Een ontspannen vakantie midden in de natuur

Weg van de massa. Midden in de natuur. Dichtbij huis en tóch helemaal weg. Welkom op het vakantiepark van Duinrell. Op loopafstand vind je de attracties, het Tikibad en andere faciliteiten, waar je tijdens je verblijf gebruik van mag maken.

Meer dan 40 attracties

Midden in de bossen van ons landgoed, op loopafstand van ons royaal opgezette vakantiepark, vind je meer dan 40 attracties voor de hele familie. Mini-helden kunnen zich verbazen in Wonderland en hun eerste ritje maken in Locomotion, terwijl de Wild Wings en achtbaan de Falcon voor echte lefgozers zijn. 

 

  • Toegang tot de attracties is altijd inbegrepen bij je verblijf op Duinrell.

 

Bekijk alle attracties

Tikibad voor het hele gezin

Met 21 glijbanen valt er heel wat te roetsjen in het Tikibad! Ons glijbanenparadijs is niet alleen voor oudere kinderen. Speciaal voor waterratten onder de 120 cm (ja, ook als je nog geen zwemdiploma hebt) is er kids waterpark Playa. Bomvol waterfun en glijbanen op maat. En in de zomermaanden geniet je ook buiten bij ons verwarmde buitenbad met vijf glijbanen en een waterspeelhuis.

 

  • Toegang tot Tikibad is inbegrepen bij een verblijf in een Duingalow, Lodgetent of groepsaccommodatie. Lees toegangsregelingen. 

 

Bekijk het Tikibad

 

Nationaal Park Hollandse Duinen

Hollandse Duinen is uitgeroepen tot één van mooiste natuurgebieden van het land. En wist je dat het in de top 10 van meest vogelrijke natuurgebieden in Nederland staat? Geloof ons: je komt dagen tekort om hier alles te kunnen zien en te doen. Trek je sportieve schoenen aan voor een wandeltocht of huur een fiets en kies voor een mooie tocht door de duinen. Met een beetje geluk spot je er zelfs wilde reeën, vossen of Schotse Hooglanders.

 

Ontdek de natuur

 

Faciliteiten

Hoera, het is vakantie! Kies voor gemak, want echt alles is aanwezig op het vakantiepark. Als je 's ochtends Duinrell Plaza binnenstapt komt de overheerlijke lucht van versgebakken brood je al tegemoet. Koop broodjes, je favoriete beleg en verse jus voor een heerlijke picknick in de Hollandse Duinen. En ’s avonds? Wat dacht je van een diner bij La Place met als afsluiter een drankje in de Pub? Zelfs fietsen meeslepen van huis hoeft niet, die vind je bij onze Fietsverhuur.

 

Eten en drinken >   Bekijk faciliteiten

Activiteiten voor iedereen

Ons Entertainmentteam organiseert in de schoolvakanties en weekenden de leukste activiteiten voor jong en oud. Van een Meet & Greet met Rick de Kikker en een swingende Mini-Disco voor de kleintjes, tot diverse speltoernooien en gezellige bingo-avonden voor de hele familie. Bekijk snel ons programma.

 

Bekijk alle activiteiten

 

Gasten over vakantiepark Duinrell
Gasten over vakantiepark Duinrell
Gasten over vakantiepark Duinrell

Gasten over vakantiepark Duinrell

Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: omgeving

Vakantiepark: omgeving

Nieuw in 2020

Nieuw in 2020

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

Bezig met laden