toezichthouder zwembad (Tikibad)

Vacature toezichthouder zwembad (Tikibad) Duinrell

Kom werken op Duinrell! We zoeken een gastvriendelijke toezichthouder voor ons Tikibad. Lees hieronder de vacature en solliciteer direct.

Toerzichthouder zwembad (Tikibad)

In het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux houd je toezicht in het zwembad en bij de spectaculaire glijbanen. Je let op de veiligheid van onze gasten en je geeft ze informatie over het Tikibad / Duinrell. Ook werk je mee aan het schoonhouden van het zwembad. Je bent een echte gastheer / gastvrouw en zorgt ervoor dat al onze gasten een leuke dag of verblijf hebben. 

 

Wat vragen wij?

  • Uiteraard ben je in het bezit van een zwemdiploma en bij voorkeur in het bezit van een diploma zwemmend redden (niet vereist).
  • Je bent sportief, stressbestendig, zelfverzekerd en communicatief vaardig. Verder ben je uiteraard een echte gastvrouw of gastheer. 
  • In verband met het vele contact met onze ook buitenlandse gasten heb je kennis van de Engelse taal en heb je enige kennis van de Duitse taal.
  • Voor deze functie moet je minimaal 18 jaar zijn.

 

Wat Duinrell-medewerkers zelf het leukst aan hun werk vinden?

Dat elke dag anders is en dat je heel veel leuke mensen ontmoet. Wil je dus zeker weten dat je een superleuke zomer hebt én wil je ook nog geld verdienen? Kom dan werken in het Tikibad of bekijk onze andere vacatures. Wie weet sta jij binnenkort te schitteren als een van Duinrells nieuwste medewerkers.  

 

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!

 

Solliciteer direct!

Selecteer op de volgende pagina deze vacature.

Bezig met laden