Vakantie vieren op Duinrell

Tussen de duinen en het bos ligt het vakantiepark van Duinrell. De plek voor een heerlijke vakantie met het gezin of de hele familie.

Attractiepark

Of je nou van keihard over de kop houdt of het liever wat rustiger aan doet, Duinrell heeft met meer dan veertig attracties voor ieder wat wils. Van Wonderland en de grote speeltuin voor kleintjes tot de spannende Falcon en Wild Wings voor echte lefgozers. Tijdens je vakantie op Duinrell is toegang tot het attractiepark inclusief.

 

Bekijk alle attracties

Tikibad

Het Tikibad is al jaren het grootste indoor glijbanenparadijs van de Benelux. Jong en oud beleven er heel veel waterpret! Kinderen kleiner dan 120 cm kunnen (samen met papa en mama) spelen in kids waterpark Playa. Voor iedereen groter dan 120 cm zijn er meer dan tien spectaculaire glijbanen! Tijdens je vakantie op Duinrell heb je, afhankelijk van het type accommodatie, gratis toegang tot het Tikibad.

 

Bekijk het Tikibad

 

Faciliteiten

Vakantie betekent: uitrusten en samen genieten. Met de faciliteiten op ons vakantiepark wordt dat nog een stukje makkelijker. Haal je boodschappen bij de Duinrell Superstore, huur een fiets bij de Fietsverhuur of bezoek de Duinrell Pub voor een gezellig avondje uit.

 

Bekijk alle faciliteiten

 

Activiteiten

Als de kids het leuk hebben, dan heb jij ook vakantie. Daarom organiseert ons entertainmentteam in weekenden en tijdens schoolvakanties leuke activiteiten voor de kinderen. Van de altijd vrolijke Mini-Disco en verschillende sporttoernooien tot een gezellige Meet & Greet met Rick de Kikker.

 

Bekijk alle activiteiten

 

Wat zeggen onze gasten?

Bij Duinrell hechten wij veel waarde aan uw mening over uw verblijf. We nemen alle feedback zeer serieus en proberen altijd om uw vakantie beter en beter te maken. Elk jaar proberen we te werken aan nieuwe faciliteiten, accommodatie-upgrades, uitbreiding van het themapark, uitbreiding van de Tikabad en nog veel meer! Bekijk alle nieuwe ontwikkelingen bij Duinrell.

 

Bekijk alle reviews

 

Omgeving

Buiten de poorten van Duinrell is ook heel veel leuks te ontdekken. Huur een fiets bij de Fietsverhuur en ontdek het prachtige duingebied van Mijendel of fiets naar het strand van Wassenaar. Zin in shoppen, terrasjes en cultuur snuiven? Bezoek dan een leuke stad in de buurt, zoals Den Haag, Leiden, Amsterdam of Rotterdam of ontdek het pittoreske Wassenaar.

 

Bekijk de omgeving

 

Boek je verblijf

Boek je verblijf

Boek voor je vakantie een luxe lodgetent of een duingalow. Elke gast van een Duingalow heeft tijdens het verblijf van april tot oktober elke dag gratis toegang tot het pretpark. Bovendien ontvangt u tussen 10.00 en 14.00 uur twee uur gratis toegang tot het waterpark Tikibad. Buiten deze periode is het pretpark gesloten en heeft u onbeperkt toegang tot het Tikibad.

Bezig met laden