Boekings-zekerheden

Vind je een vakantie boeken nog spannend? Geen zorgen. Bij Duinrell kun je met een gerust hart boeken! Je boekt namelijk nu, maar je beslist later. Zo garanderen wij dat je zorgeloos kunt uitkijken naar je Duinrell-vakantie. Bekijk onze zekerheden:

  • Omboekgarantie >

  • Kosteloos annuleren >

  • Later betalen >

  • 85 jaar ervaring >

#1 Gratis omboekgarantie

Tot 31 dagen voor aankomst: gratis omboeken

Tot 31 dagen voor aankomst kun je je Duinrell-vakantie zonder wijzigingskosten omboeken naar een andere verblijfsperiode en/of ander type accommodatie. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Wordt het totaalbedrag van je boeking hoger? Dan betaal je het verschil bij. Wij verlenen geen restitutie van de betaalde reissom.

#2 Kosteloos annuleren

Binnen 24 uur kosteloos annuleren

Je kunt je reservering binnen 24 uur na boeking kosteloos annuleren; met als voorwaarde dat je aankomstdatum op moment van reservering verder weg is dan 31 dagen (anders gelden algemene annuleringsvoorwaarden). Heb je al een aanbetaling gedaan? Dan annuleren we je huidige boeking en nemen we het reeds betaalde bedrag mee naar een nieuwe boeking met een door jou gekozen nieuwe aankomstdatum. Voor het annuleren van een boeking na 24 uur gelden onze algemene annuleringsvoorwaarden.

#3 Later betalen

Betaal in termijnen

Boek je een Duinrell-vakantie met aankomstdatum over meer dan 8 weken, dan hoeft je niet direct het gehele bedrag te betalen. Je betaalt je vakantie in twee termijnen: namelijk  25% direct en de overige 75% tot 8 weken voor aankomst.

#4 Meer dan 85 jaar ervaring

Wij zorgen al meer dan 85 jaar voor de mooiste familieherinneringen op het Duinrell-landgoed. Ons familiebedrijf heeft in de afgelopen 85 jaar ruime ervaring opgedaan in de recreatiebranche en is daardoor een betrouwbare vakantiebestemming. Ook in onzekere tijden als deze, kun je erop vertrouwen dat jouw geboekte vakantie door kan gaan of omgeboekt kan worden naar een ander moment.  

 

Heb je nog vragen over onze zekerheden? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Duingalows

Duingalows
Comfortabel overnachten

Lodgetenten

Lodgetenten
Glamping: luxe kamperen

Voor wie van luxe en kamperen houdt, hebben wij de perfectie combinatie: onze sfeervolle en comfortabele Lodgetenten.

Camping

Camping
Kamperen in de natuur
Bezig met laden
Nu boeken