Subtropisch zwembad in Nederland

In ons subtropische zwembad het Tikibad valt de temperatuur nooit onder de 30 graden, zo blijf je lekker warm terwijl je in volle vaart door onze 20+ glijbanen raast!. Wanneer je een vakantie boekt bij Duinrell is dit subtropische zwembad inbegrepen bij je verblijf. Ook is het mogelijk om tickets voor dit subtropisch zwembad te kopen. Hoe je ook naar het Tikibad komt het wordt eindeloos genieten!

Subtropisch zwembad: Het Tikibad

Benieuwd naar de voordelen van het Tikibad? Hieronder staan een aantal unieke kenmerken van het grootste subtropische zwembad van Nederland:

 

De voordelen van het Tikibad:

  • Temperaturen boven de 30 graden
  • Meer dan 1,5 km glijbaanplezier
  • 16 gave glijbanen
  • Waterpark Playa voor de kleintjes zonder diploma
  • Verwarmd speelbad
  • Turkse stoombaden
  • Relaxen in onze whirlpool

 

Koop tickets

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Een vakantiepark met subtropisch zwembad leent zich perfect voor een vakantie met kinderen. Tijdens je verblijf op vakantiepark Duinrell krijg je gratis toegang tot het Tikibad (camping gasten betalen een verlaagd tarief van €6,50 p.p.). Met meer dan 20 glijbanen, waterpark playa voor kleine kinderen en bubbelbaden is er voor iedereen in de familie iets om naar uit te kijken. Het hele gezin zal gegarandeerd plezier beleven aan ons vakantiepark met subtropisch zwembad.

 

Boek je vakantie nu

Camping met subtropisch zwembad

Ben je opzoek naar een camping met subtropisch zwembad? Lees dan snel door want camping Duinrell heeft het grootste subtropisch zwembad van de Benelux. Met meer dan 1,5 kilometer glijbaan plezier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in subtropische temperaturen. Wanneer je een campingplaats boekt bij Duinrell krijg je voor een gereduceerd tarief toegang tot het Tikibad. 

 

Camping vakantie

Alles over het Tikibad

Alles over het Tikibad

Subtropisch zwembad Zuid-Holland 

Het grootste subtropische zwembad van Zuid-Holland vind je bij Duinrell, het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux. Ook hebben wij sinds kort een speciaal subtropisch zwembad voor kleine kids! Waterpark Playa is nergens dieper dan 15 centimeter hierdoor kunnen kinderen zonder zwemdiploma al kennismaken met het plezier van een subtropisch zwembad! Dus twijfel niet langer en kom naar Duinrell met de kids en geniet van een subtropisch zwembad in Zuid Holland. 

 

Op zoek naar een subtropisch zwembad in de buurt? 

Duinrell gelegen in Wassenaar heeft het grootste waterpark / subtropisch zwembad van de Benelux, hier vind je maarliefst 20+ glijbanen, een subtropisch waterpark voor de kleintjes zonder zwemdiploma en kan je heerlijk badderen in het bubbelbad en golfslagbad. Kaartjes voor het Tikibad zijn uitsluitend online te koop. Boek je een verblijf op Duinrell dan krijg je afhankelijk van welk type verblijf je boekt, gratis toegang tot het Tikibad. Wil je meer informatie over het subtropisch zwembad van Duinrell? Klik dan snel op onderstaande button!

 

Koop tickets

Bezig met laden
Tickets