Geen moment om je te vervelen

Met onze attracties en het Tikibad vallen er heel wat avonturen te beleven voor groot en klein, maar natuurlijk vergeten we jou als ouder ook niet. Ga op avontuur en ontdek de leukste dingen op en rondom Duinrell. Vakantie is immers samen genieten en stiekem nooit meer naar huis willen gaan ...

Meer dan 40 attracties

Of je nu nog heel klein bent, of een stoere avonturier. Met meer dan 40 attracties zijn er heel veel avonturen te beleven op Duinrell. Mini helden kunnen zich verbazen in Wonderland en hun eerste ritje maken in Locomotion, terwijl de Wild Wings en achtbaan de Falcon voor echte lefgozers zijn. Tijdens je vakantie heb je elke dag toegang tot alle attracties, welke gaan jullie allemaal afstrepen?

 

Bekijk alle attracties

Tikibad voor het hele gezin

Met 21 glijbanen valt er heel wat te roetsjen in het Tikibad, maar ons glijbanenparadijs is niet alleen voor oudere kinderen. Speciaal voor waterratten onder de 120 cm (ja, ook als je nog geen zwemdiploma hebt) is er kids waterpark Playa. Het water is hier nooit hoger dan 15 cm. En als kers op de taart hebben we een gloednieuw buitenbad met vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis. 

 

Bekijk het Tikibad

 

Voor iedereen een accommodatie

Voor iedereen een accommodatie

Of je kun kiest voor luxe of eenvoudig en voor een Duingalow of Lodgetent, er is altijd wel een type en luxe-niveau dat perfect bij jullie past. En als je direct bij Duinrell boekt, dan krijg je ook nog hele leuke extra’s. Bekijk snel ons aanbod en kies jouw favoriete plekje.

Gasten over vakantiepark Duinrell
Gasten over vakantiepark Duinrell
Gasten over vakantiepark Duinrell

Gasten over vakantiepark Duinrell

Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: omgeving

Vakantiepark: omgeving

Nieuw in 2020

Nieuw in 2020

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

Andere gasten over Duinrell

We willen dat je naar huis gaat met een mooie ervaring en een glimlach. Daar is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Lees hieronder de ervaringen van onze gasten die je voor gingen.

 

Bekijk alle reviews

 

8.3

8.3 gebaseerd op 866 reviews
M.C. Leclaire -19 sept
Rekening houdend met de corona-beperkingen een fijne ervaring
Wij kwamen naar Duinrell via Omroep Max en vonden het erg jammer dat er geen gezamenlijke activiteiten waren, zoals vorig jaar, maar dat was dit jaar nu eenmaal niet anders. Wij stelden de compensatie van de vouchers voor La Place zeer op prijs, evenals de fles wijn en de gratis huurfiets. Wij vonden het verblijf in de duingalow zeer prettig, alles was voorhanden voor een midweek-verblijf. Wij vonden het wel jammer dat het restaurant helemaal, en de pizzeria en de Schaapskooi en de store gesloten waren na 16.00 uur. Telkens valt ons weer op, hoe vriendelijk en hulpvaardig het personeel is, in welke categorie dan ook!
Wendy -11 sept
Leuke midweek gehad
Super leuke midweek gehad. Duingalow voor huisdieren was netjes, schoon en uitgebreider dan ik dacht. Omdat wij na de zomervakantie gingen was het park vroeger dicht, maar was ook lekker rustig! Konden zo doorlopen bij attracties. Enige minpuntje vond ik dat Wi-Fi gekocht moest worden. Dat mag best incl tegenwoordig.

Faciliteiten

Geen zin om Duinrell te verlaten? Nou, dat hoeft ook helemaal niet! Haal je boodschappen bij de Duinrell Superstore, ga culinair eten in één van onze restaurants en doe ’s avond een drankje in de Duinrell Pub. Zelfs fietsen meeslepen van huis hoeft niet, want we verhuren van alles bij onze Fietsverhuur.

 

Bekijk alle faciliteiten

 

Alles in de omgeving

We zijn er best wel een beetje trots op dat onze locatie zo uniek is. Op nog geen 4 kilometer ligt het lange zandstrand de Wassenaarse Slag. En Duinrell ligt midden in Nationaal Park Hollandse Duinen. Houd je van natuur, dan kun je hier je hart op halen tijdens een wandeling of fietstocht. Met een beetje geluk spot je er zelfs wilde reeën, vossen of zelfs Schotse Hooglanderkoeien. Zin in een cultureel dagje? Bezoek dan het karakteristieke Wassenaar of ga er op uit in steden als Leiden, Amsterdam of Den Haag.

 

Bekijk de omgeving

 

Hartverwarmend activiteitenteam

Soms zijn dagen op Duinrell te kort, want naast al onze attracties en glijbanen weet ons activiteitenteam ook altijd wel wat leuks te organiseren. En niet alleen voor kleintjes, ook voor tieners en zelfs ouders is er héél veel leuks te beleven. Bekijk snel ons programma.

 

Bekijk alle activiteiten

 

Bezig met laden