Duinrell "lanceert" zomershow met astronautenact

 

19 juli 2019 - Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong zijn eerste voet op de maan en nu precies 50 jaar later lanceert Duinrell een nieuwe zomershow, waarbij illusionisten Scott en Muriel als astronauten op avontuur gaan. De show van de Accidental Illusionists Scott & Muriel belooft een spetterende show te worden. 

 

Zomershow op Duinrell

De zomervakantie is voor veel scholieren begonnen en dat betekent extra veel plezier op Duinrell. Alle attracties zijn dagelijks geopend en het Tikibad is uitgebreid met een nieuw buitenbad met vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis.


Extra op Duinrell is dat van 20 juli tot en met 1 september drie keer per dag de magieshow van Scott & Muriel te zien is in het Zomertheater van Duinrell. Scott & Muriel stappen in hun eigen ludieke spaceship en gaan vanaf Cape Duinrell op avontuur. “Meer zeggen we niet, anders verklappen we te veel en dat is jammer als je de show nog wilt zien …”, licht een woordvoerster van Duinrell toe.

 

zomershow met goochelaars op Duinrell

 

Scott & Muriel

2019 is sowieso al een bijzonder jaar voor Scott & Muriel, want zij werken nu precies 20 jaar samen. Scott & Muriel noemen zichzelf “The accidental Illusionists”, volgens eigen zeggen: illusionisten die zichzelf niet al te serieus nemen. Alles in hun shows gaat mis, maar in praktijk wordt de show zorgvuldig gepland en geconstrueerd om de perfecte illusie van een hilarische mislukking te creëren. ‘Alles draait om het verrassen van mensen, het publiek aan het lachen krijgen en ze vervolgens enorm verbazen met onze magie’, licht de Nederlandse Muriel Brugman toe. In 1999 zijn Scott & Muriel de samenwerking aangegaan. Tijdens hun carrière werden ze Wereldkampioen en wonnen ze talloze prijzen in Monte Carlo tijdens het Internationale Circus Festival.

 

Over Duinrell

Duinrell staat voor passie, puur en plezier. Met 1,4 miljoen bezoekers in 2018 is Duinrell het een na grootste attractiepark van Nederland in bezoekersaantallen. Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met 21 unieke glijbanen, binnen én buiten, en kids waterpark Playa is het Tikibad het grootste indoor waterpark van de Benelux.

 

Voor meer informatie of vragen:

Lisanne: 070 5155 155

Of mail direct naar: [email protected]

 

Noot voor de redactie

Bijlagen: foto vrij van copyright

Bezig met laden