Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

In de spotlights: Duinrell Plaza
24-06-2021
Duinrell Plaza is het bruisende hart van ons vakantiepark en je kunt hier de hele dag terecht. Zo haal je in de ochtend verse broodjes in de Superstore en geniet je van een avond vol gezelligheid in onze eigen Duinrell Pub. Hoogste tijd dus om een van onze favoriete plekjes van het park in het zonnetje te zetten.
Videoregistratie Kwakus Kwebbel Show
05-05-2021
Vanaf nu kijk je de Kwakus Kwebbel Show gewoon thuis vanaf de bank óf nog leuker: vanuit je Duingalow of tent op ons vakantiepark. Speciaal voor al onze fans hebben we een mooie videoregistratie gemaakt van de show. Je kunt ‘m vanaf nu kijken op YouTube en op ons Duinrell TV-kanaal.
De geschiedenis van Rick de Kikker
25-03-2021
Rick de Kikker is de held van menig Duinrell-bezoeker én dat is ook niet zo gek: met zijn grote groene armen en zijn zachte jas is Rick de Kikker ook heerlijk om mee te knuffelen. Maar hoe kwam onze grote kikkervriend eigenlijk op Duinrell? We nemen je mee terug in de tijd.
Backstage bij het onderhoud van de Splash
11-03-2021
In de zomer staat de Splash natuurlijk in het teken van héél veel water. Maar de afgelopen weken was het water nergens te bekennen. We voerden groot onderhoud uit. Ronald van onze Technische Dienst vertelt wat er allemaal is gebeurd.
Leuke wandelroutes rondom Duinrell
05-03-2021
Als je op vakantie bent op Duinrell, dan slaap je midden in Nationaal Park Hollandse Duinen. Een uniek gebied waar landgoederen, duinen, bosgebieden, pittoreske dorpen en grote steden elkaar afwisselen. Kortom: een veelzijdige omgeving vol mooie wandelroutes. Wij hebben acht afwisselende routes voor met de hele familie voor je op een rijtje gezet. Alvast veel wandelplezier!
Haal het Duinrell plezier in huis
25-02-2021
De temperaturen stijgen en het mooie lenteweer komt er aan! Jammer genoeg zijn onze attracties en het Tikibad nog gesloten, anders hadden we je heel graag op ons landgoed gezien. We missen jullie! Mis jij ons ook? Lees dan verder, want met onze 4 tips haal je het Duinrell-plezier gewoon in huis.
Bezig met laden
Bezig met laden