Duinrell Blog vol inspiratie

Met deze Duinrell Blog vertellen we je de laatste nieuwtjes, krijg je een kijkje achter de schermen en lees je verhalen van onze gasten.

Blog

Attracties spectaculair uitverlicht!
16-09-2021
Zin in een gezellige winteravond? Kom op zaterdagavond genieten met het hele gezin en beleef onze attracties zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: spectaculair verlicht!
Enzo Knol bleef slapen op Duinrell!
10-09-2021
Enzo Knol bleef samen met zijn vrienden slapen op ons vakantiepark. Hij had de attracties en het Tikibad helemaal voor zichzelf! Benieuwd hoe dat ging? Check snel zijn Duinrell-vlogs!
In de spotlights: Duinrell Plaza
24-06-2021
Duinrell Plaza is het bruisende hart van ons vakantiepark en je kunt hier de hele dag terecht. Zo haal je in de ochtend verse broodjes in de Superstore en geniet je van een avond vol gezelligheid in onze eigen Duinrell Pub. Hoogste tijd dus om een van onze favoriete plekjes van het park in het zonnetje te zetten.
Videoregistratie Kwakus Kwebbel Show
05-05-2021
Vanaf nu kijk je de Kwakus Kwebbel Show gewoon thuis vanaf de bank óf nog leuker: vanuit je Duingalow of tent op ons vakantiepark. Speciaal voor al onze fans hebben we een mooie videoregistratie gemaakt van de show. Je kunt ‘m vanaf nu kijken op YouTube en op ons Duinrell TV-kanaal.
De geschiedenis van Rick de Kikker
25-03-2021
Rick de Kikker is de held van menig Duinrell-bezoeker én dat is ook niet zo gek: met zijn grote groene armen en zijn zachte jas is Rick de Kikker ook heerlijk om mee te knuffelen. Maar hoe kwam onze grote kikkervriend eigenlijk op Duinrell? We nemen je mee terug in de tijd.
Backstage bij het onderhoud van de Splash
11-03-2021
In de zomer staat de Splash natuurlijk in het teken van héél veel water. Maar de afgelopen weken was het water nergens te bekennen. We voerden groot onderhoud uit. Ronald van onze Technische Dienst vertelt wat er allemaal is gebeurd.
Bezig met laden
Bezig met laden