29-06-2018
Vakantiepark

Duinrell-vakantie van Diesna Loomans

Als kind stond Diesna al hele zomers op de camping van Duinrell. Dit jaar was ze terug. In een Duingalow, samen met kids Jola (8) en Jax (3 maanden) en haar vriend Bart.

Buitenlucht doet goed

Op de dag van aankomst genieten Diesna en haar gezin vooral van de heerlijke buitenlucht. Het doet kleine Jax zelfs zoveel goed dat hij de hele nacht slaapt! En er is nog een voordeel aan slapen in de Duingalow. Diesna: “Wat fijn dat alles gelijkvloers is, zo kun je de baby gewoon in de kinderwagen laten slapen en makkelijk overal naartoe rollen!”
 


 

Meiden met lef

Jola is in het begin een beetje angstig voor de attracties, maar na een ritje in de kikkerachtbaan wil ze al snel méér! Diesna: “We hebben haar eerder weleens in heel enge attracties meegenomen, dus ze was een beetje bang geworden. Maar na de kikkerachtbaan durft ze weer alles aan!” In de Dragonfly durft deze meid met lef zelfs de hele rit haar handen in de lucht te houden. Stoer!
 

Doen waar je zin in hebt

Op Duinrell is zoveel te doen en te beleven dat je haast niet kunt kiezen. Maar het allerfijnst is dat je gewoon kunt doen wat je fijn vindt. Zo blijft Bart op één van de dagen in de Duingalow om te werken en gaat Diesna er met de kinderen op uit. ’s Middags blijft Jax tijdens zijn slaapje ook lekker in de Duingalow hangen, en kunnen de meiden er met z’n tweeën op uit. “Yes, eindelijk kan ik ook in alle attracties!” aldus Diesna. Op een andere dag blijft Diesna juist binnen met Jax terwijl Bart en Jool het Tikibad in springen. Kortom: niks moet, alles mag. Als dat geen vakantie is…

“Mensen vragen weleens of we dit park nooit zat zijn. Nou… nee! Want er is nog zó veel meer te doen. Boswandelingen, naar het strand en zwemmen bijvoorbeeld. We hebben tijd te kort!”
 


 

Eten, eten, eten

Wat te doen als iedereen iets anders wil eten? Heel simpel, dan ga je gewoon net als Diesna en haar gezin voor een avondje Toscane. Buffetrestaurant Toscane wel te verstaan. In Duinrell Plaza ontdek je dit heerlijke restaurant waar er echt voor ieder wat wils is. Lekker drankje erbij en… Salut!

Tijdens haar bezoek heeft Diesna gevlogd en superleuke foto’s gemaakt. Zien? Kijk op haar YouTube-kanaal of check haar Instagram-account.

Deze blogs vind je ook leuk

Elke schoolvakantie op Duinrell is leuk

08-02-2019
lees verder

Op je vakantie to do lijst

13-04-2018
lees verder
Bezig met laden