04-01-2019
Vakantiepark

Wacht niet langer!

Het lijkt nog ver weg, maar jij weet ook: het jaar vliegt voorbij en straks is het alweer voorjaar. Daarom is dit zo’n goed moment om na te denken over de vakantie. En er zijn nog vijf heel goede redenen. Lees snel verder welke dat zijn.

1. Met stip op één: wil je er zeker van zijn dat je jouw favoriete Duingalow of Lodgetent weer kunt boeken, dan moet je er nu bij zijn. Het gaat namelijk behoorlijk hard met de boekingen en we zouden het jammer vinden als je naast het net vist. Dus wil jij een Duingalow of Lodgetent? Zorg dat dat je nu boekt!

 

 

2. Eindeloos vakanties vergelijken, foto’s bekijken terwijl je geen idee hebt hoe het er in het echt uitziet, ervaringen van andere vakantiegangers lezen… zin in? Niet echt, hè? Boek je nu bij Duinrell, dan weet je precies wat je krijgt – het wordt zelfs nóg leuker – en is het tijd voor…

 

3. …vakantievoorpret! Dat is zo mogelijk nog leuker dan de vakantie zelf. Urenlang kun je dromen over wat je allemaal gaat doen op Duinrell. Welke attractie je niet wilt missen, welke glijbanen in het Tikibad je deze keer wél af durft en hoe de ogen van jouw kinderen stralen als ze straks uitgelaten over het vakantiepark rennen. Tel daar een lekker zonnetje en een prachtige omgeving bij op en je weet: dit wil ik níét missen!

 

 

4. Als je aanstaande vakantie alweer op de planning staat is dat een goeie stok achter de deur om eindelijk het fotoalbum van je vorige vakantie af te maken.

 

5. Het vroegboekcadeau. Natuurlijk! Want boek je voor 31 januari 2019 dan krijg jij van ons elke dag van je verblijf drie uur gratis toegang tot het Tikibad op een moment naar keuze. En dat is dus per persoon! Deze actie geldt zelfs voor campinggasten. Waar wacht je nog op? 3, 2, 1…boeken!
 

Boeken

 

Bezig met laden