Tikibad & winterattracties

Ook in de winter geniet je op Duinrell. Ons tropische Tikibad is open en in een aantal weekenden en in de schoolvakanties zijn onze winterattracties open, dit is een bonus bij je Tikibad bezoek. Kom avontuurlijk glijden van maar liefst 16 binnen-glijbanen, samen spelen in kids waterpark Playa en maak onvergetelijke herinneringen in de attracties. Daar kikker je van op!

Tikibad

Tikibad
Grootste waterpark van de Benelux!
  • 16 binnen-glijbanen
  • Kids waterpark Playa (ook voor <1.20m!)
  • Combineer je bezoek met winterattracties

Winterattracties

Winterattracties
Meer dan 20 winterattracties
  • Stoere attracties en achtbanen voor durfals
  • Heel veel avonturen voor de kleintjes
  • Vanaf 18 februari weer geopend
Ontdek het park

Ontdek het park

Attracties voor jong en oud

Begin je Duinrell-dag in het attractiepark! Je vindt er heel veel attracties voor groot en klein. Waaghalzen ontdekken tussen de bomen de spectaculaire attracties en achtbanen! Ook voor de kleintjes valt er genoeg te beleven: van klim- en speeltoestellen in de grote speeltuin tot leuke attracties en shows in het park. Plan alvast waar je heen gaat aan de hand van de plattegrond.

 

Koop nu je tickets!

Grootste waterpark van de Benelux!

Vanaf het attractiepark loop je zo het tropische Tikibad in. Met 21 waterglijbanen is het Tikibad het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!  Met zó veel glijbanen verveel je je geen moment! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. In de zomer is het vernieuwde buitengedeelte open. Speciaal voor jonge kinderen onder de 1.20m is er Kids Waterpark Playa. Vier glijbanen en een megawaterval zorgen voor oneindig waterspeelplezier voor de kleintjes.

 

Koop nu je tickets!

Wat zijn de openingstijden van Duinrell?

De openingstijden van het Tikibad verschillen per dag. Kijk op deze pagina voor de huidige openingstijden.
 

Is het attractiepark in de winterperiode open?

Jazeker! Het attractiepark is geopend in de winterperiode. Dat wordt dus genieten van de geopende winterattracties, maar ook het Tikibad, deze is ook geopend.
Bezig met laden
Tickets