Goed nieuws: La Place deelt haar keukengeheimen met ons. Zo haal jij de smaak van Duinrell nu alvast in huis!

Lang, langer, langst: Pinksteren op Duinrell

De hele dag in de attracties, lekker spetteren in het Tikibad, de prachtige omgeving verkennen… Het liefst wil jij na een dagje Duinrell nooit meer naar huis! Goed nieuws: jij kunt een dagje Duinrell zo lang maken als je zelf wilt.

Moederdag op Duinrell

Zondag is het Moederdag. En waarmee ga jij je moeder verrassen? Met een dagje Duinrell natuurlijk! Want daar is hééél veel te doen voor je mams én natuurlijk ook voor jou. Zorg dat je deze dingen niet overslaat…

Lekker én makkelijk: koken op Duinrell

Het toppunt van vakantie? Eten in de buitenlucht! En nu het buiten zo mooi weer is, kun je niet wachten tot je voor je tent, caravan of Duingalow zit voor een lekker dinertje midden in de natuur. Vergeet vooral deze Duinrell eettips niet. Laat de zomer maar komen!

Koning van het Tikibad: Triton

Rood met blauwe megacones op twintig meter hoogte; megaglijbaan Triton is zelfs buiten het Tikibad niet te missen. Deze superspannende glijbaan is pas vorig jaar geopend en nu al de ongekroonde koning van het Tikibad. 

Terug in de tijd: de opening van Landgoed Duinrell

Hoera voor Duinrell! Op 19 april 1935 opende Duinrell voor het eerst haar poorten voor publiek. Sindsdien is er een heleboel veranderd. Maar… er zijn ook een aantal dingen hetzelfde gebleven. Weten wat? Lees snel verder!

Op je vakantie to do lijst

Een bos, een te gek attractiepark in de achtertuin, een spetterend zwemparadijs… ja op Duinrell heb je een héleboel. Maar… wist je dat Duinrell op een fantastische locatie ligt waar ontzettend veel moois gewoon om de hoek is te vinden? Kijk maar!

Groot feest voor kleine bezoekers: Nick Jr. Fandagen
Afgelopen weekend was het eindelijk zover: het grootste feest voor onze kleine bezoekers, de Nick Jr. Fandagen. We kregen bezoek van Dora, Shimmer & Shine, de hondjes van Paw Patrol en nog veel meer Nick Junior helden. Het werden twee onvergetelijke dagen voor de fans.
Vernieuwd: de benedenverdieping van Duinrell Plaza
Als je binnenkomt bij Duinrell Plaza zie je ’m gelijk: de imposante trap naar de benedenverdieping. De hoogste tijd om die eens af te dalen, want daar beneden is het supergezellig!
Glamping in onze nieuwe Luxe lodgetenten
Ben jij het type dat dol is op de natuur, maar bij wie het zweet al op de rug staat bij het lezen van het woord tent? Speciaal voor jou hebben we de nieuwe, luxe lodgetenten op ons mooiste campingveld: het Natuurkampeerterrein.
Start nieuwe seizoen
Op 24 maart is het weer zover: tijd voor een spetterend nieuw seizoen op vakantie- en attractiepark Duinrell! Met ons prachtig vernieuwde Tikibad, de gigaglijbanentoren in de speeltuin en toffe attracties is één ding zeker: na een dagje Duinrell wil jij #nooitmeernaarhuis!
Blije eieren gezocht!
Het is bijna Pasen en dat betekent: feest op Duinrell! Het attractiepark draait weer op volle toeren, het Tikibad is elke dag geopend, je kunt eieren zoeken in het bos en speciaal voor de kleintjes organiseren we de Nick Jr. Fandagen. Daar moet je meer van weten!
Bezig met laden