21-12-2022
Algemeen

Het is weer tijd voor de kerstvakantie!

Tijdens de kerstvakantie is Duinrell elke dag geopend en is er extra veel leuks te beleven. Van zwemmen in het tropische Tikibad tot het roosteren van marshmallows boven het kampvuur, we hebben het allemaal voor je opgeschreven in dit blog. 

Ontsnap aan de kou in het tropische Tikibad

In het Tikibad is het altijd tropisch warm.  Glij samen van de 16 binnen-glijbanen, kom tot rust in de Lazy River of spring over de golven in het Golfslagbad. Een warm gevoel is gegarandeerd! In de kerstvakantie is het Tikibad elke dag open

 

Winterattracties open!

Wist je dat de Winterattracties geopend zijn mits het weer het toelaat en toegang tot het attractiepark is inbegrepen bij jouw Tikibad Ticket! Dat is dubbel zoveel pret! Ben je niet zo van het zwemmen maar wil je wel genieten van de winterattracties? Je kan natuurlijk ook gewoon een los ticket kopen voor het attractiepark. 

 

 

Marshmallows roosteren bij het kampvuur

In de kerstvakantie wil je toch niks liever dan gezellig knus samen zijn? Rooster marshmallows rond het kampvuur en geniet van heerlijke warme drankjes. Voel de winterse gezelligheid op ons landgoed.

 

Beleef Duinrell in het donker

Op woensdagavond en vrijdagavond beleef je Duinrell op een wel héél speciale manier! Dan zijn we namelijk extra lang geopend, en zodra de schemering valt wordt een deel van het attractiepark magisch verlicht! Maak een avondritje in jouw favoriete attractie en swing mee met de Silent Disco op het Winterplein. Dat wil je niet missen!

 

Kerstvakantie tickets vanaf €17,50

 

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

 

 

Bezig met laden