Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Family Fun Familie Vloggers op Duinrell!
20-01-2020
In oktober waren Family Fun Familie Vloggers op Duinrell en beleefden zij de grootste lol met de attracties en.. dino's! In het Tikibad roetsjen ze van alle glijbanen! Kijk je gezellig mee?
Slapen op Duinrell? Dat kan!
13-01-2020

Slapen op Duinrell is een groot feest! De enige vraag is dan nog: welke slaapplek kies je? Geen keuzestress, we leggen je de verschillen uit.

10x waarom een vakantie op Duinrell supertof is!
10-01-2020

Nog geen vakantie geboekt? Komt dat mooi uit! Want Duinrell is de tofste vakantiebestemming van de wereld. Oké, we zeggen het zelf, máár we hebben wel zeer goede argumenten. 

Tuberides in het Tikibad!
06-01-2020
Tuberides is langs geweest in het Tikibad en heeft daar prachtige beelden gemaakt van alle glijbanen in het glijbanenparadijs! Bekijk de video en roetsj mee van iedere glijbaan.
Nieuw op Duinrell in 2020!
19-12-2019
We zijn altijd bezig om Duinrell nóg leuker te maken. Ook in 2020 blijven we vernieuwen. Bekijk hier wat er verandert!
Geef een Duinrell-vakantie als kerstcadeau!
12-12-2019
Liggen alle kerstcadeaus al onder de boom? En ligt er ook een cadeau onder de kerstboom dat leuk is voor het hele gezin? Onze tip: geef een Duinrell-vakantie cadeau. We leggen je uit waarom het slim is om nu te boeken en we geven je gelijk ook wat inpaktips.
Bezig met laden
Bezig met laden