13-01-2020
Vakantiepark

Dat kan! Dit zijn onze accommodaties

Een ritje in de achtbaan als ontbijt, een duik in de zee als lunch en pas naar bed als je alle glijbanen van het Tikibad hebt geprobeerd. Slapen op Duinrell is een groot feest! De enige vraag is nog: welke slaapplek kies je? Geen stress, we leggen je de verschillen uit.

Duingalows

Wil jij graag van alle gemakken voorzien worden? Kies dan een Duingalow. Je hebt een eigen keuken, badkamer en fijne bedden. De Duingalows liggen midden in de natuur en zijn er in drie klassen. Kies voor Premium, Comfort of Budget. Ook leuk om te weten: er zijn speciale Duingalows voor huisdieren en kleine kinderen. Zin in wat meer luxe? Ga dan voor een Duingalow met Whirlpool of sauna. Boek je meerdere Duingalows, dan is het geen enkel probleem om deze dichtbij elkaar te reserveren. Wel zo gezellig, toch?

 

  • Onbeperkt toegang tot attracties
  • Toegang Tikibad (Binnen en Buiten) 
  • Gratis WIFI (Premium en Premium Plus)

 

Lees de toegangsregelingen.

 

Bekijk onze Duingalows

Familiecamping

Op Duinrell zijn maar liefst 13 kampeervelden waar je helemaal je eigen plekje kunt creëren. Het ene veld ligt midden tussen de bossen en het andere in de duinen. En het allerleukste is: er is geen plekje hetzelfde, op Duinrell is het allemaal puur natuur! Kies bijvoorbeeld voor het Eiland dicht bij de attracties of juist voor het Hertenkamp midden in het bos. 

 

  • Toegang attractiepark en Tikibad Buiten
  • Mogelijkheid stroom-, kabel tv- en wateraansluiting

 

Lees de toegangsregelingen.

 

Bekijk onze 13 kampeervelden 

Lodgetenten

Voor wie én van luxe houdt én graag kampeert hebben wij de perfecte combinatie: onze Lodgetenten. Een verblijf in een Lodgetent is altijd inclusief toegang tot het attractiepark én het Tikibad. De lodgetenten zijn geschikt voor vier tot acht personen!

 

  • Onbeperkt toegang tot attracties
  • Toegang Tikibad (Binnen en Buiten) 
  • Gratis WIFI (Premium en Premium Plus)
  • Stroom-, kabel tv- en wateraansluiting

 

Lees de toegangsregelingen.

 

Bekijk onze Lodgetenten

 

Neem een kijkje in onze luxe Lodgetenten:

En met grote groepen?

Wil je een weekend of langer met de hele familie of een vriendengroep komen? Gezellig, dit kan natuurlijk ook op Duinrell! Ons Duinhostel is ideaal voor grote groepen van 15 tot zelfs 104 personen. Je hebt onbeperkt toegang tot het attractiepark en toegang tot het Tikibad.

 

Wil je liever wat extra luxe? Boek dan ons gloednieuwe luxe familiehuis Oranjerie. Vroeger was het een theeschenkerij, maar nu kun je er met 30 personen slapen. Je hebt onbeperkt toegang tot het attractiepark én Tikibad. De Oranjerie is van alle gemakken voorzien. Zo heb je een ruime keuken, meerdere badkamers en er is zelfs een wellnessruimte met stoomsauna! 

 

Bekijk onze groepsaccommodaties

 

 

Wil jij meer leuke tips over Duinrell lezen? Op ons Duinrell-blog vertellen we je de laatste nieuwtjes en geven we je een kijkje achter de schermen. 

 

Ga snel naar het Duinrell-blog!

 

 

Zelf een accommodatie zoeken? Gebruik het zoekveld hieronder en boek direct!

1 persoon
Volwassenen (21+ jr)
Kinderen (3- 20 jr)
Kinderen (0 - 2 jr)
1 persoon
Volwassenen (21+ jr)
Kinderen (3- 20 jr)
Kinderen (0 - 2 jr)
1 persoon
Volwassenen (21+ jr)
Kinderen (3- 20 jr)
Kinderen (0 - 2 jr)
Bezig met laden