08-02-2019
Vakantiepark

Elke schoolvakantie is leuk op Duinrell

Winter, lente, zomer of herfst: wat is jouw favoriete periode om naar Duinrell te komen? Niet te snel antwoorden! Want wist je wel dat er het hele jaar door superleuke avonturen te beleven zijn op ons landgoed? Slaap je op Duinrell, dan organiseren we tijdens elke schoolvakantie wel iets leuks.

Voorjaarsvakantie

Fakkeltocht en game battles

Overdag schijnt er al een lekker zonnetje, maar het vroege donker herinnert je eraan dat het nog maar het begin van het jaar is. Wij maken daar dankbaar gebruik van tijdens onze fakkeltocht over Duinrell, die we afsluiten met een verlichte attractie. Spannend! Blijf je liever binnen? Dat kan ook! We houden verschillende game battles en natuurlijk kun je lekker genieten van een drankje in de Duinrell Pub. En heb je al zin in de zomer? Dan plons je toch in het Tikibad? Daar is het tropisch genieten!

 

Lees meer: activiteiten voorjaarsvakantie

 

 

Pasen

De zoetste dagen van het jaar

In het Duinrell-bos zijn héél veel eieren te vinden tijdens de Paasdagen. Maar ... waar? Zelfs als het nog een klein beetje fris is, gaan jij en je kleine speurneus naar buiten op zoek naar de verstopte eieren. Gelukt? Dan kunnen jullie in Duinrell Plaza verder gaan met lol maken: want het entertainmentteam heeft een vrolijke paasknutseltafel voor jullie klaargezet. Wat maakt jouw kleine kunstenaar?

 

Lees meer: activiteiten Pasen

 

 

Meivakantie

Op ontdekkingsreis

Hoe goed ken jij Duinrell? Ontdek het tijdens een ritje in Rick’s Duinrell Express. Gedurende de rit worden er steeds vragen gesteld. Zo leer je jouw favoriete vakantiepark op een heel andere manier kennen en wie weet win je nog een leuke prijs. Wil je weten wat we nog meer organiseren? 
 

Lees meer: activiteiten meivakantie

 

PS: Ook tijdens de korte vakantie Hemelvaart (29 mei t/m 2 juni) en met Pinksteren (7 t/m 9 juni) wordt er van alles georganiseerd! Ben jij een echte gamer? Doe dan mee met de Playstation Battle FIFA'19 en tijdens Pinksteren organiseren we een groots voetbaltoernooi!  

 

 

Zomervakantie

Ze zijn muzikaal, gevarieerd en héél grappig: de zomershows van ons entertainmentteam. Speciaal voor onze vakantiegasten spelen ze elke keer weer een te gek verhaal vol hilariteit. Kijken is gegarandeerd genieten. Krijg je maar geen genoeg van die leuke shows? Kom dan ook vooral naar ons Zomertheater. Hier kun je elke dag van de zomervakantie drie keer een show bewonderen. Heel anders, maar minstens zo leuk.

 

Lees meer: activiteiten zomervakantie

 

 

Herfstvakantie

Herfstknutselen in Rick's Kids Club

Samen met ons entertainmentteam gaan jij en je kinderen op ontdekkingstocht door het bos en de duinen van het Duinrell-landgoed. Verzamel genoeg herfstbladeren, dennenappels en kastanjes, want eenmaal terug in Rick's Kids Club maak je van jullie buit een mooie herfstcreatie. 

 

Lees meer: activiteiten herfstvakantie
 

 

Kerstvakantie

Winterlichtjestocht en vuurwerkshow

Tijdens de kerstvakantie is het één groot feest op Duinrell! Loop met het hele gezin mee met de winterlichtjestocht over Duinrell, als het weer goed is dan mag je ook in het donker in de attractie. Opwarmen? Bij Duinrell Plaza rooster je je eigen marshmallows bij het kampvuur, lekker! En op oudjaarsavond hebben we natuurlijk een vuurwerkshow en oliebollen en champagne bij Duinrell Plaza.

 

 

Lees meer: activiteiten kerstvakantie

 

 


 

Op zoek naar meer inspiratie? Op ons Duinrell-blog vind je de leukste tips en nieuwtjes over ons landgoed.

 

 

Ga naar ons Duinrell-blog

Bezig met laden