Duinrell's winterseizoen

11-01-2022
Algemeen

Dit is Duinrell deze winter. Kom je ook?

Heb je tijdens de lange winterweekenden niets te doen? Goed nieuws! Er is deze maanden heel veel te beleven op landgoed Duinrell. 4 tips op een rij:

1 – Kom heerlijk opwarmen in het Tikibad 

Ons tropische Tikibad is natuurlijk open deze winter! Kom avontuurlijk glijden van maar liefst 16 binnen-glijbanen en opwarmen in het bubbelbad. Of dein mee op de golven van het Golfslagbad. Daar kikker je van op! Speciaal voor kinderen tot 12 jaar is er het kids waterpark Playa. Daar is het veilig glijden en spetteren.
Koop je een kaartje voor het Tikibad? Dan heb je ook gratis toegang tot het spectaculair verlichte attractiepark. Zo geniet je extra lang op Duinrell. 

 

 

2 – Ga los in magisch verlichte attracties 
Tot en met 19 december geniet je op zaterdag en zondag op ons landgoed van 11.00 tot 18.00 uur van de winterattracties. Krijg een adrenalinekick in de Falcon, geniet van een geweldig uitzicht over het park in het Kikkerrad of kom naar Rick’s Fun Factory voor overdekt speelplezier. Om je winterdag extra speciaal te maken, worden de attracties magisch verlicht als de avond valt.
Let op! De winterattracties zijn afwisselend open. Check de Duinrell-web-app om te zien welke winterattracties wanneer open zijn tijdens jouw bezoek. 

 

Check hier de web-app

 

 

3 – Beleef Duinrell in winterse sferen 

De sfeervolle winteravonden op Duinrell zijn een beleving voor iedereen. Je kunt over de kop gaan in een van de adembenemend mooi verlichte attracties, maar ook een rustiger avontuur beleven. Speel bijvoorbeeld een gezellig potje air hockey in Funworld of daag elkaar uit voor een potje Moonlight Midgetgolf onder de sterrenhemel. De achttien midgetgolfbanen zijn magische verlicht door fakkels.  

Geniet tijdens het koude winterweer van een kop warme choco, heerlijke glühwein of geroosterde marshmallows op het winterplein. Vergeet niet om de sterren van de hemel te dansen en mee te zingen met jouw favoriete nummers in de silent disco. 

 

 

 

– Maak er een gezellig winterweekend van: blijf slapen! 
Aan een dag niet genoeg? Blijf slapen in een van onze sfeervolle Duingalows en geniet het hele weekend lang van winters Duinrell. Tijdens je verblijf heb je altijd toegang tot de winterattracties en twee keer twee uur toegang tot het tropische Tikibad.
Daarnaast heeft Duinrell je nog veel meer te bieden. Kom gezellig bowlen in de Pub, ga heerlijk uit eten in een van de restaurants of maak een sportieve fietstocht door de duinen. Doe ook mee met een van de coronaproof winteractiviteiten die ons entertainmentteam organiseert!
Boek je nu? Dan krijg je gratis een extra wintercadeau t.w.v. €75,- bij een weekend of vakantieweek.

 

 

Kortom, een bezoek aan Duinrell mag niet ontbreken deze winter.

 

Boek hier je tickets              Check de openingstijden

 

Coronamaatregelen 
Om ieders bezoek aan Duinrell prettig en veilig te laten verlopen, vragen we je elkaar de ruimte te geven en 1,5 meter afstand van andere bezoekers te houden. Voor toegang tot het attractiepark en het Tikibad heb je een QR-code nodig.Het dragen van mondkapjes is verplicht in alle publieke binnenruimtes.Voor alle actuele coronamaatregelen ga je naar FAQ-pagina op onze website. 

Bezig met laden