13-04-2018
Vakantiepark

Op je vakantie to-do-lijst

Een bos, een te gek attractiepark in de achtertuin, een spetterend zwemparadijs… ja op Duinrell heb je een héleboel. Maar… wist je dat Duinrell op een fantastische locatie ligt waar ontzettend veel moois gewoon om de hoek is te vinden? Kijk maar!

Het Wassenaarse strand

✓ 3,8 km

Een uitgestrekt strand met een heleboel fijne strandtenten: je bent er vanaf Duinrell in een kwartiertje. Dus zodra de zon schijnt, spring je op de fiets naar de Wassenaarseslag voor een heerlijk dagje strand. Telefoon uit, vakantiemodus aan. Heerlijk!

 

 

Den Haag

✓ 14 km

In Den Haag heb je vrijwel alles. En het ligt op maar 14 kilometer van Duinrell. Je kunt dus gewoon een scooter huren bij onze de fietsverhuur en je bent er in no time. Scooter je van het Binnenhof naar het bruisende centrum tot aan het strand van Scheveningen. Daar is namelijk ook nog een feestje te vieren: omdat Scheveningen haar 200ste verjaardag viert, worden er gedurende het hele jaar leuke evenementen georganiseerd. Kijk snel op www.scheveningen.com voor meer info. Ook leuk als je in Scheveningen bent: SEA LIFE. Hier kom je oog in oog te staan met haaien, roggen, kwallen, otters en nog veel meer leuke dieren!

 

 

De Keukenhof

✓ 23 km

Duinrell ligt vlak naast de prachtige bollenstreek van Nederland. Vier je voor 13 mei vakantie op Duinrell, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de Keukenhof. Met meer dan 7 miljoen bloeiende bloemen wordt dit fleurige dagje uit onvergetelijk.

 

https://keukenhof.nl/nl/

 

 

Rotterdam

✓ 33 km

Op vakantie in Nederland en toch een snufje buitenlandse grootsheid ervaren? Rijd vanaf Duinrell in 35 minuten naar Rotterdam. Haal je culturele hart op in de Kunsthal, shop je drie slagen in de rondte in de Koopgoot of ga jaren terug in de tijd tijdens een lunch in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn, tegenwoordig bekend als Hotel New York. Moet je zien!

 

 

 

Amsterdam

✓ 56 km

Onze hoofdstad heeft zóveel moois voor je in petto dat je er telkens weer iets nieuws ontdekt. Je kunt er eindeloos dwalen langs de grachten óf ervoor kiezen om de stad vanaf het water te bekijken (aanrader!). Met de kids zijn hotspots als Nemo Science Museum en het VOC Schip superleuk om te bezoeken (sla twee vliegen in één klap – ze liggen naast elkaar). Ook zeer de moeite waard: huur een fiets en ontdek Amsterdams bruisende wijken buiten het centrum.

 

 

Meer handige linkjes naar hotspots? Bekijk alles over de omgeving van Duinrell of bekijk de informatiefolders bij de receptie van Duinrell.

Boek je Duinrellvakantie!

Pinksteren
  • Gratis toegang tot alle attracties
  • Gratis of met korting naar het Tikibad
  • Activiteiten voor de hele familie
  • Geniet van bos, duin, strand & steden
Herfstvakantie
  • Gratis toegang tot alle attracties
  • Gratis of met korting naar het Tikibad
  • Herfstactiviteiten voor de hele familie
  • Dino Discovery op Duinrell!
Bezig met laden