Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Nieuw in 2022
21-01-2022

Elk jaar maken we ons landgoed nog iets mooier, leuker en gezelliger voor onze gasten. Dus ook dit jaar zitten we niet stil en blijven we innoveren en vernieuwen. Benieuwd naar alle vernieuwingen van dit jaar? Lees dan snel verder.

Duinrell's winterseizoen
19-11-2021
Heb je tijdens de lange winterweekenden niets te doen? Goed nieuws! Er is deze maanden heel veel te beleven op landgoed Duinrell. 4 tips op een rij:
Versoepelingen vanaf 25 september
24-09-2021
We hebben goed nieuws! Vanaf zaterdag 25 september kunnen we de coronamaatregelen op Duinrell versoepelen. Wat betekent dit voor jou als bezoeker?
Attracties spectaculair uitverlicht!
16-09-2021
Zin in een gezellige winteravond? Kom op zaterdagavond genieten met het hele gezin en beleef onze attracties zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: spectaculair verlicht!
Enzo Knol bleef slapen op Duinrell!
10-09-2021
Enzo Knol bleef samen met zijn vrienden slapen op ons vakantiepark. Hij had de attracties en het Tikibad helemaal voor zichzelf! Benieuwd hoe dat ging? Check snel zijn Duinrell-vlogs!
In de spotlights: Duinrell Plaza
24-06-2021
Duinrell Plaza is het bruisende hart van ons vakantiepark en je kunt hier de hele dag terecht. Zo haal je in de ochtend verse broodjes in de Superstore en geniet je van een avond vol gezelligheid in onze eigen Duinrell Pub. Hoogste tijd dus om een van onze favoriete plekjes van het park in het zonnetje te zetten.
Bezig met laden
Bezig met laden