Het leukste avontuur in de natuur

Weg van de massa en toch dicht bij huis. Midden in het mooiste natuurgebied aan de kust van Zuid-Holland. Welkom op Vakantiepark Duinrell! Outdooractiviteiten, wandel- en fietspaden, topfaciliteiten en meer dan 40 attracties en het Tikibad op loopafstand op eigen landgoed.

Meer dan 40 attracties

Midden in de bossen van ons landgoed, op loopafstand van ons royaal opgezette vakantiepark, vind je meer dan 40 attracties voor de hele familie. Mini-helden kunnen zich verbazen in Wonderland en hun eerste ritje maken in Locomotion, terwijl de Wild Wings en achtbaan de Falcon voor echte lefgozers zijn. 

 

  • Toegang tot attracties is inbegrepen bij je verblijf.

 

Bekijk alle attracties

Tikibad voor het hele gezin

Met 21 glijbanen valt er heel wat te roetsjen in het Tikibad! Ons glijbanenparadijs is niet alleen voor oudere kinderen. Speciaal voor waterratten onder de 120 cm (ja, ook als je nog geen zwemdiploma hebt) is er kids waterpark Playa. Bomvol waterfun en glijbanen op maat. En in de zomermaanden geniet je ook buiten bij ons verwarmde buitenbad met vijf glijbanen en een waterspeelhuis.

 

  • Toegang tot het Tikibad is inbegrepen bij een verblijf in een Duingalow, Lodgetent of groepsaccommodatie.

 

Bekijk het Tikibad

 

Outdooractiviteiten voor iedereen

Ons Entertainmentteam organiseert in de schoolvakanties en weekenden heel veel leuke outdooractiviteiten voor jong en oud. Tot en met 14 jaar onder toezicht.

 

Van Nerf Battles, vlotten bouwen, Behind the Scenes bij een achtbaan tot happy stones of je eigen tas maken bij onze creaworkshops. Bekijk snel het programma!

 

 

Bekijk alle activiteiten

 

Nationaal Park Hollandse Duinen

Hollandse Duinen is uitgeroepen tot één van mooiste natuurgebieden van het land. En wist je dat het in de top 10 van meest vogelrijke natuurgebieden in Nederland staat? Geloof ons: je komt dagen tekort om hier alles te kunnen zien en te doen.

 

Trek je sportieve schoenen aan voor een wandeltocht of huur een fiets en kies voor een mooie tocht door de duinen. Met een beetje geluk spot je er zelfs wilde reeën, vossen of Schotse Hooglanders.

 

Ontdek de omgeving

 

Faciliteiten

Kies voor gemak, want echt alles is aanwezig op het vakantiepark. Als je 's ochtends Duinrell Plaza binnenstapt komt de overheerlijke lucht van versgebakken brood je al tegemoet. Koop broodjes, je favoriete beleg en verse jus voor een heerlijke picknick in de Hollandse Duinen.

 

En ’s avonds? Wat dacht je van een diner van La Place? We bieden take-away & delivery van snacks, huisgemaakte pizza, borrelpakketten en ontbijt. Of kook gezellig samen, met ingrediënten uit onze Superstore.

 

Fietsen meenemen van huis hoeft niet, die vind je bij onze Fietsverhuur.

 

Bekijk faciliteiten

Vakantiepark: accommodaties
Vakantiepark: accommodaties
Vakantiepark: accommodaties

Vakantiepark: accommodaties

Gasten over vakantiepark Duinrell

Gasten over vakantiepark Duinrell

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: Tikibad

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: attracties

Vakantiepark: omgeving

Vakantiepark: omgeving

Nieuw in 2020

Nieuw in 2020

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!

Bezig met laden