Medewerker attractiepark

Vacature medewerker attractiepark bij Duinrell

Ben je op zoek naar een leuke baan als medewerker in het attractiepark van Duinrell? Bekijk snel de vacature hieronder en solliciteer direct!

Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar een begrip in de vrijetijdsbesteding. Duinrell is een middelgroot familiebedrijf waar passie, puur en plezier de kernwaarden zijn. De cultuur is no-nonsens, nuchter en draagt een warm informeel karakter waarbij de gast en het verzorgen van een fijne familievakantie of leuk dagje uit centraal staat! Een baan op Duinrell biedt je een unieke werksfeer, afwisseling en collegialiteit.

 

Functieomschrijving

 

Als medewerker attractiepark houd je toezicht of bedien je verschillende attracties. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en daarom houd je niet alleen toezicht maar geef je ook echt aandacht aan onze gasten. Verder zorg je er natuurlijk voor dat de attracties en het park schoon zijn.

In het attractiepark zijn ook verschillende winkel- en gamelocaties te vinden, als medewerker attractiepark kun je ook hier ingedeeld worden. Dan ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diverse artikelen zoals merchandise en food & beverage. Hier komen kassawerkzaamheden bij kijken. Tevens verstrek je informatie over Duinrell in het algemeen en voorzie je de gast van speluitleg en begeleiding bij de game-locaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel- of gamelocatie tip-top in orde is en dat de gast met een tevreden gevoel de dag vervolgt. 
 

Wat vragen wij?

Dat gastvriendelijkheid bij jou op nummer 1 staat. Je bent uiteraard servicegericht en je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je bent stressbestendig, zelfverzekerd en je hebt een goede manier van communiceren. Je komt terecht in een leuk team met een gezellige werksfeer.

 

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

 

Solliciteer direct!

Selecteer op de volgende pagina deze vacature.

Bezig met laden