Nieuw in 2022

21-01-2022
Algemeen

Nieuw bij Duinrell in 2022

Elk jaar maken we ons landgoed nog iets mooier, leuker en gezelliger voor onze gasten. Dus ook dit jaar zitten we niet stil en blijven we innoveren en vernieuwen. Benieuwd naar alle vernieuwingen van dit jaar? Lees dan snel verder. 

1- Nieuwe Lodgetenten

Vooral ons vakantiepark pakken we dit jaar goed aan. We krijgen er nieuwe soorten lodgetenten en aantal hippe Airstreams bij. Zo is er een geschikt verblijf voor iedereen.

 

De Airstream

Allereerst krijgen we er dit jaar maar liefst drie nieuwe Airstreams bij. De Airstream is een iconisch kampeermiddel en is compleet ingericht met gezellige zithoek, tweepersoonsbed, elektrische verwarming, airco, tv en keuken. Deze hippe trailer beschikt over een extra comfortabele tweepersoonstent. Hiermee is deze bijzondere accommodatie geschikt voor vier personen.

 

 

Ranger Lodges

Allereerst plaatsen we vijf nieuwe Ranger Lodges voor zeven personen. De Ranger Lodge is perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin. De Luxe Lodgetenten hebben een vide met een mini lodgetent en hangnet speciaal voor kids. Extra leuk: de kleine tent op de eerste verdieping geeft ze het gevoel alsof ze in een boomhut slapen. 

 

 

Luxe Thermotenten

Goed nieuws voor iedereen die ook met kouder weer graag op de camping vakantie viert. We krijgen er namelijk acht Luxe Thermotenten voor vijf personen bij. Deze geïsoleerde tenten zijn voorzien van een speciaal infrarood verwarmingspaneel, waardoor je ook met kouder weer kunt genieten van een heerlijke glamping-vakantie op Duinrell. 

 

Family Lodge

Liever op vakantie met de hele familie of een grote groep vrienden? Kies vanaf nu voor de nieuwe Family Lodge voor twaalf personen. De lodge heeft vier afsluitbare slaapkamers, twee badkamers, een ruime keuken en twee gezellige zithoeken waar je met z’n allen comfortabel kunt zitten. Daarmee is het de grootste lodgetent die we hebben staan op Duinrell. Deze eyecatcher is zeker het proberen waard!

 

 

Luxe Lodgetent

Op een idyllische plek in onze Duinvallei komt een gloednieuwe Luxe Lodgetent voor 2 personen. De lodgetent is voorzien van een eigen badkamer, een compacte keuken, een eetruimte, een sfeerhaard en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Verder heeft de tent een houten veranda met twee heerlijke loungestoelen, waardoor je samen heerlijk kunt genieten van een luxe vakantie midden in de natuur. 

 

2- Vernieuwing receptie

Een zorgeloze vakantie begint natuurlijk met een goed ontvangst bij de receptie. Daarom krijgt onze receptie een complete make-over. We passen de indeling aan en voegen natuurlijke elementen toe. Door deze upgrade zorgen we voor een nog fijner begin van je vakantie op Duinrell.

 

 

3- Nieuwe sportfaciliteiten

Ook vinden we het belangrijk dat onze gasten tijdens hun vakantie op Duinrell genoeg kunnen sporten en bewegen. Daarbij proberen wij in te spelen op de nieuwste rages. Daarom plaatsen we dit jaar twee nieuwe padelbanen en een nieuw volleybalveld. Wil je graag bewegen, maar is sporten niets voor jou? Geen zorgen! Ons landgoed bevindt zich midden in de natuur en biedt daarmee genoeg mogelijkheden om lekker in beweging te blijven. Daarom verbeteren we onze wandelpaden in ons bos-en duingebied, zodat je optimaal kunt genieten van het unieke gevoel dat Nationaal Park Hollandse Duinen te bieden heeft. 

 

 

4- Extra privé sanitair Bosrand

Tot slot plaatsen we op campingveld de Bosrand bij 25 kampeerplekken extra privé sanitair voorzien van een eigen wc, douche en wasbak. Zo hoef je die voortaan niet meer te delen met andere campinggasten. Je treft het privé sanitair bij aankomst schoon aan en bij vertrek laat je het weer schoon achter. Fijn toch?

 

 

Enthousiast geworden van alle gave vernieuwingen op Duinrell dit jaar? Boek dan nu je vakantie op Duinrell en hopelijk tot snel!

 

Boek nu je vakantie!

Bezig met laden