Geen moment om je te vervelen

Met onze attracties en het Tikibad vallen er heel wat avonturen te beleven voor groot en klein, maar natuurlijk vergeten we jou als ouder ook niet. Ga op avontuur en ontdek de leukste dingen op en rondom Duinrell. Vakantie is immers samen genieten en stiekem nooit meer naar huis willen gaan ...

Meer dan 40 attracties

Of je nu nog heel klein bent, of een stoere avonturier. Met meer dan 40 attracties zijn er heel veel avonturen te beleven op Duinrell. Mini helden kunnen zich verbazen in Wonderland en hun eerste ritje maken in Locomotion, terwijl de Wild Wings en achtbaan de Falcon voor echte lefgozers zijn. Tijdens je vakantie heb je elke dag toegang tot alle attracties, welke gaan jullie allemaal afstrepen?

 

Bekijk alle attracties

Tikibad voor het hele gezin

Met 21 glijbanen valt er heel wat te roetsjen in het Tikibad, maar ons glijbanenparadijs is niet alleen voor oudere kinderen. Speciaal voor waterratten onder de 120 cm (ja, ook als je nog geen zwemdiploma hebt) is er kids waterpark Playa. Het water is hier nooit hoger dan 15 cm. En als kers op de taart hebben we een gloednieuw buitenbad met vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis. 

 

Bekijk het Tikibad

 

Voor iedereen een accommodatie

Voor iedereen een accommodatie

Of je kun kiest voor luxe of eenvoudig en voor een Duingalow of Lodgetent, er is altijd wel een type en luxe-niveau dat perfect bij jullie past. En als je direct bij Duinrell boekt, dan krijg je ook nog hele leuke extra’s. Bekijk snel ons aanbod en kies jouw favoriete plekje.

Gasten over vakantiepark Duinrell
Gasten over vakantiepark Duinrell
Gasten over vakantiepark Duinrell

Gasten over vakantiepark Duinrell

Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: omgeving

Vakantiepark: omgeving

Nieuw in 2020

Nieuw in 2020

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

Andere gasten over Duinrell

We willen dat je naar huis gaat met een mooie ervaring en een glimlach. Daar is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Lees hieronder de ervaringen van onze gasten die je voor gingen.

 

Bekijk alle reviews

 

8.5

8.5 gebaseerd op 826 reviews
Julio -11 aug
Leuk
Het was leuk. Maar veel te warm in de accommodatie. Vond teleurstellend dat WiFi, enkel voor een aansluiting beschikbaar was. Ik had gratis WiFi verwacht voor alle apparaten
Esther -09 aug
Prettig met aantekeningen
Net terug van 5 dagen Duinrell, leuke plek op het middenveld. In tegenstelling tot andere reviews hier vind ik het sanitair wel schoon, er werd ook constant schoon gemaakt en ik heb de dames persoonlijk hiervoor gecomplimenteerd. Als er iets op te merken was aan het sanitair dan was de oorzaak hiervan dat kids alleen naar het toilet gaan, zonder begeleiding. Dat wordt dus een knoeiboel ! Verder hebben we 50 euro uitgegeven aan WiFi....dat hadden we beter aan iets anders kunnen besteden, dat was bagger. En dan de toegang tot het Tikibad...heel bijzonder.... Bij navraag bij de receptie mochten we ook binnen reserveren ipv buiten, er is niets genoemd over bijbetalen. Wij dus netjes online een tijdvak voor binnen gereserveerd en dan moeten we bij aankomst in het bad even 24 euro betalen ( 4x6 euro ). Dat is voor 3 dagen toch 72 euro extra ! Plaza supermarkt is duur maar voor wat kleine dingetjes goed genoeg, Jumbo vlakbij . Voorlopig even weer genoeg Duinrell gezien .
Bodiel -04 aug
Wegens vervroegd verlaten park fantastisch geholpen
Helaas moesten wij ons bezoek aan Duinrell vervroegd al beëindigen. Onze zoon kreeg vreselijke krampen in zijn buik waardoor er geen twijfel over mogelijk was; naar huis. Naar een dokter. Wat zijn wij waanzinnig goed geholpen in het park al. Met een karretje naar de auto begeleid, geen parkeerkosten en zelfs na anderhalve week een telefoontje hoe het nu met onze zoon gaat. Heel fijn! Hij sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat we zelfs nieuwe kaarten opgestuurd krijgen om de leuke dag nu echt goed over te doen. Dank voor jullie hulp, jullie betrokkenheid. Wij waarderen het enorm. Fam. Tuinfort

Faciliteiten

Geen zin om Duinrell te verlaten? Nou, dat hoeft ook helemaal niet! Haal je boodschappen bij de Duinrell Superstore, ga culinair eten in één van onze restaurants en doe ’s avond een drankje in de Duinrell Pub. Zelfs fietsen meeslepen van huis hoeft niet, want we verhuren van alles bij onze Fietsverhuur.

 

Bekijk alle faciliteiten

 

Alles in de omgeving

We zijn er best wel een beetje trots op dat onze locatie zo uniek is. Op nog geen 4 kilometer ligt het lange zandstrand de Wassenaarse Slag. En Duinrell ligt midden in Nationaal Park Hollandse Duinen. Houd je van natuur, dan kun je hier je hart op halen tijdens een wandeling of fietstocht. Met een beetje geluk spot je er zelfs wilde reeën, vossen of zelfs Schotse Hooglanderkoeien. Zin in een cultureel dagje? Bezoek dan het karakteristieke Wassenaar of ga er op uit in steden als Leiden, Amsterdam of Den Haag.

 

Bekijk de omgeving

 

Hartverwarmend activiteitenteam

Soms zijn dagen op Duinrell te kort, want naast al onze attracties en glijbanen weet ons activiteitenteam ook altijd wel wat leuks te organiseren. En niet alleen voor kleintjes, ook voor tieners en zelfs ouders is er héél veel leuks te beleven. Bekijk snel ons programma.

 

Bekijk alle activiteiten

 

Bezig met laden