medewerker milieudienst

vacature medewerker milieudienst duinrell

Kom werken op Duinrell! We zoeken een medewerker milieudienst die ons park schoon houdt. Bekijk snel de vacature hieronder en solliciteer direct!

Medewerker milieudienst

Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar een begrip in de vrijetijdsbesteding. Duinrell is een middelgroot familiebedrijf waar passie, puur en plezier de kernwaarden zijn. De cultuur is no-nonsens, nuchter en draagt een warm informeel karakter waarbij de gast en het verzorgen van een fijne familievakantie of leuk dagje uit centraal staat! Een baan op Duinrell biedt je een unieke werksfeer, afwisseling en collegialiteit.

 

Een kikkerfris Duinrell

Schoon staat heel hoog in het vaandel op Duinrell. Deze afdeling verzorgt het legen van afvalbakken, het schoonmaken van o.a. straatmeubilair, sloten, dakgoten en de kampeervelden. Naast het schoon houden van het park controleer je elke ochtend voor de opening van het park of de attracties naar behoren werken. 

 

Wat vragen wij?

Je houdt van aanpakken, je bent fysiek sterk en hebt bij voorkeur enige schoonmaakervaring. Verder ben je uiteraard zeer gastvriendelijk en ben je ook beschikbaar in het weekend.  

Wij hebben voor deze functie de voorkeur voor kandidaten die in het bezit zijn van een rijbewijs B.

 

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!


Solliciteer direct!

Selecteer op de volgende pagina deze vacature.

Bezig met laden