Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Nieuw deze winter: Duinrell in the Dark!
02-12-2020
Zin in een gezellige winteravond? Kom op zaterdagavond genieten van Duinrell in the Dark en beleef onze attracties zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: verlicht in het donker!
Top 10 activiteiten in de omgeving
29-10-2020
We zijn best wel trots op onze locatie. Ons Landgoed ligt midden in de Nationaal Park Hollandse Duinen, uitgeroepen tot één van de mooiste natuurparken van Nederland.
Dino's op Duinrell
23-09-2020

Roarrr… in de maand oktober wordt Duinrell bestormd door gigantisch grote dino’s. Sta oog in oog met een T-Rex, raas vanuit de achtbaan langs een Spinosaurus en ga met een leerzame speurtocht op zoek naar alle andere prehistorische reuzen.

7x Daarom kom jij deze herfstvakantie naar Duinrell!
27-08-2020

De zomervakantie ging ook dit jaar weer véél te snel voorbij. Een heel goede reden om alvast wat te plannen voor de herfstvakantie, toch? Na het lezen van deze zeven redenen weet jij wel waar jij je herfstvakantie viert: op Duinrell natuurlijk!

85 jaar Duinrell!
10-07-2020
Dit jaar bestaat ons familiebedrijf al 85 jaar! En in de tussentijd is er héél veel gebeurd. In dit blog duiken we terug de geschiedenis in van 85 jaar Duinrell.
Tips voor een gezellig dagje Delft
01-07-2020
Zin om er een dagje op uit te gaan? Delft is een onwijs gezellige stad. Er is voor iedereen wat te doen. Van het bezoeken van musea tot op het terras zitten op de Beestenmarkt. Bekijk hier de tips voor Delft!
Bezig met laden
Bezig met laden