26-10-2018
Vakantiepark

Kom binnen!

Welkom in een Premium Duingalow. Hier stap je de luxe in die je verdient tijdens je vakantie. Ruimte genoeg voor het hele gezin en heerlijk rustig dankzij de vrije ligging in het bos. Maar genoeg gekletst. Bekijk de Premium Duingalow zelf en geef je eigen oordeel.

Zomer in huis

Een woonkamer die je kunt uitbreiden met een megaterras tijdens mooi weer, dat wil je! Kom je in de zomer naar Duinrell toe dan staat de schuifpui geheid de hele dag open en betrek je het terras er zeker weten bij. Op het terras staat al net zo’n fijne eettafel als binnen en je kunt heerlijk liggen op de ligstoelen. Niemand die in de gaten heeft dat jij achter je zonnebril stiekem een dutje doet.

 

Luxe bungalow op Duinrell

 

Winters knus

Zo uitgestrekt als het in de zomer is, zo heerlijk knus is de Duingalow in de winter. Kruip op de bank om je lievelingsprogramma’s te kijken op het flatscreen of speel met z’n allen een gezellig spelletje aan tafel. In de keuken ruikt het naar het avondeten en iedereen zit met een kopje thee of koffie op te warmen na een bezoekje aan de winterattracties. Als je weer naar buiten kijkt is het donker en tijd voor een lekkere, warme douche…

 

Duinrell bungalow van binnen

 

Het rééégent

Want die douche… die is fijn! Een stortregen van warmte of juist een frisse waterval. Kies waar je aan toe bent en je bent in een mum weer helemaal boven jan. Sowieso is de badkamer een fijne plek in de Duingalow. Met de twee ruime wastafels is er plek genoeg voor iedereen en in de kast kan iedereen z’n spulletjes kwijt op een eigen plankje. Wel zo fijn.

 

Badkamer met stortdouche in bungalow

 

Het fijnste moment van de dag

Maar dan… hét moment waar je de hele dag naar hebt verlangd: bedtijd. De ruime slaapkamers hebben elk twee fijne bedden waarop je moe maar voldaan in slaap valt. Nog geen zin in slapen, maar lonkt het bed al wel? Goed nieuws, ook in de ouderslaapkamer is een flatscreen te vinden. Zo kun je nog even naar je favo talkshow of film kijken. Ook prettig: alle kamers zijn ruim genoeg om een babybedje bij te plaatsen. Dat kan dus op je eigen slaapkamer, maar ook in een van de andere. Doe wat voor jullie het beste voelt en ook de baby slaapt als een roosje.

 

bedden in bungalow Duinrell

 

Wist je dat…

…alle bedden van de Duingalows groot genoeg zijn voor volwassenen? Kom je niet met je gezin, dan kun je hier dus ook gewoon terecht met je hele vriendengroep. Net zo gezellig!

 

Wist je dat…

…je bij het boeken van een Duingalow gratis Wifi krijgt én elke dag twee uur gratis spetteren in het Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur?

 

Wist je dat…

…er zelfs Duingalows te boeken zijn met een sauna? Bekijk onze accommodaties met sauna.  

 

 

Boek een duingalow

Ben je overtuigd geraakt? Boek je Premium Duingalow en geniet binnenkort zelf van een luxe verblijf op Duinrell!

Bezig met laden